.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на DesSsi

въпрос относно първия път

такааа,,, тъй като от 2 месеца излизам с едно момче и хормоните ни напират искаме да правим секс НО оттам идва и моят глупав проблем - още отдавна преди да тръгна с това момче когато се събирахме в една компания и беше станал някакъв филм и бях казала пред всички, че съм правила секс и сега ще ми е много неловко да отричам,, таа след като и на него ще му е първият път има ли вероятност да разбере, че и на мен ми е за 1ви ? много е тъпа ситуацията ама кво да се прави на вас разчитам ,,, при вас имало ли е такива ситуации ? ,, благодаря предварително !!!
    Съдбата помага на смелите !

Когато започнете му го кажи,така даже ще го успокоиш,защото ще му е по-комфортно ако знае,че и ти си девствена

Guest

Re: въпрос относно първия път

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    такааа,,, тъй като от 2 месеца излизам с едно момче и хормоните ни напират искаме да правим секс НО оттам идва и моят глупав проблем - още отдавна преди да тръгна с това момче когато се събирахме в една компания и беше станал някакъв филм и бях казала пред всички, че съм правила секс и сега ще ми е много неловко да отричам,, таа след като и на него ще му е първият път има ли вероятност да разбере, че и на мен ми е за 1ви ? много е тъпа ситуацията ама кво да се прави на вас разчитам ,,, при вас имало ли е такива ситуации ? ,, благодаря предварително !!!
    Да, има вероятност освен, ако не си се отворила вече. Също така, за кво разправяте наляво надясно, че се порите като диви сърни? Какъв е смисъла не мога да разбера...

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Много ясно, че трябва да му кажеш, хем ще се успокои, хем иначе ще чака ти да водиш и накрая ще стане гаф.

Град
    Пловдив
    Май обичате да лъжете само и само да не изглеждате тъпо като кажете, че сте девствени... Пффф
    Колкото до темата... Ами кажи му много ясно,. Така ще е спокоен, че не си по-опитна от него и няма да се изложи
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Кажи му истината! Ако те познава достатъчно и си имате доверие, няма логика да не ти повярва. Трябва да му кажеш - първо, за да е по-освободен, спокоен и внимателен той, и второ, за да не се притесняваш ти.
    А относно това дали той сам ще разбере - едва ли, щом ще му е за първи път.

Подкрепям всичко казано до тук и ще добавя, че той освен по-спокоен ще се чувства и специален (нали все пак ще е първият)

Мисля, че вече знаеш какво да направиш :: )
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Да много ясно,че ще разбере. Пък и за кво вървите и разправяте,че сте се ебали...не сте изключение като са ви го вкарали на 14 просто ставате от масата пффф ...

Кажи му...освен ако не е сляп за реакциите ти,няма как да не забележи,че те боли малко или много,че не знаеш какво точно да правиш и т.н

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Колко глупаво... първо, хвалите се, че ви е на*бал сума ти и народ, не знам кое му е готиното на това. Ако кажеш, на приятелите си, че си девствена на 14, ставаш задръстена или какво? Не я разбирам тая логика. Колкото до момчето, разбира се, че трябва да му кажеш как стоят нещата, той ти е приятел, трябва да разбере.

Ducky wenii Maimunchoo

Естествено ,че трябва да му кажеш

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    напълно съгласна със powerman и anja
    awerw

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бъди откровенна с него и му кажи, че ще ти е за пръв път. Пък и дори да скриеш, нали се сещаш, че има някой неща, които ще те издадат - болката и кръвта.

Голям фен
    Хората лъжат, че са девствени, а ти лъжеш, че не си Мммм не, няма да разбере от болките ти и кръвта, не се притеснявай

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Хората лъжат, че са девствени, а ти лъжеш, че не си :lol
    честно казано и мен това малко ме шокира :Д
    awerw

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Да, има вероятност освен, ако не си се отворила вече. Също така, за кво разправяте наляво надясно, че се порите като диви сърни? Какъв е смисъла не мога да разбера...
    Ти уби всичко детско в мен

По темата: кажи му истината, че си девствена и тогава си го казала ей така. Не е някаква престъпно непрустима лъжа, а нещо нормално и безубидно[/b]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Ми то какво няма. Не знам каква трябва да си да лъжеш, че не си. Явно иска да я мислят за по-отракана ли и аз не знам

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Ми то какво няма. Не знам каква трябва да си да лъжеш, че не си. Явно иска да я мислят за по-отракана ли и аз не знам
    ами най-вероятно д;
    awerw

И да искаш и да не искаш трябва да му кажеш истината...и на тебще ти е за пръв път и предполагам като всяко едно момиче няма да ти е много приятно ако реши веднага да проникне целия.. ако можеш да стискаш зъбки.. не му казвай

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Подкрепям всичко казано до тук и ще добавя, че той освен по-спокоен ще се чувства и специален (нали все пак ще е първият)

Мисля, че вече знаеш какво да направиш :: )
    Напълнооо съм съгласна

Guest

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Ти уби всичко детско в мен

По темата: кажи му истината, че си девствена и тогава си го казала ей така. Не е някаква престъпно непрустима лъжа, а нещо нормално и безубидно[/b]
    bambie doesn't look so innocent now, huh?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си