- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новият и бившият дилема
Привет, пак съм аз![]()
Преди една седмица прекратих връзка ( по точно той я прекрати ) от разстояние продължила 1год и 9 месеца ( силна и емоционална ). С бившият решихме да останем добри приятели и се чуваме по няколко пъти на ден. Аз реших, че трябва да продължа наред и се запознах с едно момче 2 години по голямо от мен - голям сладур, готин характер ( само кофти, че е по нисък от мене ама нищо, не е болка за умиране ) и днес бяхме на среща. Но аз с цялата си глупост като говорих с бившият ми по рано днес му казах, че ще ходя на кафе уж с приятелка ... Срещата ми мине много добре ( даже повече от добре ) и виждам перспектива в новото момче. Проблема е в това, че от една страна искам да съм честна с бившият, а не да го лъжа ( както направих днес ), но от друга страна минала е само 1 седмица, а аз вече съм с друг ( някой ще каже ми щото си к**ва, не не съм, просто не искам да си губя времето и исках най-сетне момче от моя град ), и кой знае колко лошо и остро ще реагира и какви ще ми ги наприказва, а тогава вече ни приятелство ни нищо. Моля ви за съвет и безпристрастно мнение. Съжалява ако нещо не съм описала като хората, просто още съм под афект.
пс пиша от акаунта на сестра ми, ама си забравих паролата ... ( за кой ли път )
разбирам ти положението, ОБАЧЕ, щом връзката е прекратена, той (бившият) няма право на глас вече, а ти не си длъжна да слушаш, че да не говорим пък за обяснение.. мисля си, че ограничаването на приятелството ще е добър вариант, ако искаш да продължиш напред, защото иначе скоро няма да можеш да се откъснеш от миналото.. а и си представи реакцията на новото момче, ако дори когато си с него ти звънне бившият и почнете сладко сладко да си говорите.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Казах на новият как стоят нешата с бившият, за да сме си наясно от сега, да няма лъжи тайни и тн.
Уау ,доста позната картинка![]()
По темата: не се чувствай длъжна по никакъв начин да се обясняваш на когото и да било.Ти си свободна и можеш да правиш каквото си искаш с който си искаш. Хубаво е ,че сте останали приятели,но ти имаш лично пространство и не забравяй ,че никой не може да влиза в него![]()
Давай с новото момче,щом ти харесва. За бившия ти да не ти пука. Връзките от разстояние не са лесна работа и в повечето случаи не си струва,защото просто понякога на човек му се иска човека да е до теб,просто за да знаеш,че има човек до теб,който те обича и подкрепя. Така,че.... Не му мисли.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дилемата таратор или айрян > дилемата новия или стария.
Айде спамаджиите къш! Темата е сериозна и очакваш сериозни отговори!
Ммм дам тва е друго нещо, по приличащо на отговор.
Новият е най-добрия избор.
Обясни на бившия как стоят нещата. Може да се направи на обиден, наранен и бла-бла, при което да не се чувате извесно време, но той като бивш няма право да те ограничава по някакъв начин или пък да ти се меси в личните отношения с други момчета.
С една дума ако е момче на място ще те разбере и дори подкрепи, 'щото ще те вижда щастлива. Или в по-лошия случай ще прекратите отношенията си докато свикне с мисълта, че излизаш с друг, след което при двустранно желание ще ги подновите наново...
Не пропускай шанса си. Бвшия си е бивш.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бъди честна със стария![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ти си ку**а. Ама не, сериозно минала е само седмица, причината да скъсате е че той така е поискал - тоест ти не си искала да се разделяте, и вече излизаш с друг...
П.с. Кажи всичко на стария, защото му го дължиш след толкова дълга връзка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и на бившият кажи, че вече няма право да иска обяснение и ще си готова за продължаване напредПървоначално написано от DragonLady
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И аз смятам, че трябва да си признаеш пред бившия, но не изпадай в подробности.. едно "аз продължих напред, ще се радвам да го направиш и ти".
п.п. да поддържаш добри отношения с бившия - илюзия..не съм го правила именно заради такива моменти "да му кажа ли", "за каква ще ме помисли" и т.н.![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз напълно те разбирам.Ако нямаш силни чувства към бившия продължи с новото момче,но не бързай.
Шофирай разумно - стигни жив!
Смятам,че сама си отговори на въпроса.Щом казваш,че виждаш перспектива в новия,бъди с него.На бившия не си длъжна да даваш обяснения и без това сте само приятели.