.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ОМГ това е 12 годишна пикла! А вие сикате да има акъл, достойнство, самоуважение и т.н. Тя е толко куха горката, толко кифленска и толкова противна, че само като видя проклетият и ник, и тъпата пантофка за аватар ми иде да я хвана и да я забия в земята! Как може да съществуват такива прости същества! ЗАЩО БОЖЕ?! ЗАЩО?! Прибери си изродите!!!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

ПАК ЛИ ТИ МА ?

Град
    Your Dreams ~
    Моля дефинирай думата "Обичам" xD Аз съм на 14 и досега не съм казвала на момче че го обичам..на нашата пуберска възраст обичаме/мразим всичко живо
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Супер фен Аватара на elysunny
    етоооооооооо те

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    етоооооооооо те
    Пу, ти гониш

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на gummybear
    Леле .. първо си оправи малко правописа

theo <333

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bleskawotokotencce
    моля не ми е първото гадже той е петото но само него съм обичала сериозно ти ли ще кажеш дали обичам????????? вапроса ми е как да си го върна не как да го забравя!
    Това не е първата малоумница,не знаеща да пише на родния си език
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

На 12 НЕ знаеш какво е любов!!Няма да знаеш и на 13,14,15,а даже може и пикла като теб никога да не разбере.Спри да ни занимаваш с глупости и отивай да играеш навън..На твоята възраст ние това правихме,не сме си брояли гаджетата...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    На 12 НЕ знаеш какво е любов!!Няма да знаеш и на 13,14,15,а даже може и пикла като теб никога да не разбере.Спри да ни занимаваш с глупости и отивай да играеш навън..На твоята възраст ние това правихме,не сме си брояли гаджетата...
    Аз броях гаджета
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    +
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Хей . . . знам какво ти е . . . всеки малко или много е минал през това . . . 1во се вземи в ръце . . . поспи малко . .. нахрани се . . . вземи си душ ... и помисли . . . за + и - . . . имаш приятели нали . . . излез с тях . . . забавявай се . . . не мисли за това и не му показвай , че те е наранил . . . намери си друго гадже ... след време ще го забравиш ... така и него ще го хване яд . . . и ще иска пак да се върне при теб . . . късмет . . . :P
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Мега фен Аватара на Chacho
    Точките, запетаите, тиретата също карат четящия да си прави паузи. Тия многоточия ми вадят очите и приличат на упражнение тип "попълни празните места". Моля те, пиши като хората, очилата не са евтини.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си