.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Не и звъни веднага в никакъв случай! Може да станеш досаден. Изчакай тя да ти се обади. Може пак да и звъннеш след няколко дни. Пиши си с нея по скайп или фейсбук. Не я притискай веднага, но не се и отказвай все още. Тя вече е схванала намека. Или ще се съгласи, или ще се отдръпне. Но не губи надежда, споко!
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Оф направо са побърквам не ми се обади, а по цял ден мисля за нея и за друго не мога.. Сега като се сетя много съм тъп , трябваше да са опитам да я целуна още при първата възможност,а не трябваше да ме е страх че ще разваля нещо.. Чакането ме подлудява и едвам се държа момента да не и се обадя или да и пиша смс..

Защо не и пишеш в скайп примерно как си, какво правиш, не непременно нещо за излизане, ами просто ей така лаф да става, да и напомниш, че съществуваш, също може и във фейс да и драснеш някой коментар и т.н., а тя ако е навита за излизане ще подвигне сама темата??

Няма фейсбук, а момента няма и интернет за скайп..

П.П. звъннах и ,и ми каза към 8-9 да и звъня да се разберем да излезним..

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wankata7
    Ми звънни бе Не си насилвай късмета !
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от 48700200

П.П. звъннах и ,и ми каза към 8-9 да и звъня да се разберем да излезним..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    направи го и ще се разбере тогава.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Съдбата си знае работата .. УСПЕХХ
    Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...

Така обадих са в 20 часа каза че ще ми звънне направо са побърках и накрая в 22 часа ми звънна каза че е на кафе и че ще ходи на бар.. вика ми ела ако искаш за малко.. отивам си аз да я видя за малко и хем да поговорим.. Имаше един който флиртуваше с нея и тя от време на време после го гледаше.. имаше още един който тя до скоро се зарибяваше.. и викам аи изпрати ме до колата хем да поговорим.. тя вика добре.. тръгваме и таман излизаме и виждаме 2-ма нейни приятели и те щели да са с тях.. и ми вика аи ти отивай утре ще говорим ,че не искам да се връщам сама в кафето после.. Викам аиди бе за какво дойдох за 2 мин ела само.. тя не не.. викам добре както искаш и си тръгнах.. сигурен съм че нарочно искаше за да я гледат че има кой да и обръща внимание постоянно... Тя е много наясно че я харесвам и май ако наистина ме харесваше щеше да ми отдели време и щяхме да си поговорим..явно само ме разиграва... нито се обажда както трябва нито се виждаме като хората.. само за по 5-10 мин.. или винаги като излезнем има и други и не е удобно да говорим.. Ама вече се убеждавам че няма смисъл да се тормозя и да я чакам , като тя по нищо не показва ,че има нещо към мене.. Незнам как да постъпя вече...

Исках да говорим просто.. да ми каже не искам да излизам с тебе , не искам да съм с тебе.. ще кажа добре ,разбирам те.. и ще я оставя.. Ама тя цент ... вика ще ти се обадя да излезним ,ще поговорим.. и аз тъпака чакам.. Да ми каже директно НЕ и няма да ми пука толкова,но сега като незнам какво мисли и какво иска тя ми е гадно..

Голям фен Аватара на CR0W
    моляте спри с това "аи"

Не и се обаждай и се прави на ударен.Или се прави на недостъпна или не те харесва.И в двата случая не ти трябва

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от 48700200
    Така обадих са в 20 часа каза че ще ми звънне направо са побърках и накрая в 22 часа ми звънна каза че е на кафе и че ще ходи на бар.. вика ми ела ако искаш за малко.. отивам си аз да я видя за малко и хем да поговорим.. Имаше един който флиртуваше с нея и тя от време на време после го гледаше.. имаше още един който тя до скоро се зарибяваше.. и викам аи изпрати ме до колата хем да поговорим.. тя вика добре.. тръгваме и таман излизаме и виждаме 2-ма нейни приятели и те щели да са с тях.. и ми вика аи ти отивай утре ще говорим ,че не искам да се връщам сама в кафето после.. Викам аиди бе за какво дойдох за 2 мин ела само.. тя не не.. викам добре както искаш и си тръгнах.. сигурен съм че нарочно искаше за да я гледат че има кой да и обръща внимание постоянно... Тя е много наясно че я харесвам и май ако наистина ме харесваше щеше да ми отдели време и щяхме да си поговорим..явно само ме разиграва... нито се обажда както трябва нито се виждаме като хората.. само за по 5-10 мин.. или винаги като излезнем има и други и не е удобно да говорим.. Ама вече се убеждавам че няма смисъл да се тормозя и да я чакам , като тя по нищо не показва ,че има нещо към мене.. Незнам как да постъпя вече...

Исках да говорим просто.. да ми каже не искам да излизам с тебе , не искам да съм с тебе.. ще кажа добре ,разбирам те.. и ще я оставя.. Ама тя цент ... вика ще ти се обадя да излезним ,ще поговорим.. и аз тъпака чакам.. Да ми каже директно НЕ и няма да ми пука толкова,но сега като незнам какво мисли и какво иска тя ми е гадно..
    Въобще не се надявай. Въобще..

Мисли малко преди да правиш нещо. Каква ти е тя на теб, че роза ще й подаряваш? Никаква. Подаряваш роза, признаваш чувства, съобразяваш се на 100% с нейните желания, кога ТЯ ти казва, че може да й се обадиш, съобразяваш се напълно с нейните планове и постоянно чакаш като някакъв загорял, нещастен, нуждаещ се от нейното "божествено" присъствие нещастник. Тя те третира като някакъв долнопробен пес, че дори и до колата не те изпраща. Треа се държиш на ниво и да уважаваш себе си, че и другите да започнат да те уважават. Не го мисли изобщо и я отпиши тотално. Самият факт, че те е викнала за 2 минути до бара и дори не те е изпратила до колата... ти си пълен малоумник, че си отишъл въобще. Още от първата ти стъпка подходът ти е тръгнал на зле.

Поне едно момче трябва да познаваш, на което повече му върви с женските. Замисли се дали той би направил това, което ти си направил и дали би се държал така.

Като ти чета колко зле е била цялата ситуация си направо трагичен случай. Кауза пердута си, пич, не знам как мога да ти помогна.

Като за начало, направи си равносметка за това как си се държал с тая, и нека подходът ти към следващата да е точно противоположен.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си