.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Бълнуване

Мега фен Аватара на fenkaaa

Бълнуване

Като сте спали с някой вкъщи,или обратното.. случвало ли ви се е този някой да бълнува ? Или просто да се събуди за момент и да говори несвързани работи и след секунди пак да заспи? Приятелка,приятел,гадже ? .. Питам,защото се случва на приятеля ми вече 2 вечери подред,много се вживява май в работата си Сигурно я сънува

майка ми ме е чувала да казвам на сън че съм искала таратор

Аз пък да кажа за въпросните 2 вечери

Значи приятеля ми отскоро работи в една фирма,където правят мебели.По скоро столове.

Будя го аз да дойде да яде с мен и той ми вика "офф много ми се спи айде направи ми едно столче" викам кво столче бе човек .. и той "едно столче ми направи" и дотам заспа..

Преди малко го бутам .. дай ми една цигара .. и той "на столчето" и аз му викам кое е на столчето? и той "цигарите са на столчето" .. а в стаята нямаше никакви столчета

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

Значи приятеля ми отскоро работи в една фирма,където правят мебели.По скоро столове.

Будя го аз да дойде да яде с мен и той ми вика "офф много ми се спи айде направи ми едно столче" викам кво столче бе човек .. и той "едно столче ми направи" и дотам заспа..

Преди малко го бутам .. дай ми една цигара .. и той "на столчето" и аз му викам кое е на столчето? и той "цигарите са на столчето" .. а в стаята нямаше никакви столчета
    кажи му да си пусне малко отпуска... (поне аз така бих направила)

Цитирай Първоначално написано от No666
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

кажи му да си пусне малко отпуска... (поне аз така бих направила)
    май май

Мега фен Аватара на xoxi
    С племенничките ми се е случвало. Почти всяка нощ чувах малката да си бърбори нещо. Първият път помислих, че се е събудила и няколко пъти я попитах "Какво?", защото нищо не й се разбираше.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доста пъти ми се е случвало.
    Преди , когато бях пренощувала в по-бившия ми приятел , по едно време се "събуди" и започна да говори и да си пее нашата песен. После пак си заспа. Питах го какво му става и той само си пееше човека.
    Или пък една от братовчедките ми беше останала у нас. И тя: "Искам таратор от домати" Не знам горката откъде го измисли,ама никога няма да го забравя. "Таратор от домати". Наскоро брат ми: "Ти нали ми каза да оставя хляба на терасата ?" И му викам: "Моля". Въобще не си бяхме говорили за хляб даже,той пък.....
    Сега само за тези се сещам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мама един път като ходила до тоалетната през нощта ме чула да викам ,,Мамо,искам да вземем Сивчо вкъщи,ще се понасят с Ченко,моля те!,, ...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Само татко чух веднъж и то беше мноооооооооого,мноооооого отдавна.
    Човека си спи,а аз седях на другото легло и го чувам да си мънка нещо и по едно време:
    -Дай ми чука!-някакво заплашително такова
    -Какъв чук,бе тате?
    -Дай ми чука ти казвам!
    И след малко пак заспа.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Аз спя с брат ми в една стая и той най-редовно си бълунва. Почти няма вечер, в която да не говори на сън, но аз вече съм му свикнала. Само един път ми изкара акъла, като ме събуди с виковете "Презарежданееее, презарежданееее. Казах презарежданеее!"
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

