Такаа.. 1во се извинявам за наистина тъпите теми и за глупостите които пляскахх .. но просто последните дни бях супер мн нерва и вс ме дразнеше .. (да знам че не трябваше да си го изкарвам на вааасс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пак ли ти бе..... скрий се!
Хайдеее дее.. гузно ми ее .. плсс напишете поне едно "приема се " плсс ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'приема се'.
Hans Zimmer
Posthumus
supereightepic тнх ..![]()
Не се приема, че си неграмотнаааааа![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
?????????????????Първоначално написано от Shturrrche88
Хайде погледни си поста и ми кажи, според теб има ли грешки-каквито и да е?Първоначално написано от Natinka1123
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Natinka1123
това ли ?
Да бе, и поста ти е пълен с препинателни знаци...Първоначално написано от Natinka1123
Tова, мисля че е достатъчно.
тази тема май е от тъпичките.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да не говорим за главни букви и препинателни знаци.Първоначално написано от Natinka1123
Както и да е. Спри да спамиш. И създаваш от тъпи по-тъпи теми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
SmilezZz Дори си изпуснала някои грешки.![]()
Няма какво да добавя.Първоначално написано от SmilezZz
Really bitch,really?Първоначално написано от Natinka1123
![]()