.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Рано ви е още. Разпускайте си в дискотеката, въпреки че и за там нямате години

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Когато на едно дете му се забранява нещо, то започва да го иска все повече и да мисли за него постоянно (забранения плод е най-сладък). Позволи му да прави всичко, дай му възможност да решава само и тогава ще разбере истината, защото ще се вслуша в сърцето и разума си (защото така е възпитано).
    Децата днес не са това, което бяхме ние на времето. И единствения начин да разберат кога са готови наистина да правят секс, е да им се даде свобода сами да решават.
    а и да я зареже да не мислите че няма да си намери някой друг да я оправи? като има мерак ще си намери и начин ... ако ти си готов и не смяташ, че това нейното е детска прищявка - действай колкото да миряса. ... най-малкото - френска любов си правете ... и с времето ще се стигне и до секс ... ако искаш да я предпазиш и имаш чувства НЕ КЪСАЙ с нея
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Цитирай Първоначално написано от buzzzz

Поне за пръв път чувам 15-годишно момче да откаже за секс, повечето са загорели и само чакат някоя да си отвори краката. За това ти казвам евала.
    Пиклата не знае още какво иска, като толкова и е мерак някой да я изчука да ходи при първия срещнат! Добре си направил, като си скъсал с нея
    принципно си права но зависи от момичето... а с 13-годишна това е извратено вече
    Шприц по рождение!

точно това ми е проблема че ако я зарежа ще отиде при друг ... Ако не я обичах толкова много щях така да и го прасна че въпреки че не разбирам много... преди да я срещна мислих само са секса а сега не мога да кажа но мисля че толкова много я обичам че ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 2N3055
    точно това ми е проблема че ако я зарежа ще отиде при друг ... Ако не я обичах толкова много щях така да и го прасна че въпреки че не разбирам много... преди да я срещна мислих само са секса а сега не мога да кажа но мисля че толкова много я обичам че ...
    Това си е нейния живот. Остави я да си троши главата, като не ще да разбере и да те изслуша. Човек се учи най-добре от собствените си грешки.

според мен най-неправилното решение е да я зарежеш .... правете си френска както ти казах.... по-нататък ... когато и двамата сте готови - тогава секс
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Ти я обичаш, а тя теб или ие само за едно праскане!? Замисли се дали си струва да го направиш с едно 13 годишно момиченце.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Мисля че вече и налях достатъчно .. Казах и че ще я късам -но ми отговори че ако наистина съм мъж поне една Орална искала .. Дриректно отказах .Попита ме дали може да останем приятели и след няколко месеца пак да се съберем защото много ме обичала .. Но аз вече не знам дали изпитвам същото ...
    Абе за кво ти е няква девствена к***а. Тя на 13 още сополите не може да си бърше сама, а искала секс да прави. По-добре да си намериш някоя по-голяма и по-сериозна..
    Проблема е че по големите не са сериозни и в моя град рядко се намират такива Който не са в измислян свят и живеят във "Филма"

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Ами аз говорих с нея но тя твърди че иска да опита ...
    Ако я обичаш я убеди, че не си заслужава. Най-малкото органите и все още са недоразвити и едва ли ще почувства някакво удоволствие от всичко. Най-вероятно ще съжалява 1-2 години по-късно.
    Само принципен въпрос-ако девойката има цикъл на тази възраст, което автоматично означава, че анатомията й е готова за износване на плод, тоест за водене на сексуален живот, кои органи точно не са й развити???
    Казвам умишлено, че въпросът е принципен, защото нито ми е цел да се заяждам, нито пък защитавам "правото" на 13 годишните да се клецат!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Знам че има каза ми че на 11 и е дошло ...

а на акъл дошло ли й е?

Оууу това въобще не знам .. Но мисля че не .. Ако примерно я изпраскам ще и хареса ли . смисъл четох че на тази възраст не се усещало нищо ...

зависи ... аз за това те питах за акъла ... щото ако не и се иска толкова, защото и е дошло времето, а защото другите са го правили значи не е готова ... но това не важи за всички

Град
    Пловдив
    По-добре си намери някоя на твоята възраст, създайте си сериозна връзка и "изпраскай" нея... По-голям кеф ще ти е, особено ако я обичаш колкото малката пикла. Пък аз съм сигурна, че ще си намериш свястно момиче
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    По-добре си намери някоя на твоята възраст, създайте си сериозна връзка и "изпраскай" нея... По-голям кеф ще ти е, особено ако я обичаш колкото малката пикла. Пък аз съм сигурна, че ще си намериш свястно момиче
    +1 точно това щях да кажа и аз
    Шприц по рождение!

Свястни одавна няма .... Всички са тъпи кифли .. Като вървя по центъра се едно сам на модно ревю ... Сичките сас 100 кила грим .Ходят буквално по сутиени отгоре с някаф парцал кадето всичко се вижда .....

Свястни одавна няма .... Всички са тъпи кифли .. Като вървя по центъра се едно сам на модно ревю ... Сичките сас 100 кила грим .Ходят буквално по сутиени отгоре с някаф парцал кадето всичко се вижда .....
    като се замислиш твойта какво иска не мислиш ли че и тя ще стана такава? щом толкова лесно се афектира от чуждото мнение...
    Шприц по рождение!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    13 о.О ... 2 месеца о.О

И тя какво ще усети... организма и предполагам не е достатъчно развит, за да и е кой знае колко кеф

Супер фен
    Град
    България
    Та ,вие сте деца! Седни поговори с нея,ако я обичаш поне малко,нищо няма да й попречи да изчака поне 2-3 години,но ако момичето не разбира от дума-пак поговори, или се разделете.. Но,ако тя не е съгласна и пак иска да правите секс,да ти направи свирка или ти я лижи,поне да се откаже

П.П. Знам,че ще ме нападнете,че давам такъв съвет,но поне да се откажи
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Много лесно ще се откажа от нея но я обичам прекалено много в тея 2 месеца ми показа много .... Но ако се откажа ще отиде при някой друг ще я изпраска и ще съжалява за това ....

Град
    Пловдив

Ще се обиждаме ли сега?
    От къде знаеш, че няма свестни...

Цитирай Първоначално написано от lordofthetime
    като се замислиш твойта какво иска не мислиш ли че и тя ще стана такава? щом толкова лесно се афектира от чуждото мнение...
    + 1000 и тя на там е тръгнала ...

Неее знам да кажа ето и нейна снимка

Охх деца спрете се с тези глупости играйте си на криеница и пораснете а после му мислете за секс.

Град
    Пловдив
    Цайси а-у... Муцунки прави, циците отвънка. Мммм май май на там се е запътила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си