- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- очила ?
Първоначално написано от wankata7
awerw♥
Пич, не говоря за стъклата, а за рамките от преди 30-40-50 години, дебели колкото молив. А и това беше само в кръга на шегата.Първоначално написано от LeprikonA
За мен очилата не променят човека, даже донякъде е сладко.
Познавам много момичета с очила и изобщо не ми пречат, даже изглеждат страхотно с тях.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Биха избягали,ако момичето е много грозно и глупаво,но само заради едните очила-не.
Приятелката ми носи очила и това в никакъв случай не ми пречи.Като ги махне и все й казват,че изглежда странно![]()
Първоначално написано от carmelo
Има хора,на които им отиват доста,както очевидно на твоята приятелка.
Точно за това си мислех и аз днес и се чудех дали има такава тема тук.
Аз нося очила отдавна, чувам доста глупости за себе си ама ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА, затова пък има и много хора, които ме харесват дори и с тях, (имам си и гадже, което не го бъркат). Иначе и аз мисля, че понякога човек може да изглежда доста перверзно с очила![]()
Ай, колко си милаПървоначално написано от Anja
.. хората ще ни помислят за лезбиийки обаче
![]()
Мисля, че на очилата с диоптър отдавна вече не се обръща внимание.
Аз нося (е не постоянно, защото не ми се налага), но доста хора (съученици, най-вече момчета) ми подмятат, че даже изглеждам по-секси и леко, загадъчно перверзнаи аз го намирам за така (пък и на момчетата им харесва
). Така, че не се притеснявай. Аз познавам момичета, които носят очила само за ГЪЗАРИЯ, пък и ако ти отиват значи си 6 точки
![]()
Ами мерси за мнението вии съветите ви , явно очилата нямат голямо значение във вида , важно е какъв си от вътре,а не от вън !
![]()
Бдете реалисти! Момиче съм.
Не е проблем, придават интелегентен вид... особено, ако и в действителност е така- още по-добре.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!