- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък
Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Такамммм за протокола да отбележа,че не пак а ОТНОВО слагате всички момичета под общ знаменателголямаааа грешка..."Женските" ех мале...Та по темата аз не си падам по празноглави красавци с ланци.За мен е важно да е умен да има чувство за хумор...да ми е добре с него,да се държи подобаващо а не като 10 - 11 годишен подрастващ хлапак (с риск да прозвучи като обида но познавам много момчета които се държат така).И да има смисъл да си свестно момче...мисля,че има и други момичета които мислят като мен.И не си прав за нас има значение,тъй де...поне за мен.Това е...
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
tova koeto napisa tq..Първоначално написано от Angel_eyes
i osven tova iskam da ti zadam edin vypros - v kraina smetka zashto te interesuva tova ?!? ? Kakvo zna4enie ima tova za teb ? Toest ako ti kajat 4e haresvat tiq "s lancite" ti kvo shte idesh da si kupish lanec li ? I s kakva cel ?
Аз съм момче.Чесно да ти кажа май са много малко тези които си падат по онези с ланците.Щото ако успееш да ги заприказваш нещо,да ги предразположиш да подхванеш интересна тема на разговор,ще убереш много повече точки отколкото да кажеш : Скивай ква гривна илии часовника ми струва еди колко си.Ако имаш усет към нещата и мозък ти си по напред с материала.
Bogat may be?
По тези с ланците си падат все още не особено осъзнатите момиченца.. Ако си търсиш жена, която наистина знае какво иска от живота повярвай ми тя ще оцени качесвата ти..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
10 =D> Ама товавече като пораснат към 25...Първоначално написано от Анонимко
Квото и да говорите, че търсите добър човек, с чувство за хумор, отговорен ... вие първо го виждате. Впечатлявате се от външният му вид, от държанието и стила му. Чак след това ако ви е харесал ще поговорите и ще разкриете душевността му.
За мацките, които си падат по дебели ланци - Странни неща ги влечат. Ако кажат, че това е маркер, че момчето е материално осигурено - един познат гепи два пръстена на майка си, за да си купи ланец...
И аз си падам по големи ланци (доста по класически), но по съвсем друга причина. Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка.
За мен тези ланци са признак на "гъзарщина".Първоначално написано от Angel_eyes
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
V dne6no vreme naistina ima stra6no mnogo momi4eta,koito si padat po praznoglavci,koito se per4at s parite na mama i tatko,a samiq toi nqma kakvo da pokaje kato li4nost.No v kraina smetka kakto ve4e napisaha po-gore ne vsi4ki momi4eta sme takiva-az sa6to predpo4itam 4estno i svestno mom4e.
ми честно казано предпочитам свясно момче
може да не е толкоз готин
ама няма да се ебава с мене само
а инче както вие сте различни така и ние сме различни
svqstno i chestno momche,koeto ne luje i moje da mi dade vsichko,koeto obeshtava..kato toplina nejnost razbirane....
Темата е лишена от смисъл, защото е ясно, че всички ще напишат, че предпочитат честното момче (дори и да не е така).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Е тва е ясноПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Всички са невинни и добрички![]()
а не може ли хем готин с ланец, хем свестен?![]()
е рядкост са, но ги има
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз аз азПървоначално написано от valantain_love
![]()
хмм нямам ланец ... еми тогава не ставам![]()
Аз сега мисля да пробвам с едно момче,което е много мило,но зо това пък е грозновато.Е според мен е сладък,но за останалите не.А това е в моя полза. \/
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
карай, той не е задължителенПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ami da vi kaja 4estno, az teq "gotinite" s lancite naj-obi4am da gi narejdam. ob6to vzeto tova mi e ob6tuvaneto s tqh. ama te sa leko prosti i ne se use6tat...tyj 4e sami predpolojete koj tip predpo4itam. prosto sym takova momi4e, 4e ne obry6tam vnimanie kolko pari ima toj, dali se obli4a samo s markovi dre6ki, i respektivno, nja-malko pyk gledam "lancite" mu. kakvoto kaza Bebenceto malko po-nagore, tova tyrsq i az v mom4etata. i smeq da tvyrdq, 4e sym go otkrila.
![]()
аз искам и двете ама резултатът от търсенето ми на такова мом4е е....хаххах ве4е вярвам 4е надеждата умира последна
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
az sum Yeah ama ve4e se regnah.Evala dr.kazimbut!ne moje kato vidqt nqkoi izrusen pi4 visok 2 metra s nekuv izrodski prqkor da si svalqt ga6tite,bez da gi interesuva tva 4e e povtaql 2-ri klas i posle da mi kazvat "nie momi4etata samo svestni gi iskame"!!!da,vqrno e,4e ima tam nqkolko si momi4eta,koito sa pulni iskliu4eniq i ne sa taka,no moje bi 97% ot momi4etata sa!i sorka 4e taka go kazvam ama az sum na 15 godini za kvi seriozni "jeni" mi obqsnqvate![]()
Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide
=D> =D> =D>Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение?
brao![]()
pove4eto-da,no ne i vsi4ki![]()
obijda6 me!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
За мен наистина има значение. Има и значение с човека да си допаднем...което не е само външно, повече като хора.
2 в 1 ми звучи добре![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