- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Значи ли нещо това?
Миналата седмица към 2.30 вечерта ми звънна бившия ми, което за мен беше странно, защото преди 2 месеца ме заряза заради друга, защото аз казах че преди 18 не искам да го правя,а той искаше и така.Останахме си приятели, но не беше както преди... като го питах какво прави, той ми отговори мисля си за теб. Дали има някакъв шанс да ме харесва още ;д
Не. Има шанс още да иска да те порне.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Алтернативи: Напил се е като гъз и е звънял на всяко момиче в телефона си. Скучно му е било, нямало е нищо женско кат за него. Решил е, че може пак да те пробва, щото с оная не се е получило. Ако скоро ставаш на 18 - искал е да бъде първият ти. 1,30 за такива неща...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Напълно съм съгласна с горните 2 поста.
направо за теб живее мацка,
малко джагара-двугара требе
не си давай напразни надежди, не му пука за теб
Да, наистина скоро правя 18 и понеже нямам никакви чувства към него, и той като няма се радвамНие ходихме 2 години и го преживях малко трудно, затова нито му писах, нито му звънях, но сега от няколко седмици въобще не ми пука и сте напълно прави. Мерси
![]()
2 години те е чакал и явно си е помислил, че сега ще го огрее.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
щом не ти пука , защо пускаш тема ? не се заяждам .. интересно ми е ?Първоначално написано от ggirl4eto15
и аз това се чудехПървоначално написано от andjiandjiandji
![]()
I approve this.Първоначално написано от andjiandjiandji
Първоначално написано от andjiandjiandji
Еми, ако той има чувства...не ми се вярваше, но все пак![]()
Иначе да, той още ходи с другата от 2 месеца са заедно.
Sweet Jesus on a banana!!!! К'во се занимаваш с глупости бе моме?!Първоначално написано от ggirl4eto15
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от fenkaaa
Не ми се вярва, веднъж вече му се вързах на неговото "Обичам те!" няма да повторя грешката си и Luidgie е прав глупости са няма смисъл да се занимавам и да занимавам и вас.![]()