.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

помощ,моля.

здравейте преди писах тук но отдавна не съм защото нямах проблеми и така аз бях с едно момче той се казва боян и изведнъж ми изпрати съобщеие по фейсук че късаме,но не каза зашо аз попитах, по телефона, но той каза че не иска да ми каже след това след седмица каза че се е ебавал и ми подари червена роза.но стана така че цял месец ходехме и накрая той скъса с мен.това бе преди два дена от тогава не съм спала и яла той каза че харесва друга а чух от най дората ми приятелка че харесва една друга моя прятелка какво да правя??????????много го обичам и не мога да го заравя.помогнете

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Такам... Ти беше на 12, нали? На тази възраст е съвсем нормално да ти е гадно за 1-вото ти гадже. Не го обичаш. Вие незнаете какво е любов и какво означава "Обичам". Ще ти мине.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

моля не ми е първото гадже той е петото но само него съм обичала сериозно ти ли ще кажеш дали обичам????????? вапроса ми е как да си го върна не как да го забравя!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от bleskawotokotencce
    моля не ми е първото гадже той е петото но само него съм обичала сериозно ти ли ще кажеш дали обичам????????? вапроса ми е как да си го върна не как да го забравя!

Повече от фен Аватара на autumn666
    ти се върна!!!

Град
    Пловдив
    Щом къса с теб вече втори път значе ще има още. Според мен той не те обича истински и най-добре е да приемеш факта че не сте заедно...
    Дано съм ти помогнал.

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    ти се върна!!!
    оу,как го каза само

аре стига сте ми се смяли бе ужасно е тва така да се смееш на човек по този такъв нагъл начин ..

Добре.Подари му и ти червена роза и нещата ще се оправят.Чао

Цитирай Първоначално написано от zdravko9595
    Щом къса с теб вече втори път значе ще има още. Според мен той не те обича истински и най-добре е да приемеш факта че не сте заедно...
    Дано съм ти помогнал.
    мерси за мнението но аз го обичам сигорна съм че и той мен но незнам защо така стана

Мега фен Аватара на Chacho
    Може би само ти си сигурна? Не знам и аз защо става така :/ Акано....
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Да аз ще ти кажа! Все пак имам по-голям житейски опит от теб, пикличке сладка. Всяка втора мижитурка разправя колко е влюбена, колко обичала незнам си кой. Нищо не разбираш ти от любов, ако ще 15 хиляди гаджета да си имала! Бройката нищо незначи, в това отношение! Пикла!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Да аз ще ти кажа! Все пак имам по-голям житейски опит от теб, пикличке сладка. Всяка втора мижитурка разправя колко е влюбена, колко обичала незнам си кой. Нищо не разбираш ти от любов, ако ще 15 хиляди гаджета да си имала! Бройката нищо незначи, в това отношение! Пикла!
    А така,един голям ПЛЮС

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Научи БЪЛГАРСКИ език, пък после обичай.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Щом й е признал, че се бъзика и й е взел роза, значи сигурно има някакви чувства към нея.

Пък и той й е петото, но е различен от предишните четири! Това не е случайно според мен.

Нека последва сърцето си и заживее животът, за който е мечтала! Вие само се опитвате да й го отнемете.

Повярвай в себе си и ще откриеш правилното решение! \/
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ахахахаха, тъпа малка пикла. И кво, като си имала 5 гаджета?Не е истина колко сте смешни :d
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Щом й е признал, че се бъзика и й е взел роза, значи сигурно има някакви чувства към нея.

Пък и той й е петото, но е различен от предишните четири! Това не е случайно според мен.

Нека последва сърцето си и заживее животът, за който е мечтала! Вие само се опитвате да й го отнемете.

Not sure trolling, or just... trolling...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Да, ама колко хора си имат по 5 гаджета. Аз почти познавам 1 само :/

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Not sure trolling, or just... trolling...
    2:28 e все пак.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Как да си го върнеш? Кажи му, че още го харесваш, но не се опитвай насилствено да го откъснеш от другото момиче. Така ще го отдалечиш още повече от себе си. Когато е наоколо, показвай, че още изпитваш чувства към него, показвай най-добрата си страна. Така може и да се осъзнае. Щом те е скъсал на първия месец заради друга, значи не те е харесвал наистина. Ако не стане, се опитай да го забравиш. Късмет!
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

xopa пиша му в скайп той не отговаря звъня не отговаря но пък ми хареса снимката във фейсбук профилната http://www.facebook.com/profile.php?id=100002621126023 и написа

Боян Михайлов mn xybawa♥
    преди около час · Харесва ми · 1 човек

тва кво трябва да узначава???

благодаря за съветите blaaablaaablaaa и Chacho

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да и на абсолютно всички,т.е. и на петимата си казвала "Обичам те",сигурна съм. След време и за този ще бъде същия.
    По темата: Не се занимавай с него. Разиграва те ,а ти му позволяваш това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Glamour92
    xopa пиша му в скайп той не отговаря звъня не отговаря но пък ми хареса снимката във фейсбук профилната http://www.facebook.com/profile.php?id=100002621126023 и написа

Боян Михайлов mn xybawa♥
    преди около час · Харесва ми · 1 човек

тва кво трябва да узначава???
    ...че имаш нужда от правописен речник !
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна

Re: помощ,моля.

Мила това,че сте ходили 1 месец не означа,че той те обича за бога ти си 5 клас излез играй навън,какво се занимаваш с момчета още от сега. Интересно ми тоя Боян на колко години е ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на LeprikonA

Re: помощ,моля.

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Мила това,че сте ходили 1 месец не означа,че той те обича за бога ти си 5 клас излез играй навън,какво се занимаваш с момчета още от сега. Интересно ми тоя Боян на колко години е ?
    може да е 4 клас и да, ходи си играй с кукли, от сега с момчета се занимавала.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си