- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Върос съмнение за бременност и притеснение?
Бе не,че нещо,самоче при доста жени симптомите на бременност и на ПМС са сходни.Прави тест.Първоначално написано от Maaggiiee
Брях,брях
Семенна течност се отделя не само при еякулация.Така,че това дали е свършвал в теб или не няма голямо значение.А за твоите години е напълно нормално да ти е нередовна менстуацията,може дори от стрес и други фактори някой месец да не ти дойде въобще.Така,че relax ! A и тези болки които имаш са знак,че най-вероятно ще ти дойде![]()
Трябваше да се запознаеш с това кога е възможна бременност, преди да започнеш да водиш полов живот.Това,че при теб настъпва менструация през 19-20 дена,НЕ е нормално и говори за наличието на гинекологичен проблем.Ако си правила секс без презерватив и си била в овулация,бременност е възможна(В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди ,които могат да оплодят яийцеклетката при налична овулация).Консултирай се с гинеколог и прави безопасен секс от тук нататък!
защо позволявате да ви го ... без презерватив след като не мислите за възможните последици, които са напълно вероятни.. късно е за противозачатъчни, които като гледам колко ти е редовен цикъла май ще го променят още..купи си тест и всичко ще е на лице и другия път се пази С ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА, за да ти е мирна главата !!!
Ти нали беше на 15.. точно тази година си учил за мъжка и женска полова система .. можеше да запомниш нещо след като си имаш гадже и тя иска да правите секс.. поне да си малко просветен...Първоначално написано от 2N3055
Съжалявам за спама.. всички преди мен казаха каквото имаше да се казва по темата.
Винаги ли?Първоначално написано от granger
Аторке, как броиш цикъла?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
може ама в по-напреднала бременност не в първите дни ...Първоначално написано от annonimnna
а по темата НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И НЕ СЕ ПОБЪРКВАЙ,защото така ще закъснее повече и само ще си "изкубиш " косите от нерви ...но ако не дойде до седмица си направи тест и ако не дай се боже е + към лекаря...
не всъщност няма да си бременна!![]()
Да-към 3-4 седмица някъде симптомите са ама точно тези-ужасни болки в гърдите и кръста, в яйчниците едно напрежение...Първоначално написано от SheDevil
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз имам същия проблем![]()
Ходих на гинеколог за преглед и той ми каза, че вижда лигавицата, която се получава пред менструацията и лявата ми яйцеклетка била отделена.. обаче тва се случва преди 1 седмица.. и още не ми е дошло. Не знам дали да си правя притеснения, след като доктора нищо не видя..
Trust no bitch.
Болките в гърдите и яйчниците са едни от първите симптоми на бременност. Направи си тест.Първоначално написано от gabi7o0o3
И от кога е нормално цикълът да е през 20 дни?![]()
Колкото до въпроса ти, според мен не е станала беля и няма от какво да се притесняваш. Ще ти дойде. Друг е въпросът, че е най-добре да се пазите(тоест да слагате презерватив), за да нямаш подобни притеснения.
Изпитвала съм го на собствена глава, но после не съм спала нощи наред. От тогава само с презерватив!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Може да не го брои правилно. Затова и попитах по-горе.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Все пак допустимият минимум е от 21 дни, затова е редно авторката да уточни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е вярно.Първоначално написано от bubblef93
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първо: научи се да разграничаваш цикъл от менструация!
Второ: не е нормално самият цикъл да ти е 20 дни, явно не го пресмяташ правилно?!
и Трето: според мен само излишно си се притесняваш, по-добре иди си купи тест и се успокой.
Аз имам съмнения, че тя брои дните от последния ден на едната менструация, до първия ден на другата. Ако прибави и 5те дена, в които е в мензис, то се получава, че МЦ е 25 дена...някъдеПървоначално написано от malkotoo
Не съм сигурна дали от там й идва грешката, просто предполагам, че това е объркала.
Болките в гърдите се появяват във втората -третата седмица. В яйчниците също. Гаденето се появява най-рано в четвъртата, но при някои се появява и във втората. Болките все едно си в цикъл също са симптом И за ПМС И за ранна бременност (трета -четвърта седмица).Първоначално написано от bubblef93
1-во нямам менструация от 3 месеца за да не знам през колко време ми еПървоначално написано от malkotoo
, 2-ро знам, че общо приетото название е "менструация, а не цикъл" ,но за твоя информация повечето момичета казват цикъл без да се замислят и не смятам, че за някое момиче е затруднение да разбере какво се има на предвид под думата "цикъл" и трето не съм искала мнение от момиче което ми дава съвети по възможно най-грубият начин.., а просто исках съвет, и го получих от много по - мили момичета тук. И спокойно вече нямам нужда от тест за бременност защото ми дойде, а колкото до цикълът ми "менструацията" ( да ти поясня) наред си ми е, защото до този момент не съм имала никакви оплаквания и закъснения относно нея
.
Виж имам мнението на майка си и попитах точно за менструацията как се брой и не се брой от 1-вият ден на менструацията ами от деня в който е свършил до началото на другияПървоначално написано от Shturrrche88
. Лесно е да се коментира от страни когато не ти си в моето положение и според мен е нормално цикълът ми да си идва когато си иска тъй като съм в възраст когато той се измества
.
Моето момиче, хубаво че имаш мнението на майка си, но бъркаш менструация и месечен цикъл.Първоначално написано от gabi7o0o3
Менструацията ти може да е 3-4-5-6-7 дена. Месечния цикъл обаче се смята от първия ден на едната менструация, до първия ден на следващата. Да, във възраст си, в която цикъла ти още не се е регулирал, но ако е сравнително редовен ( с 1-2-3 дена разлика), то не се пресмята толкова трудно...
Искаше коментари-получаваш ги. Сега, защо ревеш, че се коментира ситуацията, за която си искала мнение?
Авторке, не правиш разлика от цикъл и менструация. Два различни термина са. Щурчето ти обясни каква е разликата. НАУЧИ Я! За пореден път - подяволите, информирайте се повече преди да започнете да водите полов живот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За ваше добро е, боже![]()
Разликата между цикъл и менструация я знам. А колкото до инфоримирането спокойно информирала съм се достатъчно преди да започна полов живот и човека с който го започнах беше много по информиран и от мен. Търсех мнението на хора преминали през това, а не на някви тъпаци/чки дето се заяждат и после сдухватПървоначално написано от buzzzz
![]()
Първоначално написано от gabi7o0o3
Ти си тъпачката в случая... Хората се опитват да ти помогнат, разсъждават тука, блъскат си главите... Гледай Ти да не сдухаш след малко. Като не ти отърва-пътя, чантата и при гинеколога като си толкова притеснена, ние не сме лекари, че да ти кажем к'во ти има.![]()