- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ,моля.
ОМГ това е 12 годишна пикла! А вие сикате да има акъл, достойнство, самоуважение и т.н. Тя е толко куха горката, толко кифленска и толкова противна, че само като видя проклетият и ник, и тъпата пантофка за аватар ми иде да я хвана и да я забия в земята! Как може да съществуват такива прости същества! ЗАЩО БОЖЕ?! ЗАЩО?! Прибери си изродите!!!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Моля дефинирай думата "Обичам" xD Аз съм на 14 и досега не съм казвала на момче че го обичам..на нашата пуберска възраст обичаме/мразим всичко живо![]()
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
Пу, ти гонишПървоначално написано от elysunny
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е първата малоумница,не знаеща да пише на родния си език
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
На 12 НЕ знаеш какво е любов!!Няма да знаеш и на 13,14,15,а даже може и пикла като теб никога да не разбере.Спри да ни занимаваш с глупости и отивай да играеш навън..На твоята възраст ние това правихме,не сме си брояли гаджетата...
Аз броях гаджетаПървоначално написано от Julliee
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хей . . . знам какво ти е . . . всеки малко или много е минал през това . . .1во се вземи в ръце . . . поспи малко . .. нахрани се . . . вземи си душ ... и помисли . . . за + и - . . . имаш приятели нали . . . излез с тях . . . забавявай се . . . не мисли за това и не му показвай , че те е наранил . . . намери си друго гадже ... след време ще го забравиш ...
![]()
така и него ще го хване яд . . . и ще иска пак да се върне при теб . . . късмет . . .
:P
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Точките, запетаите, тиретата също карат четящия да си прави паузи. Тия многоточия ми вадят очите и приличат на упражнение тип "попълни празните места". Моля те, пиши като хората, очилата не са евтини.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.