.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Среща с момче

Едно момче ме покани на среща. Трябва да кажа , че ми е първата среща , и сигурно нещо ще объркам . Може ли някакви съвети ? И как е минала вашата първа среща ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Отпусни се и не мисли много много за това,че си насреща.Колкото повече се замисляш,толкова повече ще се оплетеш.

Дръж се естествено.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Леле, да не ти разправям кво стана при мене 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Леле, да не ти разправям кво стана при мене Laughing Laughing 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах Razz ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!

Отиваш,събличаш се и няма нужда да говориш

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Отпусни се и не мисли много много за това,че си насреща.Колкото повече се замисляш,толкова повече ще се оплетеш.

Дръж се естествено.
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

BlondeRebelion ти така ли направи

Мн ясноо ;ддд

Цитирай Първоначално написано от BlondeRebelion
    Отиваш,събличаш се и няма нужда да говориш
    + точно така !

Град
    Пловдив
    Отиваш, подхващаш една тема за разговор (ако той неможе) и после всичко ще потръгне
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от Natinka1123
    Леле, да не ти разправям кво стана при мене Laughing Laughing 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах Razz ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!
    И стебе ще стане, ако ти вибрираш кажи му го на него, работи двустранно сори че збърках пола ти
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    При мене беше ужасно нещо. + това беше зима,валеше сняг. Ужас. Аз може да се каже,че си мълчах през цялото време. От време на време казвах нещо. Той си водеше монолог,момчето. Просто ужас си беше. Отпусни се и това е.
    Не му мисли толкова много,че още по-ужасно ще стане.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на elysunny
    почти всяка първа среща е трагедия

не го мисли много

Супер фен Аватара на LeprikonA
    само се отпусни и се дръж естествено, всичко друго все ще се нареди.. някак си
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Ако няма за какво да си говорите,разкажи му за бременната си котка.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Щом той те е поканил на среща, не го мисли. Дръж се естествено и не се прави на някого, когото не си. Той трябва да се притеснява. Измисли си 2-3 теми за разговор, ако стигнете до сцената с гробовното мълчание. Неееее, няма да помогне особено. Дръж се нормално, все пак за да те покани на среща, е харесал нещо в теб, нали?
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

да допълним, че има такива теми с въпроси за първата среща, че да не последва сега още една.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първите ми срещи са минавали по различен начин,в зависимост от това с кой излизам.Ако срещата е с приятен за мен човек-минава отлично,иначе е голяма скука.

Бъди естествена. Аз също много се притеснявах от целувката от всичко. Всъщност почти всичко мина перфектно. Говорихме, смеехме се, започнахме да се прегръщаме, докато се стигна до моята първа целувка. Той беше по-голям и доста по-опитен от мен. Още съжалявам, че така се получи с това момче, но спомените няма да ги изтрия. Така да не го превръщам на драма, ами просто се отпусни. После можеш да разкажеш как е минало.

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Просто се дръж нормално. И двамата сте хора, все за нещо има да говорите... А и най-вече щом той те кани, а ти приемаш с охота, трябва да имате допирни точки. Пък и всичко е до възраст и мислене, при мен напоследък не стига време даже да се наговорим и т.н. По няколко часа срещи и накрая просто обстоятелствата налагат някой от двамата да си тръгне. Да не се отплесвам, забавлявай се и това е, ако пък и не закъснeеш с повече от 5-10 мин., момчето ще бъде доволно.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    При мене беше ужасно нещо. + това беше зима,валеше сняг. Ужас. Аз може да се каже,че си мълчах през цялото време. От време на време казвах нещо. Той си водеше монолог,момчето. Просто ужас си беше. Отпусни се и това е.
    Не му мисли толкова много,че още по-ужасно ще стане.
    и при мен беше така ,кимах и се усмихвах , но в крайна сметка мина добре .

мерси за отг .. но има един проблем .. аз заеквамм .. да той знае но се претеснявамм ..

Цитирай Първоначално написано от Natinka1123
    мерси за отг .. но има един проблем .. аз заеквамм .. да той знае но се претеснявамм ..
    щом го знае и иска да излезете значи не му пречи наистина, иначе нямаше да те покани.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    ^ +1
    А и заекването донякъде е сладко. ^^^
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Моята първа среща с момче ...... незнам как мина . Говорехме си празни приказки , но беше приятно да си бъбрим за дребни неща. Отпусни се !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си