.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте! Искам да попитам миналия месец взимах Ескапел,дали ако този месец взема Герисан за да си предизвикам цикъла да ми дойде по-рано, че ще ходя на почивка ще има проблем?
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: Съвет

Цитирай Първоначално написано от MuMuTo0o
    Здравейте! Искам да попитам миналия месец взимах Ескапел,дали ако този месец взема Герисан за да си предизвикам цикъла да ми дойде по-рано, че ще ходя на почивка ще има проблем?
    ами така мисля че още повече ще се обърка,и ще имаш проблеми доста месеци докат се нормализира,по добре не взимай нищо и просто ползвай тампони.Както решиш...

П.С. В повечето случей при взимане на ескапел следващите месеци,цикъла е оскъден и не идва на точната си дата.

Реших да взема 3 дни Оргаметрил,то попринцип нали след като си приел Ескапел,на следващата менструация ти се нормализира,аз взех ескапел през Юли.
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Guest
    Абе ти няма ли да спреш да се ебаваш с хормоните си? Я го давай по-кротко. След тоя ескапел кой знае какво още ще си бъгнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си