Цитирай Първоначално написано от gabi7o0o3
Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
Цитирай Първоначално написано от malkotoo
Първо: научи се да разграничаваш цикъл от менструация!
Второ: не е нормално самият цикъл да ти е 20 дни, явно не го пресмяташ правилно?!
и Трето: според мен само излишно си се притесняваш, по-добре иди си купи тест и се успокой.
Аз имам съмнения, че тя брои дните от последния ден на едната менструация, до първия ден на другата. Ако прибави и 5те дена, в които е в мензис, то се получава, че МЦ е 25 дена...някъде
Не съм сигурна дали от там й идва грешката, просто предполагам, че това е объркала.
Виж имам мнението на майка си и попитах точно за менструацията как се брой и не се брой от 1-вият ден на менструацията ами от деня в който е свършил до началото на другия . Лесно е да се коментира от страни когато не ти си в моето положение и според мен е нормално цикълът ми да си идва когато си иска тъй като съм в възраст когато той се измества .
Моето момиче, хубаво че имаш мнението на майка си, но бъркаш менструация и месечен цикъл.
Менструацията ти може да е 3-4-5-6-7 дена. Месечния цикъл обаче се смята от първия ден на едната менструация, до първия ден на следващата. Да, във възраст си, в която цикъла ти още не се е регулирал, но ако е сравнително редовен ( с 1-2-3 дена разлика), то не се пресмята толкова трудно...
Искаше коментари-получаваш ги. Сега, защо ревеш, че се коментира ситуацията, за която си искала мнение?