.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на ccdesigns

Re: Среща с момче

Цитирай Първоначално написано от Natinka1123
    Едно момче ме покани на среща. Трябва да кажа , че ми е първата среща , и сигурно нещо ще объркам . Може ли някакви съвети ? И как е минала вашата първа среща ?
    Е? Кво като е момче. Мисли си, че излизаш на среща с някоя приятелка или просто с твой приятел момче. Просто ще си говорите, може някоя прегръдка а-у.

А заекването не винаги е гадно. Един приятел заеква мн готино
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Еми да, и аз съм на това мнение ,че щом знае че заеквам и ме е поканил ,значи ме харесва такава каквато съм си .. !!! Мерси за отговорите !!!!

Просто бъди себе си и се забавлявай... макар че и на мен днес ми предстои среща ии не знам какво ще стане стискайте палци !
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

ddeennyy хехх браво .. разказвайй .. ако не е тайно

Като цяло няма нищо страшно, просто наистина не го мисли толкова и се отпусни. И един съвет не е подходящо за първа среща кино І поне от личен опит І - вярно не се налага толкова да говорите, но просто не е много добра идея, ако искаш да се опознаете, защото едно е да си пишете и друго на живо. Като сложим паника и притеснение около 35% от цялата среща мълчахме, но пак си изкарахме хубаво. Няма нищолошо да разчупиш обстановката с някой твой гаф или недостатък хем ще е забавно, хем ще разбере, че не се притесняваш от самата себе си. Пожелавам ти успех, ако вече не е късно разбира се. Стискам палци )
    Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
    Каквото е то, такава е и волята ти.
    Каквато е тя, такива са делата ти.
    Каквито са те, такава е съдбата ти.

Супер фен Аватара на badsector
    Имай предвид, че той просто иска да прави секс с теб. След като вече знаеш тайната му цел, действаш според своите желания. Ако не искаш да му пуснеш, използвай момента да разучаваш мъжката психика.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Имай предвид, че той просто иска да прави секс с теб. След като вече знаеш тайната му цел, действаш според своите желания. Ако не искаш да му пуснеш, използвай момента да разучаваш мъжката психика.
    к'ви са тия глупости , бе ?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Просто се дръж естествено.. в противен случай може да се оплеска нещо ;д

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ???????????? от къде знаеш той е мнн ама мнн добро момче

Супер фен Аватара на Me4encety
    На първата ми среща,дори не знаех,че съм на среща. Иначе дръж се естествено,говорете си и така.Не е чак такава философия.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

не се притесняваййй надявам се не е вампир да ти изпие кръвта
    Споко, просто не му мисли. Колкото си по отпусната толко по-добре,бъди естесвена и забавна ... разказвай те сиии какво сте правили преди срещата... но никога не си намисляй предварително какво да казваш, защото файда няма Отиди от самосебе си ще покаже за какво да си приказвате .. Бъди искрена, но не прекалено, за да не разбере каква си още от първата среща !!! Хайде успех и после разправяй
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си