.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Софтуер за разкодиране на Нокиа X3-02

Подариха ми нова нокиа ,но за разкодирането и ми искат доста пари ,а не ми се дават сега.Въпроса е знае ли някой дали има такъв софтуер с който сама да мога да разкодирам телефона?

Здравей,
    SL3 защита не се разкодира в домашни условия. Опитал съм много програмки, които уж разкодират, но всъщност... Операцията се прави в сервиз с бокс.

Поздрави

Колко пари ти искат, на мен за C5 ми взеха 35 лева в Пловдив?
    мелодии за gsm картинки за телефони

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от sxetre
    Къде си ходил бе човек? Това си е живо обирджийство! Що не се пусна по Руски да видиш колко е евтино там, не по разни Германоси и прочие?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цената на разкодиране на тази платформа зависи изцяло от модела. Преди седмица ми искаха 50лв за разкодиране на 6303c, като това беше най-ниската цена от няколкото сервиза в които питах.

Поздрави

Ами най-ниската цена беше 55 лева като се стигна до 100.Ама май няма друг вариант и ще ги давам

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Цитирай Първоначално написано от sxetre
    Къде си ходил бе човек? Това си е живо обирджийство! Що не се пусна по Руски да видиш колко е евтино там, не по разни Германоси и прочие?
    Точно в германос. Едно момче там ми каза 35 лева, оставих му телефона, отидох на кафе и след час/два си го взех .
    мелодии за gsm картинки за телефони

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Интересно ми е за колко ще му го разкодират по бул. Руски??? За Nokia X3-02, нали??? Пробвай и си блокирай брояча, за да може да ти излезе плюс още 10 лв, за ресетване на брояча.

При нас разкодирането на Nokia X-3-02 e 35,00 лв. без ДДС

Цитирай Първоначално написано от sxetre Виж мнението
    Точно в германос. Едно момче там ми каза 35 лева, оставих му телефона, отидох на кафе и след час/два си го взех .
    Ако това ми казваш за Nokia X3-02, значи се бъркаш, да не кажа по-силни думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си