- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща с момче
Е? Кво като е момче. Мисли си, че излизаш на среща с някоя приятелка или просто с твой приятел момче. Просто ще си говорите, може някоя прегръдка а-у.Първоначално написано от Natinka1123
А заекването не винаги е гадно. Един приятел заеква мн готино![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Еми да, и аз съм на това мнение ,че щом знае че заеквам и ме е поканил ,значи ме харесва такава каквато съм си .. !!! Мерси за отговорите !!!!
Просто бъди себе си и се забавлявай... макар че и на мен днес ми предстои среща ии не знам какво ще станестискайте палци !
![]()
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
ddeennyy хехх браво .. разказвайй .. ако не е тайно![]()
Като цяло няма нищо страшно, просто наистина не го мисли толкова и се отпусни. И един съвет не е подходящо за първа среща кино І поне от личен опит І - вярно не се налага толкова да говорите, но просто не е много добра идея, ако искаш да се опознаете, защото едно е да си пишете и друго на живо. Като сложим паника и притеснение около 35% от цялата среща мълчахме, но пак си изкарахме хубаво. Няма нищолошо да разчупиш обстановката с някой твой гаф или недостатък хем ще е забавно, хем ще разбере, че не се притесняваш от самата себе си. Пожелавам ти успех, ако вече не е късно разбира се. Стискам палци)
Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
Каквото е то, такава е и волята ти.
Каквато е тя, такива са делата ти.
Каквито са те, такава е съдбата ти.
Имай предвид, че той просто иска да прави секс с теб. След като вече знаеш тайната му цел, действаш според своите желания. Ако не искаш да му пуснеш, използвай момента да разучаваш мъжката психика.
????????????Първоначално написано от badsector
![]()
от къде знаеш той е мнн ама мнн добро момче
не се притесняваййй надявам се не е вампир да ти изпие кръвта![]()
Споко, просто не му мисли. Колкото си по отпусната толко по-добре,бъди естесвена и забавна ... разказвай те сиии какво сте правили преди срещата... но никога не си намисляй предварително какво да казваш, защото файда нямаОтиди от самосебе си ще покаже за какво да си приказвате .. Бъди искрена, но не прекалено, за да не разбере каква си още от първата среща !!! Хайде успех и после разправяй
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!