- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли малко съвети.
Рано ви е още. Разпускайте си в дискотеката, въпреки че и за там нямате години![]()
а и да я зареже да не мислите че няма да си намери някой друг да я оправи? като има мерак ще си намери и начин ... ако ти си готов и не смяташ, че това нейното е детска прищявка - действай колкото да миряса. ... най-малкото - френска любов си правете ... и с времето ще се стигне и до секс ... ако искаш да я предпазиш и имаш чувства НЕ КЪСАЙ с неяПървоначално написано от Nadelina
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
принципно си права но зависи от момичето... а с 13-годишна това е извратено вечеПървоначално написано от buzzzz
Шприц по рождение!
точно това ми е проблема че ако я зарежа ще отиде при друг ... Ако не я обичах толкова много щях така да и го прасна че въпреки че не разбирам много... преди да я срещна мислих само са секса а сега не мога да кажа но мисля че толкова много я обичам че ...
Това си е нейния живот. Остави я да си троши главата, като не ще да разбере и да те изслуша. Човек се учи най-добре от собствените си грешки.Първоначално написано от 2N3055
според мен най-неправилното решение е да я зарежеш .... правете си френска както ти казах.... по-нататък ... когато и двамата сте готови - тогава сексПървоначално написано от 2N3055
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
^ Ти я обичаш, а тя теб или ие само за едно праскане!? Замисли се дали си струва да го направиш с едно 13 годишно момиченце.
maDamn
Проблема е че по големите не са сериозни и в моя град рядко се намират такива Който не са в измислян свят и живеят във "Филма"Първоначално написано от theeye770
Само принципен въпрос-ако девойката има цикъл на тази възраст, което автоматично означава, че анатомията й е готова за износване на плод, тоест за водене на сексуален живот, кои органи точно не са й развити???Първоначално написано от theeye770
Казвам умишлено, че въпросът е принципен, защото нито ми е цел да се заяждам, нито пък защитавам "правото" на 13 годишните да се клецат!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
а на акъл дошло ли й е?
Оууу това въобще не знам .. Но мисля че не .. Ако примерно я изпраскам ще и хареса ли . смисъл четох че на тази възраст не се усещало нищо ...
зависи ... аз за това те питах за акъла ... щото ако не и се иска толкова, защото и е дошло времето, а защото другите са го правили значи не е готова ... но това не важи за всички
+1 точно това щях да кажа и азПървоначално написано от annonimnna
![]()
Шприц по рождение!
Свястни одавна няма .... Всички са тъпи кифли .. Като вървя по центъра се едно сам на модно ревю ... Сичките сас 100 кила грим .Ходят буквално по сутиени отгоре с някаф парцал кадето всичко се вижда .....
като се замислиш твойта какво иска не мислиш ли че и тя ще стана такава? щом толкова лесно се афектира от чуждото мнение...Първоначално написано от 2N3055
Шприц по рождение!
13 о.О ... 2 месеца о.О
И тя какво ще усети... организма и предполагам не е достатъчно развит, за да и е кой знае колко кеф![]()
Та ,вие сте деца!Седни поговори с нея,ако я обичаш поне малко,нищо няма да й попречи да изчака поне 2-3 години,но ако момичето не разбира от дума-пак поговори, или се разделете..
![]()
Но,ако тя не е съгласна и пак иска да правите секс,да ти направи свирка или ти я лижи,поне да се откаже
![]()
П.П. Знам,че ще ме нападнете,че давам такъв съвет,но поне да се откажи![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Много лесно ще се откажа от нея но я обичам прекалено много в тея 2 месеца ми показа много .... Но ако се откажа ще отиде при някой друг ще я изпраска и ще съжалява за това ....
+ 1000 и тя на там е тръгнала ...Първоначално написано от lordofthetime