Привет приятели! Притеснена съм много за сестра ми. Накратко какво се случи:
След дълга връзка, която момчето прекрати, тя си намери нов приятел, който бих казала, че е заможен и с добри перспективи в живота, но разведен ( няколко месеца е продължил въпросният брак ).
Днес ми се прибира след гости у тях влиза в къщи, идва в моята стая, сяда не леглото и почва да реве при което аз я изгледах като паднала от марс ( изглеждаше ми щастлива с него, нищо че са заедно едва от вторник ). Питам я какво става, защо плачеш при което тя ми отговаря " той има дете " моята реакция беше - Моля?!? След което тя повтори думите си " има дете ". След като се поуспокой малко ми обясни какво е станало. Била е у тях на гости, като по едно време са лежали на леглото му и така както са си приказвали сладко, сладко, нашият е изръсил " Имам дете " След като сестра ми се отдръпнала от него и казала "моля" той и обяснил, че детето е на 4 годинки и кара 5тата, станал е баща на 16, а момичето е било по голямо от него. Майката и детето живеят в друг град, но той ходел да ги посещава и понякога вземал малкият с него за няколко дни тук в нашият град и после го връщал обратно при майката. Казал и че вече няма чувства към въпросната жена само уважение и приятелство.
Сестра ми има известно влечение към това момче, но по думите и не е любов. Казал и е утре ако иска да се видят и наща с целият си акъл приела ....
Казах и да го зарязва тоя нещастник, ама тя не та не, да му била дадяла шанс.
Бихте ли изказали вашето мнение за ситуацията, и да ми дадете съвет как аджеба да я убедя, че тоя не е за нея и само ядове ще беше, ако продължи да поддържа връзка с него.