.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    ОК де като те болят гърдите, корема и кръста значи ще ти дойде... Тия болки неможе да са от бременност .
    И аз така си мисля.
    Бе не,че нещо,самоче при доста жени симптомите на бременност и на ПМС са сходни.Прави тест.
    Брях,брях

Семенна течност се отделя не само при еякулация.Така,че това дали е свършвал в теб или не няма голямо значение.А за твоите години е напълно нормално да ти е нередовна менстуацията,може дори от стрес и други фактори някой месец да не ти дойде въобще.Така,че relax ! A и тези болки които имаш са знак,че най-вероятно ще ти дойде

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Трябваше да се запознаеш с това кога е възможна бременност, преди да започнеш да водиш полов живот.Това,че при теб настъпва менструация през 19-20 дена,НЕ е нормално и говори за наличието на гинекологичен проблем.Ако си правила секс без презерватив и си била в овулация,бременност е възможна(В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди ,които могат да оплодят яийцеклетката при налична овулация).Консултирай се с гинеколог и прави безопасен секс от тук нататък!

Град
    Пловдив
    Слушай, Майна... Друг път, за да няма такива въпроси се пазете!
    Не му давай да прониква в теб без презерватив, даже и да е за кратко
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Фен
    Град
    Плевен
    защо позволявате да ви го ... без презерватив след като не мислите за възможните последици, които са напълно вероятни.. късно е за противозачатъчни, които като гледам колко ти е редовен цикъла май ще го променят още..купи си тест и всичко ще е на лице и другия път се пази С ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА, за да ти е мирна главата !!!

Цитирай Първоначално написано от 2N3055
    Хора знам че не е по темата ама да попитам какво е Овулация >
    Ти нали беше на 15.. точно тази година си учил за мъжка и женска полова система .. можеше да запомниш нещо след като си имаш гадже и тя иска да правите секс.. поне да си малко просветен...

Съжалявам за спама.. всички преди мен казаха каквото имаше да се казва по темата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Цитирай Първоначално написано от 2N3055
    демек цикъла или когато дупчиш ?
    Ох,горкото , овулацията се пада 14 дни след първия ден от менструацията !
    Винаги ли?

Аторке, как броиш цикъла?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от gabi7o0o3
    Първо не смятам,че е нормално цикъла ти да е 20 дни. Да, от притеснение може да ти закъснее. Щом не искаш да се притесняваш винаги го прави с презерватив. Възможно е да ти се променя цикъла. Аз те съветвам да отдеш на гинеколог,тъй като за мен не е нормално да ти идва на всеки 20 дни!Пък и като идеш ще и/му кажеш какво те притеснява ,ще те прегледа и ще ти е мирна главицата!
    Въпроса е, че съм под 18, и странното е, че въпреки всичко през последната 1 година винаги ми е идвало на 18-19тия ден . А в момента ми закъснява с 2 дни, а имам типичните болки за цикъл както си ми е било всеки път и въпреки всичко не ми идва, а също така имам и бяло течение, което попринципно имам преди да ми дойде.
    ама и на мене така ми беше тоя месец ама щом те болят яйчниците трябва да ти дойде на мене мй дойде с три дена закъснение може да е от жегата

ОК де като те болят гърдите, корема и кръста значи ще ти дойде... Тия болки неможе да са от бременност .
    може ама в по-напреднала бременност не в първите дни ...

а по темата НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И НЕ СЕ ПОБЪРКВАЙ,защото така ще закъснее повече и само ще си "изкубиш " косите от нерви ...но ако не дойде до седмица си направи тест и ако не дай се боже е + към лекаря...

не всъщност няма да си бременна!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    може ама в по-напреднала бременност не в първите дни ...

Да-към 3-4 седмица някъде симптомите са ама точно тези-ужасни болки в гърдите и кръста, в яйчниците едно напрежение...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Аз имам същия проблем
    Ходих на гинеколог за преглед и той ми каза, че вижда лигавицата, която се получава пред менструацията и лявата ми яйцеклетка била отделена.. обаче тва се случва преди 1 седмица.. и още не ми е дошло. Не знам дали да си правя притеснения, след като доктора нищо не видя..
    Trust no bitch.

Guest
    Тогава не се вкарвай и си почини. Не се притеснявай-стреса няма да помогне!Ако не дойде ,по-скоро иди на лекар. Тест-а също е вариант!
    Въпросът е, че не мога да спра да се притеснявам, а и гърдите и корема ме болят на моменти и спират което още толкова ме притеснява и обърква, направо съм се побъркала вече...

Възможно ли е найстина всичкото това забавяне да е от притеснение ? И ако не успея да се успокоя колко ли би се забавило идването на самия цикъл?
    Болките в гърдите и яйчниците са едни от първите симптоми на бременност. Направи си тест.

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Тогава не се вкарвай и си почини. Не се притеснявай-стреса няма да помогне!Ако не дойде ,по-скоро иди на лекар. Тест-а също е вариант!
    Въпросът е, че не мога да спра да се притеснявам, а и гърдите и корема ме болят на моменти и спират което още толкова ме притеснява и обърква, направо съм се побъркала вече...

Възможно ли е найстина всичкото това забавяне да е от притеснение ? И ако не успея да се успокоя колко ли би се забавило идването на самия цикъл?
    Болките в гърдите и яйчниците са едни от първите симптоми на бременност. Направи си тест.
    Болките в гърдите да но те се появяват по нататък някаде май след около месец.
    Не се притеснявай наистина ще ти дойде ако толкова се притесняваш направи си един тест и се успокой

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И от кога е нормално цикълът да е през 20 дни?

