Ревящите емотикони в скайп (пък и където и да било другаде) винаги са ми изглеждали отвратително детски... лигави дори.
Наистина има хора, които по този начин показват болката си, но лично за мен е глупаво.
Когато съм тъжна гледам да не набивам на очи и във фейсбуук. Статуси и песнички поствам, когато наистина ми грабнат окото, но няма да взема да спамя с рази депресарски неща, само защото ми е зле...
Пък и обикновенно мрънкам тук.
В повечето случаи дори скайпа ми е на инкогнито, телефона на безшумен и говоря (пиша) само с тези хора, с които искам аз.
Не се правя и на happy, 'щото при мен не се получава и изглеждам изкуствено. Или съм щастлива от сърце и това се забелязва, или от километри личи, че не съм такава.
Гледам да си запълвам времето, да излизам с приятели, да правя неща, които обичам и... усмивката се появява сама, без да се налага на я фалшифицирам.
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън