- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-малко от вас момче?
Да,бих тръгнала с по-малък, но да си допадаме като характери и да се разбираме, но и разликата да не е голяма 1-2 години, даже по-скоро 1![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Ако съм на 26,7 да бих тръгнала с по-малък от мен, но сега определено Не.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ТочноПървоначално написано от SmilezZz
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Моят приятел е с 1 година по-малък и не ме бърка, тъй като не му личи изобщо - стърчи много над мен пък и мн добре се разбираме, за всяко нещо сме на еднакво мнение![]()
Но иначе, ако разликата е повече от 1 година не знам дали бих пробвала.
Да, бих ходила с по-малък примерно 2-3 г, не виждам преблем. Даже ще ме кефи да съм му "кака".
Тамън с 3-ма такива съм ходила ама разликата ни беше само 1 годинкаПочти не съм я усетила. То си зависи колко по-малък е. Сега, за мен лично, 1 година не е много, но ако става въпрос за 2-3-4 и т.н. - с толкова по-малки не бих.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не мисля,при мен е закон момчето да е по-голямо,дори с една година.
Не, падам си некрофил...![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не,някак несъзнателно дори винаги се заглеждам по големи момчета/мъже,почти винаги с поне 3 години отгоре
Уффф ...Абее ако някой ме беше попитал преди 4-5 месеца ,щях да кажа "Луди ли сте,никога". А сега така съм ги объркала.Та, той е с цели 4 години по-малъкНо пък ме кара да се чувствам толкова щастлива и обичана, както доста по-големи не са могли,плюс това,расъждава като мен ,мисли и действа като мен ,с 20см е по-висок от мен
..изобщо не се замислям понякога за разликата ни ..Ноооо незнам до колко е здраослона за мен тази връзка,малък си е човека,ще му се доживее и като стане тва ми гледай сейра...За тва все още не бих направила връзката ни публична...Бе тая работа си е безумие ако ме питате,но то питали те?
Определено не бих тръгнала! Предпочитам да е по-голям от мен!
нали знаеш , че некрофилите са тези , дето се е**т с покойници?Първоначално написано от Luidgie
![]()
а относно до pandiflyche :всеки с предпочитанията си!..![]()
До преди 3 седмици излизах 2 години с момче 3 години по-малко от мен. В началото всичко беше супер но с времето разликата в годините си пролича. По-добре момчето да е на вашата възраст, че да мислите еднакво.
Леле наистина ли?! Това НЕ го знаех!! Господи какво съм написала?!?!?Първоначално написано от tomboy
![]()
Пръски мозък се сивеят
Гласувах с "Да",защото не виждам нищо лошо в това да съм с по-малко момче ако имаме общи неща и се привличаме.В момента съм на 20 години и мисля,че бих тръгнала с някой на 19,но не и по-малък.След време,например,когато стана на 25-26 може би бих си позволила и по-малък,защото тогава момчето ще е вече мъж и разликата в годините няма да се забелязва.
И въпреки положителния ми отговор все си мисля,че едно по-малко момче не би ме привлякло толкова,колкото някой на моите години или малко по-голям.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+Първоначално написано от againstyou
![]()
Целта не е да не се спънеш, а да не паднеш!
Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач.
Ако падна искам да энам, че съм скочила а не че някой ме е бутнал.
Нещата не се променят, просто човек променя начина, по който ги вижда.
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш.
Не се смейте на човек, който прави две крачки назад. Той може просто да се засилва.
Живей за хората,не за мнението им.
Не ти е приятел този който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш.
Приятелят е човек, който знае всичко за теб и въпреки това те обича !!!
леле , ти не осъзна , че се шегувам!?!...Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако не спрем с иронията тая тема има да си продължава и продължавааа...
Схванах, просто имах нужда да съм иронична...Първоначално написано от tomboy
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от scandalousLady
smile-it's the second best thing you do with your lips
знам бе...просто и аз изпитвам същата нужда от време , на време...Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
....