Колкото до въпроса ти, според мен не е станала беля и няма от какво да се притесняваш. Ще ти дойде. Друг е въпросът, че е най-добре да се пазите(тоест да слагате презерватив), за да нямаш подобни притеснения.
    Изпитвала съм го на собствена глава, но после не съм спала нощи наред. От тогава само с презерватив!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    И от кога е нормално цикълът да е през 20 дни?
    Може да не го брои правилно. Затова и попитах по-горе.
    Все пак допустимият минимум е от 21 дни, затова е редно авторката да уточни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    Не е вярно.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Първо: научи се да разграничаваш цикъл от менструация!
    Второ: не е нормално самият цикъл да ти е 20 дни, явно не го пресмяташ правилно?!
    и Трето: според мен само излишно си се притесняваш, по-добре иди си купи тест и се успокой.

Град
    Цитирай Първоначално написано от malkotoo
    Второ: не е нормално самият цикъл да ти е 20 дни, явно не го пресмяташ правилно?!
    и Трето: според мен само излишно си се притесняваш, по-добре иди си купи тест и се успокой.
    Аз имам съмнения, че тя брои дните от последния ден на едната менструация, до първия ден на другата. Ако прибави и 5те дена, в които е в мензис, то се получава, че МЦ е 25 дена...някъде
    Не съм сигурна дали от там й идва грешката, просто предполагам, че това е объркала.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    Цитирай Първоначално написано от theeye770

Не се притеснявай наистина ще ти дойде ако толкова се притесняваш направи си един тест и се успокой
    Болките в гърдите се появяват във втората -третата седмица. В яйчниците също. Гаденето се появява най-рано в четвъртата, но при някои се появява и във втората. Болките все едно си в цикъл също са симптом И за ПМС И за ранна бременност (трета -четвърта седмица).

1-во нямам менструация от 3 месеца за да не знам през колко време ми е , 2-ро знам, че общо приетото название е "менструация, а не цикъл" ,но за твоя информация повечето момичета казват цикъл без да се замислят и не смятам, че за някое момиче е затруднение да разбере какво се има на предвид под думата "цикъл" и трето не съм искала мнение от момиче което ми дава съвети по възможно най-грубият начин.., а просто исках съвет, и го получих от много по - мили момичета тук. И спокойно вече нямам нужда от тест за бременност защото ми дойде, а колкото до цикълът ми "менструацията" ( да ти поясня) наред си ми е, защото до този момент не съм имала никакви оплаквания и закъснения относно нея .

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Аз имам съмнения, че тя брои дните от последния ден на едната менструация, до първия ден на другата. Ако прибави и 5те дена, в които е в мензис, то се получава, че МЦ е 25 дена...някъде
    Не съм сигурна дали от там й идва грешката, просто предполагам, че това е объркала.
    Виж имам мнението на майка си и попитах точно за менструацията как се брой и не се брой от 1-вият ден на менструацията ами от деня в който е свършил до началото на другия . Лесно е да се коментира от страни когато не ти си в моето положение и според мен е нормално цикълът ми да си идва когато си иска тъй като съм в възраст когато той се измества .

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Виж имам мнението на майка си и попитах точно за менструацията как се брой и не се брой от 1-вият ден на менструацията ами от деня в който е свършил до началото на другия . Лесно е да се коментира от страни когато не ти си в моето положение и според мен е нормално цикълът ми да си идва когато си иска тъй като съм в възраст когато той се измества .
    Моето момиче, хубаво че имаш мнението на майка си, но бъркаш менструация и месечен цикъл.
    Менструацията ти може да е 3-4-5-6-7 дена. Месечния цикъл обаче се смята от първия ден на едната менструация, до първия ден на следващата. Да, във възраст си, в която цикъла ти още не се е регулирал, но ако е сравнително редовен ( с 1-2-3 дена разлика), то не се пресмята толкова трудно...
    Искаше коментари-получаваш ги. Сега, защо ревеш, че се коментира ситуацията, за която си искала мнение?

Авторке, не правиш разлика от цикъл и менструация. Два различни термина са. Щурчето ти обясни каква е разликата. НАУЧИ Я! За пореден път - подяволите, информирайте се повече преди да започнете да водите полов живот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За ваше добро е, боже

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Авторке, не правиш разлика от цикъл и менструация. Два различни термина са. Щурчето ти обясни каква е разликата. НАУЧИ Я! За пореден път - подяволите, информирайте се повече преди да започнете да водите полов живот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За ваше добро е, боже
    Разликата между цикъл и менструация я знам. А колкото до инфоримирането спокойно информирала съм се достатъчно преди да започна полов живот и човека с който го започнах беше много по информиран и от мен. Търсех мнението на хора преминали през това, а не на някви тъпаци/чки дето се заяждат и после сдухват

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Разликата между цикъл и менструация я знам. А колкото до инфоримирането спокойно информирала съм се достатъчно преди да започна полов живот и човека с който го започнах беше много по информиран и от мен. Търсех мнението на хора преминали през това, а не на някви тъпаци/чки дето се заяждат и после сдухват

Ти си тъпачката в случая... Хората се опитват да ти помогнат, разсъждават тука, блъскат си главите... Гледай Ти да не сдухаш след малко. Като не ти отърва-пътя, чантата и при гинеколога като си толкова притеснена, ние не сме лекари, че да ти кажем к'во ти има.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си