.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Не знам вече какво да направя ...

Здравейте. Искам да споделя и моят проблем.
    Нямам самочувствие. Никакво. Не искам да излизам по центъра, не искам да ме виждат хора, страх ме е от погледите им, от това което чета по погледите им. Това се отразява и на връзката ми. Не искам да излизаме на места с много хора, страх ме е, че ще ни се подиграват. И по-специално на него, че е с мен. Виждала съм подигравателните погледи, които ни хвърлят, виждала съм как ни гледат едва ли не кво прави той с НЕЯ ? Всичко това защото аз съм пълна, а той слаб. Не знам вече какво да правя. Сега ще ми кажете да се взема в ръце и да отслабна-работя по въпроса. Но не обичам да съм сред хора. Всички си мислят че всичко ми е наред, защото прекривам несигурността си с чувството си за хумор и постоянното самоиронизиране. Но вътрешно в себе си съм изградена от несигурност, комплекси и ниско самочувствие. КАКВО ДА НАПРАВЯ ?!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф, Боже. На колко си години ?

Престани да се влияеш от мнението на хората. Какво ти пука какво мислят за вас, при положение,че той за да е с теб - значи те харесва такава, каквато си. Проблема със самочувствието е само и единствено в главата ти.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Осъзнай едно нещо. Той ,ако не те харесваше - нямаше да е с теб. А всъщност говорила ли си с него по този въпрос ? Може би трябва да го направиш.
    И най-важното изхвърли тези мисли от главата си. Отдай се на този момент,в който сте двамата. Да не ти пука за другите. А и съм сигурна,че нито хората ви гледат подигравателно,нито пък че си задават въпроси от рода "Какво по дяволите прави той с нея". Всичко е в главата ти. И точно затова съм на мнение,че трябва да поговориш с приятеля ти.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Не се прави на някаква дето не си ти . Да не ти пука какво говорят хората отпусни се .
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Ох много сте мили всички. Говорила съм с него по този въпрос, той каза, че съм глупава и че съм най-прекрасното нещо, което човек може да притежава и хората гледат със завист, а не с подигравка. Винаги знае какво да каже Помогна ми за малко и след това пак същото. Не знам какво ми става.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Пич, щом си почнала да отслабваш, няма лошо. Отделно от това, на теб не трябва да ти пука за това, което си мислят хората. Той е с теб, ти си с него, радвайте се, че имате това.
    Хм... Най-добрият начин за отслабване е тичането, след това може да добавиш коремни преси. Не яж като че ли утре свършва светът, но и в никакъв случай недей да гладуваш!
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на Glamour92
    Като пораснеш,ще се оправиш,няма страшно =)))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

На 19 съм. Не мисля, че е до порасването.
    Да, почнах да полагам грижи за себе си. Тичам всяка сутрин, почнах диета и се надявам, че самочувствието ми ще се повиши.

Супер фен Аватара на Glamour92
    и аз съм на толкова...предположих,че с възрастта и с опита най-вече ще придобиеш самоувереност,тъй като и аз се чувствах като теб,когато бях на 17,а и преди това... просто не познаваш добре собствените си качества-поправимо е,за щастие
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Ами дано да се поправи, че не се издържа вече. Преча не само на себе си, а и на хората около мен.

Град
    Варненска чайка
    Е то няма само да се поправи. Нали знаеш, че трябва да направиш нещо по въпроса?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да не ти пука какво мислят за теб, отпусни се и си живей живота.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Що не пуснеш 1 снимка да видим разликата и кое му е толкова смешното?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    То не е нужно да си клечка, за да си красива.
    Най-добрата ми приятелка е точно пухкавка и винаги обира погледи - не от съжаление, а защото е красива. Просто момичето има прекрасна коса, хубаво лице и отделно си има всичко.
    И тя е една такава срамежлива като тебе и все иска да отслабва и въобще се чудя как да я убедя колко ме кефи такава. За протокола, преди беше доста слабичка и определено не беше толкова впечатляваща мацка, каквато е сега.
    Просто на различните хора различно им седи.

Ти си води диетата и си спортувай, просто защото здравословния начин на живот винаги кара човек да се чувства по-добре. Не само заради самочувствието, но и заради усещането за свежест и енергия. Но паралелно с това не се вманиачавай на тема килограми и не го мисли толкова, а се харесвай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Не трябва да ти пука,какво мислят хората за теб щом това момче е с теб значи те харесва такава,каквато си.Не ти казвам недей да отслабваш,но нали го правиш заради себе си,а не заради хората ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Ами снимка в цял ръст нямаме именно заради тези ми комплекси. Хубавото е, че и двамата сме високи - аз съм 1.79 той е 1.90 - разликата не е като между слон и жираф примерно.
    SisiStrange - мерси много.

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Не трябва да ти пука,какво мислят хората за теб щом това момче е с теб значи те харесва такава,каквато си.Не ти казвам недей да отслабваш,но нали го правиш заради себе си,а не заради хората ?
    Лошото е, че го правя и заради хората. Искам да променя начина, по който ме възприемат.

Град
    Варненска чайка
    1.79 ? Леле, колко си висока

Hilary_

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoWarOnWeeD
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Лошото е, че го правя и заради хората. Искам да променя начина, по който ме възприемат.

И да ти кажа недей не си заслужава заради хората да го правиш ти няма да ме послушаш.На тая въпрос може и да не ми отговориш ти си решаваш .. висока си 1.79 висока си колко тежиш ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Височината също е един от многото ми комплекси.
    Не знам колко тежа. Имам страх от кантари, не съм се теглила от 9ти клас насам.

И под страх имам предвид див ужас. Даже на контролния си преглед като ходих не позволих да ме теглят. Почвам да се потя, да треперя цялата, става ми лошо.

Град
    Варненска чайка
    Момиче, ти имаш сериозни проблеми. Бива ли такова нещо ?! На 19 години си.

Hilary_

Град
    Варна
    Ти си 1.79 висока това ти помага от една страна,ако си 65-70кг си идеална.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си