.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

брат ми е ГЕЙ !!

Прибирам се вчера в къщи .. и ми трябваше usb кабела на брат ми и му влезнах в стаята .. да го взема и го заварих с един негов приятел . Взех usb кабела и си отидох в моята стая . След това приятеля на брат ми почука на врата ми .. влезна в моята стая и ме попита дали имам гланц за устни и спирала .. попитах го защо му са и той не ми отговори както и да е дадах му ги .. стана ми интересно и отидах при тях когато видях .. брат ми да се гримирва . каза ми , че е на базик .. повярвах му .. но следваштата вечер се събраха 4 момчета и брат ми в неговата стая . Едно от момчетата ме викна .. смееше се и ми каза да влезна да видя какво правят .. когато влезнах всички бяха по боксерки и се обарваха брат ми се целуваше с едно от момчетата .. . потресена съм .. !! ще кажете къде са били родителите ми .. няма ги разведени са живеем с баба .. тя е на долния етаж .. а ние с брат ми на горния . незнам днес пак ще правят сигурно " гейски купон у нас " не мога да ги понасям !! говорих с брат ми каза че това не е моя работа какво прави .. сега не си говорим . след няколко часа ще дойдат в къщи .. какво да правя ?!!

моля без безсмислени мнения и убиди . !!
    Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Е,какво да правиш?Поговори и се сдобри с брат си,преглътни ограниченията на обществото и го приеми такъв,какъвто е.А тези подбуди понякога отминават и с годините.

ми да мисля да се примиря но се срамувам от това някой да не разбере какво правят и да започнат да ме базикат и да ме гаврят всички все пак ми е ,, брат ..
    Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .

Колкото и да искаш,не можеш да го промениш ; )
    Сдобрете се и го приеми такъв,какъвто е .
    Love you as much as you love me .. so if you hate me, it works out perfectly.

Имал ли е такива прояви и като по-малък?Типично женски действия?Може да отмине с времето,но поговори с него.Разбери каква е причината и дали можеш да му помогнеш по някакъв начин да го преудолее.И все пак ако така се чувства по-добре,нищо не можеш да направиш.

Постави се на негово място- и тогава вземи решение какво да правиш.

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от wonderwall
    и дали можеш да му помогнеш по някакъв начин да го преудолее..

Начи щом е такъв приеми го.Гейовете не са по-малко хора от нас и да имаш обратни насоки не е 'изродско".Сдобрете се, недей да го съдиш и когато си правят гей партита, ако ти е неприятно не им обръщай внимание.

Град
    София
    Въпреки всичко той ти е брат.
    НЕ забравяй това.Една кръв тече във вените ви.
    Не се цепете така,a се опитай да оправиш отношенията с брат си.

Голям фен Аватара на alice13
    емиии преглътни го..

Мега фен Аватара на SurfSky
    А вие на колко години сте?Може да е било чиста проба любопитство... но ако е на 16-17 години...

Мхм значи са си били спретнали оргийка .. еми поговори с него и му кажи ,че не те интересува дали е гей (даже и да те) и ги приеми такъв какъвто е ...

Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Мхм значи са си били спретнали оргийка .. еми поговори с него и му кажи ,че не те интересува дали е гей (даже и да те) и ги приеми такъв какъвто е ...
    ''даже и да те'' ? Та нали е гей

Кажи му, че много се радваш (да, радваш се), че е наясно със себе си, но го помоли да не тика сексуалния си живот в лицето ти и да се държи нормално както преди...

Град
    Варна
    Активно обръщай резбата на всички от хомокомбината му.

Т.е. оправяй им резбата.

Разбра ме.

Е какво като е гей(вярно е гнусно ),но.... ако имаше сестра и тя беше лезби,пак ли щеше да реагираш по същия начин?

Супер фен Аватара на slicky
    ШОКИРАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМОУБИЙ СЕ!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    да си гейства бе! кво ти пречи
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Кофата

Re: брат ми е ГЕЙ !!

Цитирай Първоначално написано от Nansu
    пак ще правят сигурно " гейски купон у нас " не мога да ги понасям !!
    Кажи на брат ти да си води гейовете у тях когато теб те няма и готово.А също така си крий гримовете ;д.И все пак това, че е гей не е никак лошо според мен..Така все едно си имаш сестра само, че в мъжко тяло.^__^

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Кви акъли и давате значи.. Ако моя брат е гей и всяка вечер се събират с други педалчета у нас, ще ги разхвърлям един по един. Тя не е длъжна да го търпи и да се съгласява с всичко само, за да запазят добрия тон. Кажи му или да спре с гей партитата или да ги правят на място, където няма да пречат на нормалните хора.

Повече от фен
    Е в този случай най-доброто,което можеш да направиш е да намериш някоя кака да му обърне резбата към нормално,ако не...или си траеш,или бои,не ти знам принципите.

Ами щом е гей скоро ще се превърне в травестит а травеститите са лоша работа много лоша. Той ще те наебе заебе ограби и оплоди.Съжелявам че ти го казвам.Чао
    яьаояяаняоа

Град
    In the heart of action.
    Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Какво можеш да направиш - нищо. Приеми го. Спокойно, няма да се "превърне" в травестит и няма как да го направиш, хм.. нормален. Пък и не драматизирай толкова, никой не е умрял.. За пореден път се убеждавам колко е малкоумен и забавен този форум.

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от KremProtivBru4ki
    Ами щом е гей скоро ще се превърне в травестит а травеститите са лоша работа много лоша. Той ще те наебе заебе ограби и оплоди.Съжелявам че ти го казвам.Чао

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MissArrogance
    Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си