- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме
Здравейте харесвам едно момиче но незнам дали тя ме харесва.Смисъл пишем си заедно Тя ми пише ко пр как си и като съм тъжен тя се интересува и пита какво е станало и винаги си намираме за какво да си пишем ходим заедно на плаж и се познаваме от 3 години Aз съм много срамежлив..Та мисълта ми е дали ме харесва
ние как да разберем какво и е на нея в главата? колкото и да се срамуваш, преглътни го и намекни за чувствата си по някакъв начин и ако тя отвърне ще разбереш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Докато никой не го е казал....
Чекай да извадя кристалната топка...
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
14
Знаех си. =) Ем питай я ве,човек.Първоначално написано от vankata552
луда е по теб
пише ти , здрасти как си, интересува се какво ти е когато си тъжен, определено НЕ МОЖЕ да живее без теб, пич, нападай
SEX ON THE BEACH
да еба..Първоначално написано от jeezloxxy
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ЕЕЕЕ значи .. току що обезмисли 90% от коментарите в темата.Първоначално написано от jeezloxxy
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от elysunny
![]()
ОМГГ!!! Тая тема...немога да повярвам, че я има. Нереална е!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
+1... Намекни и го и ще видиш резултата.Първоначално написано от LeprikonA
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Питай я тя ще ти каже .Толкова ли не се сети за това ? Е да наистина ако не те харесва ще ти е гадно ама на нея ще и е повече![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
виж...въпросът ти ми напомня страшно много един форум,където разни психари питаха една "вещерка" какъв цвят им били аурите,щото видиш ли,през монитора тя можела да им ги "вижда"...та по твоята тема,тука единственият верен отговор би бил-ами,питай я,за Бога!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Що пък на нея да и е по-гадно???Първоначално написано от wankata7
По темата не те харесва...щот си тъп и пускаш безсмислени теми пфф
Това,че ти пише как си,какво правиш,интересува се от проблемите ти и ходите на плаж може да те смята за добър приятел,но все пак говори с нея и признай чувствата си,но знай,че може да те отблъсне и повече да не сте това,което сте били.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
като ходите заедно на плаж и като те види по мускули разлъзгва ли се??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Луда е по теб. Като те види колената й омекват, сърцето й бие лудо, има пеперуди в стомаха. Обича те повече от всичко на света.Не може без теб.Давай, предложи и брак, купи къща, направи й дете!![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не сме ясновидци.
Просто я попитай.
Humans need fantasy to be human.
Ей сега ще ти хвърля един боб и ще ти кажа дали те харесваКво ви става бе хора,стегнете се малко...ми заговори я,питай я директно..боже и това после мъж щяло да става!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
доста време ще мине докато станеПървоначално написано от slynchoo
![]()
не..тва, че се интересува от тебе не значи че те харесва![]()
![]()
awerw♥
точно : )Първоначално написано от sapphire5
theo <333