- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата !!
Кажете какъв тип момичета харесвате . Кое в едно момиче би ви накарало да я харесате ? Хубавото тяло , характера или излъчването ?
И трите са важни,едното за сметка на другото-не мерси.Първоначално написано от Sahara1234567
Най-важното - Външния вид
Второто по важност - Характер
Трето - Да не се държи все едно е нещо повече от мен.
Това са трите най-важни неща които гледам първо в едно момиче.
задължително ли е момичето да е с перфектно тяло ( проблем ли е ако има излишни 4-5 кг и е по-ниско)
За ниско ти казвам, че не е проблем почти никога.
За 4-5 кг. зависи къде са. И зависи от момчето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ами излишни 2-3 кг върху краката и 1-2 върху корема голям проблем ли претставлява за вас момчетата
Момичета с позитивно излъчване и НЕналичие на комплекси.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Зависи как са разположени. Не казвам, че трябва да и се виждат костите, но пък и да не е прекалено закръглена. Може би около 49-50 кг са идеални за момиче високо около 170см на 16 години.Първоначално написано от Sahara1234567
Килограмите стоят различно на всеки човек, а т'ва за излишните килограми е адската глупост - с ВОЛЯ всичко се постига, тъй че въпросът е излишен.Първоначално написано от nin0o0
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Сахара , ако искаш да питаш нещо определено за себе си , няма как да го разбереш от общи приказкиПоказваш снимка и ще ти кажем мнение персонално за теб ... хииииххи
![]()
темата е безмислена, при всеки е индивидуално, а в повечето случай дори самия човек не знае какво търси, просто среща някого и го харесва
За начало тяло и особено излъчване (но без слонове и някакви изруди).А после задължително характер АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Доста съм с патил от това![]()
стига да е умна и да ми е симпатична друго не искам а и да я има тръпката тва ми е най-важното
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
перфектната комбинация евала =D>Първоначално написано от mediumpimpin
Нито прекалено дебела,нито прекалено слаба.
Нито прекалено тъпа,нито прекалено умна.
Нито много претенциозна,нито малко..
Момиче на място,момиче.което знае какво иска и се придържа към него!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да е луда и да налита на всеки
братле говориш глупости.Първоначално написано от nin0o0
170см високо най-малко 55к иначе е доста грозно... се едно е болна от нещо. Да не говорим, че нормалното е над 56![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Аз нямам някакво точно мнение какво да бъде перфектното момиче, но ми харесват friendly type момичета, тоест красиви са и са много земни. Много мразя приповдигнатото самочувствие и кифленското държание.
//съжалявам за правописа и пунктоацията
I feel so much better now when youre gone forever
+ ДА не е някфа САдната , да е по открита...Първоначално написано от nin0o0
Естествено че на първо място е външния вид и не го казвам защото съм повърхностен или нещо такова. Просто кой би излязъл с жена която не смята за красива и да го е срам да върви по центъра с нея. А относно кой външен вид е "хубав" външен вид за всеки е различно.
и при мен е тъйПървоначално написано от kpackapgo
![]()
за да си харесам момиче трябва да е умна интелигентна красива общителна и слаба.
אויב איך מאַך אַווערטאַד