- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли малко съвети.
Значи аз сам момче на 15 съм , моята приятелка е на 13 ходим от 2 месеца и вчера ми предложи да се разпуснем малко. Тя и аз не сме упитвали до сега. Вчера четох темите и се притеснявам че няма да и хареса поради причината че бързо свършвам..
Деца, разпуснете като играете на карти....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+10000Първоначално написано от Extremescream
П.П. Виж ми подписа![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Когато се научиш да пишеш,тогава правете секс.
Believe in yourself.
ИЗРОД! ИЗВЕРГ!Първоначално написано от 2N3055
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
кви 13 години бе човек обзалагам се, че това момиченце не знае и откъде пишка все още вие вие секс сте тръгнали да правите :X та вие сте още деца..най-добре седни с нея и поговорете сериозно, защото май и на двамата ви е твърде рано.. особено на неяна къде отива този свят та вие нямате "изживяно детство" както се казва..замислете се бе хора
![]()
Ако я обичаш я убеди, че не си заслужава. Най-малкото органите и все още са недоразвити и едва ли ще почувства някакво удоволствие от всичко. Най-вероятно ще съжалява 1-2 години по-късно.Първоначално написано от 2N3055
Бе тва момиче преди 1 месец не е имало цикъл още пък секс тръгнала да прай ;ххх
Когато на едно дете му се забранява нещо, то започва да го иска все повече и да мисли за него постоянно (забранения плод е най-сладък). Позволи му да прави всичко, дай му възможност да решава само и тогава ще разбере истината, защото ще се вслуша в сърцето и разума си (защото така е възпитано).
Децата днес не са това, което бяхме ние на времето. И единствения начин да разберат кога са готови наистина да правят секс, е да им се даде свобода сами да решават.
Мисля че нейното мнение се дължи на простите и приятелки , защото ми е разказвала че , и казвали че било уникално ..Наистина и аз мисля че и е прекалено рано ..
^^ Ами тогава и набии малко мозък в главата. Говори с нея и и обясни, че може да изчакате поне още 2-3 години. Уникално било... да. Уникално е за хора, чиито организми са достатъчно развити, за да изпитат истинско удоволствие, вагинални оргазми и тн. На нея няма да и е уникално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Адски много я обичам .... Писах и относно това което иска , но ми каза че ако наистина я обичам толкова много ще го направим ...![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна! А и щом ти не искаш да бързаш - кажи й го! Не го прави само, за да задоволиш любопитството й..13 са прекалено раноПървоначално написано от SisiStrange
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Преди малко ми писа. Била се съветвала с нейните приятелки. Обяснили и че няма такова момче което да не иска ... Та се чудя като и е толкоз мерак може ли нещо с френска любов да се постигне или не
>
ако имаш малко акъл в главата можеш да я убедиш, че не и е времето сега и ще съжалява след няколко годинки ..все пак за всичко има време и място, а и не е задължително да споделя всичко с приятелките си,които и те всъщност не знаят какво са правили, а само си мислят, че като са отворени и вече хоп света е техен и са големи и т.н. ти си момче и от теб зависи помисли за нея дали наистина и е времето.Тъй като както аз така и всички останали,които ще коментират са на моето мнение
Приятелките са големи съветници!
Ако имаш желание и искаш да й угодиш, направи й френска. Но най-важното, което според мен трябва да й кажеш е "Не че не искам да го направя, Искам да изчакам!".
може да ти е гадно, но щом тя не може да разбере какво искаш да и обясниш защо го правиш по-добре ще е да се разделите поне за известно време и тя сама ще разбере, че наистина си го направил за нейно добро и за да я предпази.Щом не може да чака значи май иска само секс от теб..![]()
Щом неможе да разбере, че отказваш за нейно добро значи наистина е недорасла. Само ти можеш да прецениш дали да се разделите или не... Ама май това е най-добрият вариант. Щом не се е получилa сполучлива връзка с една-ще опиташ с друга![]()
Мисля че вече и налях достатъчно .. Казах и че ще я късам -но ми отговори че ако наистина съм мъж поне една Орална искала .. Дриректно отказах .Попита ме дали може да останем приятели и след няколко месеца пак да се съберем защото много ме обичала .. Но аз вече не знам дали изпитвам същото ...
Абе за кво ти е няква девствена курва. Тя на 13 още сополите не може да си бърше сама, а искала секс да прави. По-добре да си намериш някоя по-голяма и по-сериозна..Първоначално написано от 2N3055
![]()
Поне за пръв път чувам 15-годишно момче да откаже за секс, повечето са загорели и само чакат някоя да си отвори краката. За това ти казвам евала.
Пиклата не знае още какво иска, като толкова и е мерак някой да я изчука да ходи при първия срещнат! Добре си направил, като си скъсал с нея![]()
А аз имам подозрения, че точно тая пикла след месец-2 ще пусне тема "правих секс ама презерватива отлетя бременна ли съм"![]()
^ Или свърши ми на дупето-бременна ли съмБраво на момчето ,че се е опитал да и обясни. Не е редно , според мен, няква 13 годинша пикла да прави секс.Към Автора - Намери си сериозно момиче,което поне да има 15 най-малко и почакайте докато сте готови да правите нещо.
maDamn