не съм чувала други хора , но аз всяка вечер или плача или бълнувам ,, после ми разказват ... какво съм говорила
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И моя бълнува. Говорил е всякакви работи, даже си ги записвам
    Една вечер както си спя и го чувам : Аве, махнете се, сега ще взема пръчката и ще видите вие !
    Онзи ден пък направо ме уби: Леле, колко е тясно, цялата китайска армия не може да се събере.
    Един ден го будя : Ей сега ще отида на училище, само да си доизям сладоледа Пък човека завърши преди 2 години
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Моя мъж направо ме убива по някога от смях. Бълнуването му е най-малкия проблем. Той сънува в движение. Имам предвид, че докато сънува става, разхожда се из стаята, говори ми разни неща...ама съм му свикнала вече.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Моя мъж направо ме убива по някога от смях. Бълнуването му е най-малкия проблем. Той сънува в движение. Имам предвид, че докато сънува става, разхожда се из стаята, говори ми разни неща...ама съм му свикнала вече.
    Леле аз и сетсра ми много бълнуваме... Аз се разхождам и ям грозде насън... После я бия насън. Нея доста често я чувам да ми говори :; Не искам да играя на това... Стига бееее.... Уфффф или на якото да се смее и да ми вика ти к'фо прайш тука
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

По принцип с брат ми сме в една стая, а тогава бяхме като по-малки и леглата ни бяха до две от стените, перпендикулярно едно на друго. Една вечер се събуждам към три сутринта от шум на ритане с крака и чувам брат ми:
    "Самиии, идиот такъв! Заради тебе замалко да ни вкарат гол! Покрий оня там! Тъпак!"
    И аз седя такава стресната и му викам:
    "Брат ми, спокойно...ти бълнуваш."
    И той отговаря:
    "Не бълнувам, играя мач!" и продължи да рита.
    Тогава бях ето така , но сега винаги ми е забавно като се сетя.

"If everything is under control, you're just not going fast enough."
    Mario Andretti

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Много често се събуждам през ноща и чувам брат ми как си говори сам

да и моя бърбори насън, че и муцуни прави

Със сестра ми спим в една стая и тя отскоро започна доста да бълнува и не само да говори ами да става и да се разхожда

Една вечер няква стресната почва да ми говори "къде си, къде си" и аз викам "тука съм бе, спокойно" и тя пак почва "къде си къде си" и заспа.

Една друга вечер нз какво точно ми беше казала, ама много смешно ми стана, на сутринта й разказах ама тя не ми повярва

А снощи стана пак и нещо почна са ми говори, че има втора възглавница и тръгна към един шкаф със сувенири, играчки и т.н. И искаше там да я пъхне а почнах да и обяснявам и да я разубеждавам и тя си легна и след няколко селунди ми каза "оф ай ще я изключа алармата, че много мърмориш" (сиг. защото преди да си легнем я помолих 2-3 пъти да я спре) ама аз й казвам "аз вече я изключих" тя остай телефона и заспа

Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Много често се събуждам през ноща и чувам брат ми как си говори сам
    +1

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Никога не съм чувала друг човек да говори насън, но знам, че аз много често говоря. Случвало ми се е като малка да се изправя, да седна на леглото с отворени очи и да говоря на майка ми докато спя. Тя много дълго време си мислеше, че я лъжа, че съм спяла, заради отворените очи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Леле аз и сетсра ми много бълнуваме... Аз се разхождам и ям грозде насън... После я бия насън. Нея доста често я чувам да ми говори :; Не искам да играя на това... Стига бееее.... Уфффф или на якото да се смее и да ми вика ти к'фо прайш тука
    Моята сестра още го прави това. Рядко си спя у нас, но като се случи, тя решава, че трябва да спи в моето легло ( то е голяма спалня, а тя е на 11), защото й липсвам. И като заспи нашата и като почне да ми говори нещо. Една нощ така ми се скара, че направо не знаех къде да се завра, за да не я събудя, защото ми стана адски смешно.
    А колко пъти ме е "била" докато спи-просто е нереално. Понякога удря толкова силно, че ми оставя синини по ръцете, ма то нито да й се скарам, нито нищо, в крайна сметка го прави насън, а не нарочно. После малко трудно успявам да обясня на мъжа ми, че е от сестра ми, защото нали и той е като нея, ама не ми вярва като му разказвам какви дивотии върши и той докато спи

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

ами, малко ме е срам, но.....аз направо си ходжа насън сестра ми ме е виждала как посред нощ ставам и отивам в нейната стая и после обаче нищо не помня .....иначе сестра ми пушка насън и охка ....а понякога говори несвързано

<3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си