- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета споделете какво харесвате
Аз харесвам момчета които могат да ме забавляват да се държат добре с всички..да ме защитава и да мога да разчитам на него..да ми обръща достатъчно внимание xD ..ще излъжа ако кажа че не гледам и външността :]
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
Всяко момиче е различно, съответно и вкусовете са различни
Няма да казвам, че външния вид няма значение, защото не е така - има. Това, което първо ми прави впечатление в едно момче е именно той. Не определям хората по това как изглеждат, но все пак... Падам си по момчета с тъмни коси - кестеняви или черни, и по-светли очи - сини, зелени, пъстри... За тялото нямам предпочитания - не обичам супер кльощави, но пък не искам и някоя горила... нещо средно и нормално да е
От характера вече харесвам момчета-джентълмени, такива, които кавалерстват и уважават момичето до себе си, да са честни иии просто да ми е хубаво с тях, да ме карат да се усмихвам и да се чувствам добре в присъствието им![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То излезе тука, че всички мене искате![]()
Абе и мене, но аз съм и скромен!Първоначално написано от AnotherDay
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък не - да хващат пътя всички. Сигурен съм, че всеки дето е писал , че иска това, това, това и това, и дойде човек в живота им със всички тея неща ще искат и още. За това вратата и пътя ! Няма да умрем сами бе, момчета, я не се лигавете на всяка срещната!
Първото нещо, което се набива на очи е външността естествено. Аз харесвам високи, леко мургави момчета, чиито черти сякаш са нарисувани - устни, вежди и черни очи(нямам впредвид оскубани вежди).Такова момче определно ще ми хареса на външен вид, но не е определящ фактор за това дали бих го харесала за гадже. Характерът е много по-определящ. Трябва да е умен, забавен, усмихнат, също така много държа да бъде амбициозен и упорит. Да има някакви цели и да се опитва да ги постигне. Трябва да бъде "разбран" дето се вика и открит човек. Много мразя, да се крие нещо от мен или да ме лъжат. Обичам когато има проблем, той да се разяснява, а не да ми се казва не нищо не е стано и да последват фасони. В общи линии тва
![]()
Ето ме, бе. Ама имам долна граница за възрастта, сори.Първоначално написано от Evie
Temet Nosce
벨야카
Не харесвам "гъзетааааааааа"супер са ми банални и смешни..ем харесвам бледите с тъмни очи и черна коса..
трябва да е умен, забавен и остроумен...ииии да е мил..
![]()
Първоначално написано от umri
Е, ще го преживея![]()
а и едва ли се единствен.. да се надяваме![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Успех.Първоначално написано от Evie
Temet Nosce
벨야카
То и аз такива харесвам, ама те май са рядкост.Първоначално написано от annonimnna
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Винаги има изключения обаче най-ме радват момчета с кецове, риза и някви панталони. Харесват ми големите ръце. Претенции за очите нямам, може да има брада и татойровки.
За характера: да има чувсто за хумор, да не е от типа момчета ''аз съм Бог!'', и да уважава мнението ми.
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Ето защо не ме харесват момичетата
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам речник от 6 лева :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.