.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Сърце не ми дава да кажа нещо.... просто.. уникална си..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от bleskawotokotencce
    xopa пиша му в скайп той не отговаря звъня не отговаря но пък ми хареса снимката във фейсбук профилната http://www.facebook.com/profile.php?id=100002621126023 и написа

Боян Михайлов mn xybawa♥
    преди около час · Харесва ми · 1 човек

тва кво трябва да узначава???
    може ли да те добавя в приятели
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Тези деца бее...
    Знаеш ли колко много гаджета ще смениш още.И как по дяволите ще ходиш с някой 1 месец и ще го заобичаш.Осъзнай се малко.
    Бил те скъсал по фейсбук и след 1 седмица ти казал,че се е бил "ебавал" и ти подарил роза?! WTF? Момченцето много стабилно те разиграва,а ти стига си била такава пикла и излизай навънка с приятели и не се занимавай с глупости.
    И господи,защо го търсиш?Запази си малко достойството...чак пък да не спиш и да не ядеп,полекичка
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Всяка втора 12 годишна пикла вече е намерила голямата любов РОФЛЛЛ Имала 5 гаджета малееее РОФЛ оле спри да се фанатазираш моля ти се Станали приятели във фб и вече се обичат ;ххх Не не не е реално тва

Мега фен Аватара на Chacho
    xopa пиша му в скайп той не отговаря звъня не отговаря но пък ми хареса снимката във фейсбук профилната http://www.facebook.com/profile.php?id=100002621126023 и написа

Боян Михайлов mn xybawa♥

благодаря за съветите blaaablaaablaaa и Chacho
    Сега, не слушай тъпите съвети на останалите. Може да говорят зад мониторите, но май никой от тях не е минавал през това.

Той не просто ти е харесал снимката, но ти е сложил и сърчице.... Сещаш ли се? Намек? Означава, че е луд по тебе. Може би го е срам да ти вдигне по телефона или да ти пише в скайп, щото му е гузно, че е оплескал нещата. Продължавай да качваш профилни снимки, рано или късно ще ти пропише. Ще видиш, че ще ги хареса всичките!!!!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Баси...какво не бих дала някой да ми сложи сърце и лайк на профилната снимка. Но светът е толкова несправедлив.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от sokokoko
    Баси...какво не бих дала някой да ми сложи сърце и лайк на профилната снимка. Но светът е толкова несправедлив.

нали

у фейсбуку да ти лайкнат нещо е признак на ебаси любовта!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    ти се върна!!!
    взе ми думите от устата
    awerw

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ох,Chacho ,винаги съм била съгласна със съветите ти ,ама този път просто .... се улях от смях Първо надали знаят какво е любов,най-малкото какво е значението на "Обичам". По дяволите,5 клас са.
    - Ох,моля ти се. И какво като е сложил сърчице ? Това нищо не означава. Било го срам - бла бла. Да приемем,че се е получило между тях и тогава какво,него ще го е срам да излизат,да не говорим целуват и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом е постъпил така-не те обича.За какво да си затормозяваш главата?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    моля не ми е първото гадже той е петото но само него съм обичала сериозно ти ли ще кажеш дали обичам????????? вапроса ми е как да си го върна не как да го забравя!
    ВЪРНА СЕ!

ЙЕС БЕ!!!
    Видях се с Боян, той каза,че ти е изневерил с оная Лори,направили си оргия с Жорко и Герито.

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Боян Михайлов mn xybawa♥

ОМФГ,това току-що ми оправи деня.

Сериозно? Duck face?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy

Боян Михайлов mn xybawa♥

ОМФГ,това току-що ми оправи деня.

Сериозно? Duck face?
    На мен ми го развали. Накъде отива света?!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    JESUS CHRIST!!!!!!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ох,Chacho ,винаги съм била съгласна със съветите ти ,ама този път просто .... се улях от смях Първо надали знаят какво е любов,най-малкото какво е значението на "Обичам". По дяволите,5 клас са.
    - Ох,моля ти се. И какво като е сложил сърчице ? Това нищо не означава. Било го срам - бла бла. Да приемем,че се е получило между тях и тогава какво,него ще го е срам да излизат,да не говорим целуват и т.н.
    Може би тролвам?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^ В тийнпроблем това е абсурдно, за БОГА!

Цитирай Първоначално написано от sokokoko
    Аз също бих дала всичко...

Град
    Пловдив
    Ти зле ли сииииииииииииииииииииииии ?
    Как ще искаш да се върнеш при някой който ОЧЕВАДНО не те иска!?!?!
    Изумена съм, много ниско си паднала...
    Явно си някоя от онея ПИКЛИ дето МНОГО "обичат", а все още ходят прави под масата Осъзнай се, дете!
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Мен ако ме питаш ако имаш поне малко останало достойнство въобще не се опитвай да си го върнеш. Освен това научи се да пишеш то вярно, че си малка ама такива грешки да правиш е направо смешно. Това, че ти е харесал снимката нищо не означава може да не ти прави намеци, а наистина да те харесва на тази снимка.... аз не харесвам снимки само на хора, които обичам
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Мен ако ме питаш ако имаш поне малко останало достойнство въобще не се опитвай да си го върнеш. Освен това научи се да пишеш то вярно, че си малка ама такива грешки да правиш е направо смешно. Това, че ти е харесал снимката нищо не означава може да не ти прави намеци, а наистина да те харесва на тази снимка.... аз не харесвам снимки само на хора, които обичам
    акъл няма ти достойнство искаш
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ами не го приемай лично , ама заради такива като теб казват , че жените сме по-слабия пол!.... ...така де , нямаше да го казват, ако такива като теб не се оставяха някакви бройкаджии да ги разиграват!.... ...не се обиждай , ама я се вземи в ръце и осъзнай , че този боян не те ''обича'' , а ти гладуваш и будуваш заради същия този кретен, дето се мисли за голям плейбой!...

Повече от фен Аватара на NoMore
    Старах се да не бъда груба
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    аре стига сте ми се смяли бе ужасно е тва така да се смееш на човек по този такъв нагъл начин ..
    Ти си ми любимият трол

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Мила моя, осъзнай се! С най-добри чувства да ти го кажа... от месец няма как да го обичаш... ти си просто привързана, а привързването минава много бързо... няма и да се усетиш кога! В момента, в който мъж те пренебрегне, заради друга- ти нямаш повече работа там! Запази достойнството си! Утре ще бъдеш жена и ще възпитаваш деца... не трябва да пускаш и грам аванта, когато някой си позволи да се държи по този начин с теб! Отстоявай позициите си!
    П.С. Кофти е, но ще мине неусетно! Умната
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    моля не ми е първото гадже той е петото но само него съм обичала сериозно ти ли ще кажеш дали обичам????????? вапроса ми е как да си го върна не как да го забравя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си