- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- очила ?
Здравейте, исках да ви попитам дали момчетата харесват момичета с очила, или като видят очилата обръщат поглед , дори момичето да е хубаво ? Въпросът е и за двата пола..става дума за очила с диоптър , извинете ,ако темата не е на място ?![]()
Бдете реалисти! Момиче съм.
Аз незнам единственото което знам е че аз нося такива очила..![]()
Аз не мисля така. Лично мое мнение де, но на мен очилата ми правят добро първо впечатление.Първоначално написано от elysunny
беше иронияПървоначално написано от jeezloxxy
няма значение дали си с очила, брекети и тъй нататък, според мен
Има хора, които очилата ги правят дори по-симпатични.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
С въпросителна накрая.Първоначално написано от HotLife
За разлика от твоя въпрос,чиито препинателни знаци са били грубо изтръгнати.
ми за всеки различно, на някой им ходят на други не
когато са необходими няма такова нещо като "на някои им ходят, на други не"и не, няма никакво значение.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мхм ок, следващия път като си отбележиш 800 мнение, ще ти честитя с препинателен знак накраяПървоначално написано от jeezloxxy
![]()
Би било страхотно.Първоначално написано от HotLife
![]()
Stay tuned.
Според един приятел момиче с очила е сексиАз не съм много съгласна,все пак зависи дали й отиват и от излъчването й
![]()
Няма значение![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
http://prikachi.com/images/905/3738905m.jpg
http://prikachi.com/images/906/3738906u.jpg
Не че да се хваля, ама имам ебахти яката приятелка ! И по никакъв начин не мисля, че очилата я загрозяват.
Тя ми позволи да се похваля !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Естествено,че няма значение дали носи очила или не. Що за въпрос ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То пък тоя ще е егати кретена,ако остави момичето само защото носи очила.
някои очила стоят много перверзно![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако са ти необходими очила с диоптър носи си ги! Сестра ми носи очила с диоптър от 10 клас не са и пречили! Просто когато отидеш да си ги копуваш си избери рамката и формата на стъклата така ,че да ти прилягат на лицето!![]()
![]()
![]()
![]()
only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....
Всъщност очилата са секси, стига да не са с рогови рамки и да са грозни. Аз нося очила от 5ти клас, и до сега не съм чула обидна дума, нито някой да си е извъртял погледа от мен, а очилата ми са много готини (лично мнение) ето такъв модел, само че синиПървоначално написано от Billyttta
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Вече не се носят очила тип 'от на баба времето', даже седят много готино на повечето момичета, така че няма никакъв проблем.![]()
Стига момичето да е горе-долу хуаво и очилата да не са с рамки, дебели 2 метра, не е проблем.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
ако не може да вижда без тях пак ли ще са проблем?! това е глупаво.... не се носят за кеф, а от необходимост, баси.Първоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Има и лещи, има и лазерни операции за по 2000лв за прекалено големи дипотри.
Иначе зависи си от човека, на доста мацки им стои идеално.
Everybody dies, But not Everybody Lives..