- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Силен шут
Тренирам футбол в школата на ФК Волов и съм плеймейкър, но нашия вратар не може да ритне топката до средата на терена.Дайте съведи какви упражнения или храни могат да му помогнат.
След като ударът му е слаб,значи няма коремна преса.Кажи му да се упражнява повече да прави коремни преси вкъщи.
Би трябвало трениора да ви ги казва тези работи.А ти кой набор си?
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Каква е връзката между краката и корема ?Първоначално написано от Alofff4o
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Ножица" с тежест доо допир на колената към земята.
Бедреното разгъване е най-удачен вариант, нооо къде ще се прави ... трудна работа ... трябва няква импровизация
+ Това трябват "сухи" удари т.е да си сиди на терена иии да прави шутчета около 50-60 на тренировка ..
Първоначално написано от awerw
За да може ударът да има плътност.При шут се стягат най-вече мускулите на корема.От там идва всичко!![]()
![]()
![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Верно, че се стяга корема, но не вярвам да е от значение.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
..каза професионалния футболен треньор awerw.
Ехх чак професионаленама такива каръци като теб мога да тренирам
![]()
sapphire5![]()
Може би на скрипеца за кросовър да тренира.С тежести,прави движение напред с крака имитиращо шут.С единия,после с другия крак. Разгъването и сгъване на машина също може да помогне за силата на краката.
тоз значи не е изверг![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Ние откъде да знаем.. ако няма сила в краката да тренира за крака- тичане, колело или в залата- клек, бедрено сгъване, бедрено разгъване
Ако няма техника да тренира за техника