- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ,моля.
Сърце не ми дава да кажа нещо.... просто.. уникална си..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
може ли да те добавя в приятелиПървоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Тези деца бее...![]()
Знаеш ли колко много гаджета ще смениш още.И как по дяволите ще ходиш с някой 1 месец и ще го заобичаш.Осъзнай се малко.
Бил те скъсал по фейсбук и след 1 седмица ти казал,че се е бил "ебавал" и ти подарил роза?! WTF?Момченцето много стабилно те разиграва,а ти стига си била такава пикла и излизай навънка с приятели и не се занимавай с глупости.
И господи,защо го търсиш?Запази си малко достойството...чак пък да не спиш и да не ядеп,полекичка![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Всяка втора 12 годишна пикла вече е намерила голямата любов РОФЛЛЛИмала 5 гаджета малееее РОФЛ оле спри да се фанатазираш моля ти се
![]()
![]()
Станали приятели във фб и вече се обичат ;ххх Не не не е реално тва
![]()
Сега, не слушай тъпите съвети на останалите. Може да говорят зад мониторите, но май никой от тях не е минавал през това.Първоначално написано от bleskawotokotencce
Той не просто ти е харесал снимката, но ти е сложил и сърчице.... Сещаш ли се? Намек? Означава, че е луд по тебе. Може би го е срам да ти вдигне по телефона или да ти пише в скайп, щото му е гузно, че е оплескал нещата. Продължавай да качваш профилни снимки, рано или късно ще ти пропише. Ще видиш, че ще ги хареса всичките!!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Баси...какво не бих дала някой да ми сложи сърце и лайк на профилната снимка. Но светът е толкова несправедлив.
Първоначално написано от sokokoko
нали![]()
![]()
у фейсбуку да ти лайкнат нещо е признак на ебаси любовта!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
взе ми думите от устатаПървоначално написано от autumn666
![]()
awerw♥
Ох,Chacho ,винаги съм била съгласна със съветите ти ,ама този път просто .... се улях от смяхПърво надали знаят какво е любов,най-малкото какво е значението на "Обичам". По дяволите,5 клас са.
- Ох,моля ти се. И какво като е сложил сърчице ? Това нищо не означава. Било го срам - бла бла. Да приемем,че се е получило между тях и тогава какво,него ще го е срам да излизат,да не говорим целуват и т.н.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом е постъпил така-не те обича.За какво да си затормозяваш главата?
ВЪРНА СЕ!Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
![]()
![]()
ЙЕС БЕ!!!![]()
![]()
Видях се с Боян, той каза,че ти е изневерил с оная Лори,направили си оргия с Жорко и Герито.
ОМФГ,това току-що ми оправи деня.Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
![]()
Сериозно? Duck face?
На мен ми го развали. Накъде отива света?!Първоначално написано от jeezloxxy
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
JESUS CHRIST!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Може би тролвам?Първоначално написано от SmilezZz
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти зле ли сииииииииииииииииииииииии ?
Как ще искаш да се върнеш при някой който ОЧЕВАДНО не те иска!?!?!
Изумена съм, много ниско си паднала...
Явно си някоя от онея ПИКЛИ дето МНОГО "обичат", а все още ходят прави под масатаОсъзнай се, дете!
Мен ако ме питаш ако имаш поне малко останало достойнство въобще не се опитвай да си го върнеш. Освен това научи се да пишеш то вярно, че си малка ама такива грешки да правиш е направо смешно. Това, че ти е харесал снимката нищо не означава може да не ти прави намеци, а наистина да те харесва на тази снимка.... аз не харесвам снимки само на хора, които обичам![]()
In a mad world , only the mad are sane...
акъл няма ти достойнство искашПървоначално написано от NoMore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ами не го приемай лично , ама заради такива като теб казват , че жените сме по-слабия пол!.......така де , нямаше да го казват, ако такива като теб не се оставяха някакви бройкаджии да ги разиграват!....
![]()
![]()
![]()
...не се обиждай , ама я се вземи в ръце и осъзнай , че този боян не те ''обича'' , а ти гладуваш и будуваш заради същия този кретен, дето се мисли за голям плейбой!...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Старах се да не бъда груба![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Ти си ми любимият тролПървоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Мила моя, осъзнай се! С най-добри чувства да ти го кажа... от месец няма как да го обичаш... ти си просто привързана, а привързването минава много бързо... няма и да се усетиш кога! В момента, в който мъж те пренебрегне, заради друга- ти нямаш повече работа там! Запази достойнството си! Утре ще бъдеш жена и ще възпитаваш деца... не трябва да пускаш и грам аванта, когато някой си позволи да се държи по този начин с теб! Отстоявай позициите си!
П.С. Кофти е, но ще мине неусетно! Умната
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!