- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили, ако......
Какво бихте направили, ако се окаже че с най-добрия/добрата ви приятел/приятелка сте влюбени е един човек..?
Случвало се е,но аз си премълчавам,гадно ми е някво.
Сегашния ми приятел ходеше с една от 2-те ми най-близки приятелки.Ходела съм с няколко момчета преди него,но нито един не ми е завъртял главата както той 1-вия път,когато го видях.. само си казах "точно в него ли трябваше" .. и си мълчах,пред всички за всичко.. но след няколко седмици се врътна нещо между нас,те скъсаха,а той само това чакаше.. и ето ни вече почти 10 месеца заедно![]()
Невъзможно е. Имаме коренно различни вкусове.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
happy endПървоначално написано от fenkaaa
![]()
Бих се отказала,много държа на приятелите си.А и вече ми се е случвало,отказах се и за секунда дори не съм съжалявала.
1 път изпаднах в такава ситуация сбихме се бих го и тя ме заряза .. Аз от самото начало знаех че той е влюбен в нея но трябваше да бъда гаден .Сега се сгодиха да са живи и здрави..
А по темата щях да и кажа да избира и толкова![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Случвало ни се е много пъти.![]()
Първият път аз премълчах, а вторият път тя. В последствие разбрахме, че сме харесвали едни и същи момчета по едно и също време.
Тя харесваше и сегашният ми приятел. Но нямаше смелост дори да го заговори, докато при мен нямаше такива проблеми. Имаше период, в който ми беше гадно за нея, казах й, че няма да се занимавам повече, но тя каза, че си личи, че аз го харесвам повече, а пък и той мен, тъй че..
Много съм й благодарна, че постъпи по този начин. Ако не беше тя, сега със сигурност нямаше да съм с него, защото не бих рискувала нашето приятелство заради момче. Но тогава наистина видях и почувствах, че тя мисли това, което казва.
Аз всъщност бих направила същото за нея. Ако виждам, че той проявява интерес към нея, а тя се увлича много по-силно от мен, няма смисъл аз да продължавам да храня някакви надежди.
И спря да се върти за миг земята..
Същата история, най-добре е така да се получава.Първоначално написано от onestar
![]()
Let the best man win, макар че бихме се разбрали с две думи по мъжки, ако е много в началото, някой от нас да отстъпи. Нема заради некво момиче да спрем да си пием бириците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
бих и го отстъпила все пак приятелството е по-важно
Зависи, има "приятелки", които са способни да се "влюбят" в джудже с гърбица само и само да направят драмата и да омрънкат света, че се опитваш да им откраднеш момчето...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
гадорийка... вероятно,ако се случи, ще теглим ези/тура![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И ние така.Първоначално написано от elizabethg
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Случвало се е доста пъти,но никога не е било проблем,че харесваме един и същ човек е става малък проблем,ако тя ( или аз ) тръгнем с това момче едната от нас трябва да го забрави.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Случвало се е въпреки, че попринцип имаме различно вкусове... но преценихме, че няма смисъл да загърбваме това между нас за нещо, което я ще изпита само едната, я няма и не се знае колко ще продължи... та, така и не сме съжелявали за решението си... въпреки, че имаме своите трудни моменти и се караме, радвам се, че я има... много по-ценна е от всяко момче..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Два пъти ми се случи с едно и също момиче. Първият път аз премълчах,втория - тя. А имаше още едно момиче,с което уж си бяхме много добри приятели - обаче тя ме предаде,заради момче,при условие,че знаеше ,че излизах с момчето. Таа,както тя и той си има вина,макар,че след това ми се извиняваше много,но.... повече му нямах доверие. Гадно се получава понякога,но такъв е живота. ;dd
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всъщност пуснах тази тема, защото аз съм в същото положение, и най-добрата ми приятелка някак си гледа да ме дразни с него, въпреки че знае, че той харесва мен..карали сме се много и вече ми писна...от самото начало почна "харесвам го" " не го харесвам", а уж си бяхме обещали да не се караме заради него, защото ще е тъпо да потъпчим приятелството си заради едно момче...исках да видя вие как бихте постъпили в такава ситуация...благодаря![]()
Не ми се е случвало на мен. Ние харесваме тотално различен тип момчета.Ама съм сигурна, че ако някой ден стане нещо такова, няма да ни развали приятелството. Ще го обсъдим, ще видим коя има по-силни чувства... примерно ако видя, че тя е адски влюбена в него, а аз съм си го харесала просто ей така, не мисля, че щях да се замислям изобщо..
все пак си зависи от ситуацията, ама не трябва да се позволява на момче да застава между приятелки и още по-малко да ги разделя
![]()
зависи.. ще седнем и ще говорим, докато не се разбереме![]()
awerw♥
ние за всичко сме еднакви освен за тованикога не се е случвало btw и по-добре
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."