.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Какво следва?

Така излизахме ама за малко.. и чесно казано нямах възможността да и разкрия чуствата си.. снощи ходих да я видя за 5 мин точно ,като и подарих роза за 1 път. Направих и намека, като и казах че искам да излезним и да говорим насаме,като и казах че предполагам знае за какво става дума. Тя каза че знае и че ще се обади да излезним.. Аз и казах че ще и се обадя днеска и още не съм звънял.. да и се обадя ли ? или малко да почакам да видя как ще реагирия.. Или просто да се обадя,но да не настоявам да излезним..

П.П. доста се зарадва на розичката, като ме прегъщаше 3-4 пъти...

Повече от фен Аватара на punksss
    Мислиш прекалено много. Казал си, че ще й се обадиш, еми направи го. Нищо не губиш. Според мен, тя има някакви чувства, щом е приела розата и е пожелала да излезете.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Щом си и казал,че ще и звъниш го направи няма,какво да му мислиш.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Ми звънни бе Не си насилвай късмета !
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Ше излезнИтИ спокойно и недей да и звъниш веднага много ще се възгордее

Веднага я набери,сигурно и тя това чака.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlondeRebelion
    Ше излезнИтИ спокойно и недей да и звъниш веднага много ще се възгордее
    Оф боже той е говорил вчера и е казал,че ще и звъни днес да не и звънял веднага ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Ми да да и се обади поне утре ... play hard to get ;dd

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Или и звънни сега, или изчакай до утре, за да я накараш да се притеснява кога ще и звъннеш. Но във всички случаи звънни.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Или и звънни сега, или изчакай до утре, за да я накараш да се притеснява кога ще и звъннеш. Но във всички случаи звънни.
    +1

Звънни и днес, щом си и казал, че ДНЕС ще и се обадиш.. playing hard to get is for the girls ;d otherwise рискуваш да те вземе за несериозник.. според мен ще се получат нещата, успех!
    P.S евала за розичката

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от funny3
    Звънни и днес, щом си и казал, че ДНЕС ще и се обадиш.. playing hard to get is for the girls ;d otherwise рискуваш да те вземе за несериозник.. според мен ще се получат нещата, успех!
    P.S евала за розичката

Точно! Днес да е, че на едно момиче могат да му минат много лоши мисли през главата когато едно момче не се обади... Пък и защо да чакаш, предполагам и ти нямаш търпение да я видиш
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на elysunny
    звънни и да излезнИтИ или днес или утре, но задължително звънни !

Звъннах и преди повече от половин час , говорихме около 1 мин само.. каза че ще ми се обади после..но мисля че няма да се обади...

Град
    Пловдив
    Как са нещатааааааа?
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ако ти се обади, ок, може да не е могла да говори. Ако пък не се обади... Значи няма да се обади.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Chacho
    Подарявай й рози след като стане нещо между вас. И действай на момента, не си изпускай възможностите. Щом ти се е нарадвала и нагушкала, да я беше сграбчил и целунал. Какво й намекваш, на нея й е ясно още от цветето за какво иде реч.

Hard to get след като си й свалял звезди не върви баш. А дано ти върже, но другия път като решиш, че искаш нещо - вземи си го.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не ми се е обадила все още и май по-добре да не очаквам много... Не мога да спра да мисля :@ аххх не искам и аз да и се обаждам щото не искам да и досаждам.. ама са побарквам тука.. Ако не ми се обади днес .. да и се обадя ли утре ? Или да чакам и утре?

Цитирай Първоначално написано от 48700200
    Не ми се е обадила все още и май по-добре да не очаквам много... Не мога да спра да мисля :@ аххх не искам и аз да и се обаждам щото не искам да и досаждам.. ама са побарквам тука.. Ако не ми се обади днес .. да и се обадя ли утре ? Или да чакам и утре?

Щом тя ти е казала, че ще ти се обади, остави я тя да звънне. Преждевременно може да звъннеш на някоя друга мацка за кафе, ще ти реши проблема с чуденето и по-лесно ще изчакаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ако си казал, че ще и се обадиш ти - давай! иначе може да си помисли, че си несериозен!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    ако си казал, че ще и се обадиш ти - давай! иначе може да си помисли, че си несериозен!
    Той вече й е звъннал и тя го е отсвирила.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    може да не е бил добър момент, не е задължително да го е отсвирила.. а ако е - все ще се появи друга
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Направо да я търси другата. Може и да се обади момичето, но преди нещо да е станало е хубаво винаги да си имаш резервен вариант. Тъкмо ще си избиеш идеята прекалено ранна романтика.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Какво ли следва?

БЕБИ!

Ама й се обади отново, за да излезнИтИ пак.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се.
    П.П. С тази роза си ударил джакпота.На мен би ми харесал такъв жест,особено щом е от любимия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си