- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- датите
абе разглеждах темата От колко време сте с гаджето си? и се зачудих за тези истории с датата, на която сте тръгнали. За вас важна ли е, напомняте ли я всеки месец на половинката си и бихте ли се обидили, ако той/тя не я помни примерно. Защото познавам хора, които постоянно засичат от колко време са заедно..1 месец, месец и 1 седмица, месец и 2 седмици.. ъх да и леко си е изнервящо според мен това постоянно броене, както и манията на някои хора да си разменят подаръци абсолютно всеки месец примерно и така. Малко глупава тема, ама ми стана интересно чуждото мнение като цяло, защото за мене примерно цялото това вживяване е излишно понякога..
Не си единственна! И аз мисля, че е тъпо![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Не е нужно всеки месец да си разменяме подаръци, но би ми станало приятно да ме целуне ей така и да ми каже "Не съм забравил!" .. <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен е хубаво да се помни датата на който са тръгнали
.. но пък банално е всеки месец да се подаряват подаръци ..
На 3,6 месеца-да... Година,две.. но всеки месец
пс: Не няма да се сърда,ако не помни датата
На всеки би му станало хубаво ако го чуе товаПървоначално написано от Hilary_
![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Отбелязваме само кръгла годишнина.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе по принцип помня дати и то доста, въпреки че сега ме лъже паметта за някои неща.Примерно сега незначителните ми връзки не ги помня.
Първото ми гадже, с когото имах най-дългата си (и най-гадната, впрочем) връзка, убийте ме, не мога да си спомня кога тръгнахме.
Но с teh big love of my life си спомням красноречиво че около 22-3 август тръгнахме и се разделихме на 1 октомври (2008 година) : )
С последният ми бивш пък скъсахме на 10 октомври.
Не знам, помня си някои неща просто, a други не. Незначителните неща се забравят по-лесно.
По темата, да, мисля че е обидно някой да не си спомня на коя дата сме тръгнали. Това си е важно за мен... Но пък трябва човек да свиква, че за мъжете по-специално датите не са толкова важни. Като цяло подобни детайли са присъщи на момичетата. И не виждам нищо лошо в това.
Да, да празнуваш всеки месец, а дори и седмица е доста тъпо, но да помниш датата не е тъпо и то никак. В крайна сметка трябва да знаеш кога правите годишнина... wtf.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За мен е детинско да се празнува "годишнина" всеки месец, какво остава за седмица.
За 12-16 годишните хлапета е приемливо. Все пак за болшинството от тях месец-два си е постижение.
Лично до сега и годишнина не сме отбелязвали по кой-знае-какъв начин.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, около 30то число се сещаме, защото скоро ще станат 5 месеца.
Инак, след първата година се губи смисъла . След втората - бройката на месеците ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Точно. Подаръците всеки месец за мен са непрактични. Да, ще се зарадвам да ми подари цвете или да ме целуне по нослето (примерно) и да ми каже, че се радва, че е с мен. Можем и да направим нещо ново, естествено, не е задължително да ни е "годишнина".Първоначално написано от Hilary_
Супер глупаво е всеки месец да си подаряваме подаръци, поне според мен. Годишнина да, но всеки месец, седмица...изнервящо е.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз не виждам нищо глупаво в това хората да се радват, че е минал още месец откакто са заедно примерно. Една приятелка броеше и дните. Непрекъснато чувах "заедно сме от 140 дни", "вече станаха 200" и т.н.
Попринцип аз също много помня дати, обаче със сегашният ми приятел нямаме представа и двамата кога точно сме тръгнали. Горе-долу имахме някаква представа поне кой месец е било, но съвсем наскоро се разровихме из стари тетрадки, хронологии и съобщения и открихме, че сме тръгнали месец по-рано. Голям смях беше. Сега поне знаем кога ни е годишнината, но на коя дата точно, няма значение.
И спря да се върти за миг земята..
Само датата на годишнината ни си помним и си зачитаме...за мен е нормално. Но да броя дни, седмици и месеци-абсолютно безсмислено е за мен.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз си отбелязвам първите 6 месеца и оттам нататък само годишнините. Това с месец, месец и седмица, месец и седмица и 3 дена...ми звучи доста досадно. Предния месец и двамата бяхме забравили и се сетихме заради форума.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Има си значение кога сме тръгнали. Но да,много е тъпо всеки месец да си напомняме от колко време сме заедно.Първоначално написано от MissNothing
Точно. Хайде ,ако е годишнина - естествено,че искам да се е сетил,но чак пък всеки месец.Първоначално написано от MissNothing
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нашето е доста сложно,така че той дати не признава като цяло.Аз си имам един ден доста специален,отбелязвам го неволно.Той теоритично е приел тази дата,та може би годинката няма да я забрави.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Глупаво е! На кого му е това броене? За какво са тези числа и дати? Толкова ли е важен срокът?! Времето?! Вместо да се радвате, че сте заедно ще засичате колко време е изминало. И за какво? Какво ви дава този срок? Пък Подаръци всякога може да се дадат. Макар да може и без тях.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Аз пък съм на мнение,че трябва да се помни датата,би ми станало приятно,ако той пръв ми каже "Познай какъв ден е днес" или нещо подобно,защото аз винаги помня датата,начина,къде и кога съм тръгнала с някое момче,може да ме помислите за луда,но дори помня и с по-бившия си как станаха нещата,незнам важни са такива дребни детайли за мене,но да ми подарява и аз да подарявам всеки месец подаръци - не.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Много е хубаво и приятно да се видим на датата и тя да ми каже "-Мило днес сме 25" и да ме прегърне и целуне.Това за мен е знак че това момиче мисли за нас и нашата връзка като цяло![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
И ние сме на 25ти.Първоначално написано от icetoo0
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен ми е трудно да кажа точна дата. Помня кога започнахме да се срещаме, но връзката ни се разви бавно и постепенно. Няма го това "тръгнахме" каквото и да значи. Първата целувка дойде след не малко срещи.
Брояла съм месец, два, три, четири, пет..
Седмиците не..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow