.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Окосмяване /за момичета/

Здравейте.Момиче съм и искам да попитам другите как се избръснахте за пръв път "там долу" и кой е най-безопсания и лесен начин да го направя Мерси, предварително !

П.С. Съжалявам ако темата се повтаря или не е за този раздел.

Има много такива теми и сякаш е за Козметика и диети, ама аз не съм модератор, че да казвам.
    Ако си смела давай с кола маска, но ако си като мен - най-ефективно и безболезнено е с крем депилатоар.
    Love to be loved by you.

мм че и с бръсначка можи , но не съм пробвала и нз какъв е ефекта и после дали не стават мн дебели и гадни.. впрочем ако някои знае да ми каже
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Цитирай Първоначално написано от gotinataAa
    мм че и с бръсначка можи , но не съм пробвала и нз какъв е ефекта и после дали не стават мн дебели и гадни.. впрочем ако някои знае да ми каже
    Попринцип със самобръсначка се бръсна на краката и ефекта е ужасен ! Космите стават ужасно твърди и не мисля, че е много добре да експериментирам...

Много лесно става работата, трябва само да се решиш, което не е мн трудно. После малко сърби, ама все пак нз. Вземаш самобръсначката и бръснеш, само да не се порежеш. После ти е кеф Защо питаш за лесен начин, то няма нш трудно, пък и ква безопастност, казах ти - само да не се порежеш, въпреки, че ще ти е малко трудничко да се порежеш.

Само заради това да ти отговоря се регнах, да знаеш! :P Ако има още нш, за което искаш да питаш - давай!

хехее мерси много ще опитам утре като стана от сън.. Надявам се да не получа някоя инфекция или нещо такова, защото леко се страхувам мерси все пак на всички

Аве, нз, но колата и въобще епилацията мн ще боли според мен, но иначе няма нш страшно А ако не искате да ви са дебели и гадни ги скубете, ама нали ви казвам, че боли.. пробвайте да си отскубнете дори един косъм, няма значение от къде (в смисъл коя част на тялото и ще разберете, какво ще е чувството). А относно скубенето за краката ддзн, но мисля, че с всички косми е така, когато се скубеш не стават дебели космите. А и само да отбележа, че след скубане може и да се появи кръв във порите, мисля и да се появят после червени точици, но ако се мажеш с лосион, няма страшно. Тва съм чела, тва пиша. Аз иначе вкъщи имам епилатор, остана от мама, но сега се замислям дали да пробвам с него... нз

Мацка, ползвай крем депилатоар. Ефектът върху косъма и като бръсначка, обаче после е малка вероятността да ти се появят пъпчици и ще те сърби малко по-малко.
    Love to be loved by you.

Цитирай Първоначално написано от xsmile
    хехее мерси много ще опитам утре като стана от сън.. Надявам се да не получа някоя инфекция или нещо такова, защото леко се страхувам мерси все пак на всички
    Споко, и аз малко се страхувах отначало. Ааа и да знаеш, че трябва да е с нова бръсначка, в смисъл неизползвана от никого.

Цитирай Първоначално написано от association
    Мацка, ползвай крем депилатоар. Ефектът върху косъма и като бръсначка, обаче после е малка вероятността да ти се появят пъпчици и ще те сърби малко по-малко.
    Аз на краката като ги махам с лентички или на кола маска или със самобръсначка и ми се появяват такива червени точици. А пък като се обръсна с крем и кожата ми е хипер мека и гладка (използвам Veet и най-якото е, че се чака не повече от 3-4 минутки)

Re: Окосмяване /за момичета/

искам да попитам другите как се избръснахте за пръв път "там долу" и кой е най-безопсания и лесен начин да го направя
    По принцип е най-добре с кола маска. Обаче със самобръсначка е най-лесно и безболезнено. Аз се бръсна на контра и става гладко и мекичко. Поръчах си и крем-депилатор от Ейвън, но ефекта не ми хареса, за това продължих със самобръсначка.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Град
    Over world.. :-]
    Ами самобръсначка става [/b]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    - Самобръсначка.
    - Крем депилатор.
    - Кола - маска
    - Епилатор
    - Лентички.
    При първите два начина няма болка,при останалите - да. Но не е болка за умиране.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    като за първи път-там 'долу' както ти го каза, аз бях на колата маска (:
    awerw

майка ми работи в магазин за козметика и казва да не правя с само брасначка , защото става като брада.По отгоре се правя с кола маска А като стигна към по нежната част се правя с крем депестоар.Когато се правиш с кола маска космите са меки растат за един месец
    ddd

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gotinataAa
    Попринцип със самобръсначка се бръсна на краката и ефекта е ужасен ! Космите стават ужасно твърди и не мисля, че е много добре да експериментирам...
    И там долу ще ти станат твърди и груби от самобръсначката.Иди на козметик да ти ги махнат с кола маска.

Със самобръсначка много боцкат .. С депилатор боцкат ли много?
    Цветослав Радков

Цитирай Първоначално написано от association
    +1
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

с кола маска боли ли? А как се използва крем-депилаторът?

Град
    Targovishte
    Ох, искам да задам един въпрос за този крем депилатор на Veet.В една друга тема не ми отговориха, но сега да питам и тука.Попринцип е предназначен за там долу и въпроса ми е дали го мога да го използвам за подмишниците ?
    I'm sexy and I know it <3

Цитирай Първоначално написано от Alexandraaa Виж мнението
    Ох, искам да задам един въпрос за този крем депилатор на Veet.В една друга тема не ми отговориха, но сега да питам и тука.Попринцип е предназначен за там долу и въпроса ми е дали го мога да го използвам за подмишниците ?
    навсякъде що имаш растителност можеш да се мацнеш с него и после всичко пада , т.е. ДА-можеш
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си