...
;[
Значи , първо , някои момичета не гледат външността , самият характер на човека.Не знам какъв ти е характера.Попитай приятелите си , дали има нещо в теб , което куца , но те ги е страх да ти го кажат.Просто им кажи да кажат истината ( ако има такава ) Ако ти кажат , това което не харесват в теб , ти трябва да се опиташ да го промениш.Аз съм на 14 и съм нямала гадже , това въобще не ме разстройва , защото животът е пред мен и има още какво да очаквам от него.И да те попитам ти харесваш ли някое момиче ?
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Проблемът ти е,че очакваш да се научиш да общуваш с момичета във форум!Не е голяма философията представи си,че си говориш с някой от приятелите си винаги съм харесвала момчета които не се държат с мен различно само заради пола!![]()
...
;[
..
;[
Ами прави същото и с момичето!!! xDDПървоначално написано от y0uLikeiT
И как разбра, че си перверзен ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
...
;[
Първоначално написано от y0uLikeiT
Хормони !
Какво му е срамното на 16 да си девственА по -темата колко тъпо и изтъркано да звучи бъди себе си . И аз бях срамежлив но един ден се изнервих и викам каквото ще да става .Заговорих едно не познато момиче бях с фр говорихме си малко харесахме се и бях ме цели 2 дни заедно
Престраши Се .
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Ами едва ли има някое нормално 16 годишно момче което не мисли постянно за СЕКСПървоначално написано от Queenie
...
;[
Ми ако ти е само за ебането има доста курвички дето са навити на всеки и няма да ти откажатама аз останах с впечатлението,че искаш връзка
![]()
...
;[
На 17 съм на 16 го направих за 1 път ,избухнах всеки ден исках постоянно.Ама ми мина мерака не че отказвам де![]()
...
;[
Ти си момчето , ти трябва да действаш пръв !
Който рискува печели не да я заговориш и да кажеш айде лягай да се се на кефя не става веднага по-говори с нея разсмивай я ..Първоначално написано от y0uLikeiT
П.П. Ако толкова те е срам алкохол в умерени количества. !
И теб те е срам от ??
Яяяя не се излагай, хващай някоя мацка и ходете да... си говорите.Отпусни се, пусни 2-3 майтапа. Накараш ли я да се смее от сърце е твоя
Не е трудно. Пък тва, че си девствен к'во те притеснява... Хванеш ли си гадже и другите работи стават постепенно. Ти гледай да преглътнеш срама пък другото лесна работа
иии аз бях срамежлива в 6-7 клас, ама ела ме виж сега...
![]()
Точно тека слушай момичетоПървоначално написано от annonimnna
П.П. може ли и аз да те видя сега![]()
....
;[
[quote="wankata7"][quote="y0uLikeiT"]+1 ТОЧНОПървоначално написано от wankata7
![]()
Яяя дай една твоя снимка да те видим.Ако има нещо на променяш ще ти помогнем.
п.С -- и аз в момента харесвам едно момче , и мен ме е срам ..![]()