.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Фен
    Град
    russe

какво бихте направили, ако......

Какво бихте направили, ако се окаже че с най-добрия/добрата ви приятел/приятелка сте влюбени е един човек..?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Случвало се е,но аз си премълчавам,гадно ми е някво.

Сегашния ми приятел ходеше с една от 2-те ми най-близки приятелки.Ходела съм с няколко момчета преди него,но нито един не ми е завъртял главата както той 1-вия път,когато го видях.. само си казах "точно в него ли трябваше" .. и си мълчах,пред всички за всичко.. но след няколко седмици се врътна нещо между нас,те скъсаха,а той само това чакаше.. и ето ни вече почти 10 месеца заедно

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Невъзможно е. Имаме коренно различни вкусове.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

Сегашния ми приятел ходеше с една от 2-те ми най-близки приятелки.Ходела съм с няколко момчета преди него,но нито един не ми е завъртял главата както той 1-вия път,когато го видях.. само си казах "точно в него ли трябваше" .. и си мълчах,пред всички за всичко.. но след няколко седмици се врътна нещо между нас,те скъсаха,а той само това чакаше.. и ето ни вече почти 10 месеца заедно
    happy end

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Бих се отказала,много държа на приятелите си.А и вече ми се е случвало,отказах се и за секунда дори не съм съжалявала.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от martina22961
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

happy end
    Да,определено беше такъв :P

Супер фен Аватара на elysunny
    ще и тегля ножа

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    1 път изпаднах в такава ситуация сбихме се бих го и тя ме заряза .. Аз от самото начало знаех че той е влюбен в нея но трябваше да бъда гаден .Сега се сгодиха да са живи и здрави..
    А по темата щях да и кажа да избира и толкова
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на xoxi
    Случвало ни се е много пъти.
    Първият път аз премълчах, а вторият път тя. В последствие разбрахме, че сме харесвали едни и същи момчета по едно и също време.
    Тя харесваше и сегашният ми приятел. Но нямаше смелост дори да го заговори, докато при мен нямаше такива проблеми. Имаше период, в който ми беше гадно за нея, казах й, че няма да се занимавам повече, но тя каза, че си личи, че аз го харесвам повече, а пък и той мен, тъй че..
    Много съм й благодарна, че постъпи по този начин. Ако не беше тя, сега със сигурност нямаше да съм с него, защото не бих рискувала нашето приятелство заради момче. Но тогава наистина видях и почувствах, че тя мисли това, което казва.

Аз всъщност бих направила същото за нея. Ако виждам, че той проявява интерес към нея, а тя се увлича много по-силно от мен, няма смисъл аз да продължавам да храня някакви надежди.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Пловдив
    Слава Богу НЕ.
    За всиииииииииииииичко имаме еднакъв вкус с иключение на момчетата.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Същата история, най-добре е така да се получава.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на Chacho
    Let the best man win, макар че бихме се разбрали с две думи по мъжки, ако е много в началото, някой от нас да отстъпи. Нема заради некво момиче да спрем да си пием бириците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

бих и го отстъпила все пак приятелството е по-важно

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Зависи, има "приятелки", които са способни да се "влюбят" в джудже с гърбица само и само да направят драмата и да омрънкат света, че се опитваш да им откраднеш момчето...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на elizabethg

Ще оставим отсреща да избере.

Супер фен Аватара на Glamour92
    гадорийка... вероятно,ако се случи, ще теглим ези/тура
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    И ние така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Случвало се е доста пъти,но никога не е било проблем,че харесваме един и същ човек е става малък проблем,ако тя ( или аз ) тръгнем с това момче едната от нас трябва да го забрави.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Случвало се е въпреки, че попринцип имаме различно вкусове... но преценихме, че няма смисъл да загърбваме това между нас за нещо, което я ще изпита само едната, я няма и не се знае колко ще продължи... та, така и не сме съжелявали за решението си... въпреки, че имаме своите трудни моменти и се караме, радвам се, че я има... много по-ценна е от всяко момче..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Два пъти ми се случи с едно и също момиче. Първият път аз премълчах,втория - тя. А имаше още едно момиче,с което уж си бяхме много добри приятели - обаче тя ме предаде,заради момче,при условие,че знаеше ,че излизах с момчето. Таа,както тя и той си има вина,макар,че след това ми се извиняваше много,но.... повече му нямах доверие. Гадно се получава понякога,но такъв е живота. ;dd
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен
    Град
    russe
    Всъщност пуснах тази тема, защото аз съм в същото положение, и най-добрата ми приятелка някак си гледа да ме дразни с него, въпреки че знае, че той харесва мен..карали сме се много и вече ми писна...от самото начало почна "харесвам го" " не го харесвам", а уж си бяхме обещали да не се караме заради него, защото ще е тъпо да потъпчим приятелството си заради едно момче...исках да видя вие как бихте постъпили в такава ситуация...благодаря

Не ми се е случвало на мен. Ние харесваме тотално различен тип момчета. Ама съм сигурна, че ако някой ден стане нещо такова, няма да ни развали приятелството. Ще го обсъдим, ще видим коя има по-силни чувства... примерно ако видя, че тя е адски влюбена в него, а аз съм си го харесала просто ей така, не мисля, че щях да се замислям изобщо.. все пак си зависи от ситуацията, ама не трябва да се позволява на момче да застава между приятелки и още по-малко да ги разделя

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    зависи.. ще седнем и ще говорим, докато не се разбереме
    awerw

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ние за всичко сме еднакви освен за това никога не се е случвало btw и по-добре
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си