.

Виж резултатите на анкетата: Колко пъти сте пили Ескапел?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Никога

33 67,35%
  • 1

11 22,45%
  • 2

1 2,04%
  • 3

2 4,08%
  • 4

2 4,08%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Какво става при прекомерна употреба на Ескапел?

Въпросът е ясен- какви биха могли да бъдат страничните ефекти. И моля ви, без да преувеличавате.
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Повече от фен
    Да ти се разбъркат хормоните в организма.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Никога не съм пила.

За предозирането... препоръчително е да не се пие по-често от веднъж на 6 месеца. Ескапел е хормонална бомба и си разбъзикваш целия хормонален баланс с него. Цикълът ти се нарушава. Възможно е да започнеш да кървиш... предполагам има и други нежелани ефекти, но не съм кой знае колко запозната, тъй като не ми се е налагало.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ами наложи ми се да го пия само веднъж и не съм имала никакви странични ефекти

Пила съм го само веднъж понеже беше наистина наложително.Но това не са бонбончета и трябва много да се внимава с тях.Смятам,че листовката е изчерпателна за страничните ефекти от предозиране

Цитирай Първоначално написано от Julliee
    Пила съм го само веднъж понеже беше наистина наложително.Но това не са бонбончета и трябва много да се внимава с тях.Смятам,че листовката е изчерпателна за страничните ефекти от предозиране
    да определено не е за прекаляване с ескапел и при мен беше наложително определено....

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не съм пила.. пазя се

Една приятелка пи преди 2 месеца и този и дойде 2 пъти Беше се шашнала ама гинекорога и каза, че е от Ескапела.
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Пила съм един път,но беше наложително.Да имах странични ефекти болеше ме главата,корема и имах промяна в месечния цикъл ( дойде ми по-рано).
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Никога не съм пила. Нямам намерение да подарявам хормонална на организма си. Предпочитам да ползвам предпазни мерки преди, а не след...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Никога не съм пила. Нямам намерение да подарявам хормонална на организма си. Предпочитам да ползвам предпазни мерки преди, а не след...
    То и ние използвахме презерватив,но се скъса и това беше единствената алтернатива.Не казвай никога,не можеш да знаеш какво ще то дойде на главата...........

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    То и ние използвахме презерватив,но се скъса и това беше единствената алтернатива.Не казвай никога,не можеш да знаеш какво ще то дойде на главата...........
    Нямам проблем с "никога", тъй като няма да имам проблеми. Ние вече не ползваме никакви предпазни средства, само прекъснат акт, но и да се случи бременност, ще си имаме бебче. Няма да пия Ескапел.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Нямам проблем с "никога", тъй като няма да имам проблеми. Ние вече не ползваме никакви предпазни средства, само прекъснат акт, но и да се случи бременност, ще си имаме бебче. Няма да пия Ескапел.
    Щом го искаш,но всяка от нас,която е пила това хапче я е било страх,че може би е бременна.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Щом го искаш,но всяка от нас,която е пила това хапче я е било страх,че може би е бременна.
    О, да-знам...аз говоря за себе си. Какво правите вие, и защо пиете хапчета си е ваша работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

За предозирането... препоръчително е да не се пие по-често от веднъж на 6 месеца. Ескапел е хормонална бомба и си разбъзикваш целия хормонален баланс с него. Цикълът ти се нарушава. Възможно е да започнеш да кървиш... предполагам има и други нежелани ефекти, но не съм кой знае колко запозната, тъй като не ми се е налагало.
    + и аз това мислех да кажа
    С този отговор мисля, че темата се изчерпа
    Въпреки че може и да нямаш никакви странични ефекти. Аз го пих веднъж и ми нямаше нищо. Дори промяна в цикъла нямах. Много се изненадах, ама то си зависи и от организма.

ми хормонален дисбаланс, нередовен цикъл и от там нататък всичко си такова мамата
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

А нещо по-сериозно?
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Не ти треа по - сериозно, потърси в гугъл що е до хормонален дисбаланс...
    http://www.lifemojo.com/lifestyle/%D...%81-6563154/bg
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на dami666
    На мен ми побърква цикъла..когато го пия ми идва веднага и на датата когато трябва да ми дойде,пак..За 4 години ми се е налагало 2-3 пъти да го пия..не препоръчвам.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си