- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчета :}
Момчета, тъй като има много теми в които се пита какво момичетата харесват у момчетата реших и аз да питам само, че обратното. (тъй като не съм срещала такава тема, може би не съм търсила достатъчно)
Та, да се върнем към въпроса...
Какви качества според вас е нужно да притежава перфектното момиче, как трябва да изглежда и така нататък?![]()
Има и такава тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420684 И все пак:
Не много лоша външност, макар че иначе може да се компенсира с други качества. Характерът, излъчването и начинът и на държание са важни. Като цяло трябва да е мила и приятна.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
в никакъв случай не трябва да има космат задник
Пиках на химна!!!
За всеки е различно, само да НЕ е няква отворена арогантна кифла с самочувствие до небето и грим до кокала.
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Естествена, в който и смисъл да го схващате. Без заучени фрази, тонове грим, кокетничене. Характер и глава, с която да мисли, предпочитам момиче да ме опровергае, отколкото да не знае една дума за финансовия дълг на Америка или положението в Либия, примерно, но да ми разправя за всяка фолк курва и т.н. Да е точна и да си държи на думата, искрена, ако ще и да ме нарани. Една истинска и искряща усмивка с блестящи очи, а не деколте с няколко милиметра презрамка. С нормално телесложение, ако питате за външен вид, иначе всичко друго си е до човека. Много са ми тъпи тези теми с перфектните характеристики, да не Ви е каталог да си избирате. Отказвал съм на момиче със сини очи, руса, слаба и висока, защото беше празна духовно и мисловно. Но съм намерил човек, чиято усмивка и лешникови очи ме плениха от първия момент, страхотен характер и усмивка. Чак на третата среща я загледах леко в гърдите и надолу, даже сам не мога да повярвам. Ако искате нещо сериозно, за мен това е подходът, а иначе за курви с деколтета и къси поли, под път и над път. Очите и усмивката са олицетворение на душата, при всеки истински разговор там гледам. Много се отплесвам и повтарям, то едва ли някой ще го дочете, но просто се вълнувам толкова, докато пиша това и си мисля за човека, че мисълта ми се губи. Дано схванеш идеята, авторке. Поздрави.
Еми трябва да е красива в лице определено. Да има чаровна усмивка. За тялото нямам особени претенции стига да не е прекалено затлъстяла. Смисъл мога да си затворя очите за леко затлъстяване ,ако ми харесва в лице ,но ако е прекалено вече- никакъв шанс. И естествено трябва да имаме общи интереси или поне да имаме за какво да си говорим.
Aequitas veritas
Ако не се познаваме, то първото ми впечатление ще дойде от външния вид на девойката. Моят идеал за момиче е висока, стройна, дълги крака, дъла черна или тъмно кестенява коса, тъмнокафяви почти черни или зелени очи, правилни пропорции на лицето, тен, палав поглед и хубава усмивка. Естествено тва не означава, че ако момичето не изглежда по този начин, няма да й обърна внимание. Важно е да усетя, че ме привлича физически и я има химията между нас.
По характер трябва да е: умна, да има собствено мнение и да го отстоява, да не робува на хорските приказки, да може да се говори с нея за много неща, да има богат речник и обща култура. НЕ трябва да се присмива на хората, да се подиграва, да е надменна, да се превъзнася. Да има самочувствие и да не оставя да я мачкат няк'ви утрепки.
Абе то любовта като дойде - не пита, за теб даден човек става най-прекрасният на земята с всичките си добри и лоши черти, тва е.![]()
Характер и да не е много грозна ....
Симпатична физически, волева, да цени изкуството, малко по-алтернативен вкус за музика, емоционална и нежна.
Базисно нахвърляни рандъмизми, в такъв случай биха започнали емоции, макар че не е гарантирано. То не пита.
Да се поддържат, чувство за хумор и май май по-нисичките ми харесват повече (не говорим за 1.50 с вдигнати ръце и на пръсти). Иначе коса, очи, усмивка няма точен критерий.
Един поглед и няколко минути разговор са ми достатъчни да разбера към кое момиче имам нещо повече от симпатия!Иначе обичайното..чаровна усмивка.Телесложение като твоето (на авторката) и малко мозък в главата!Да ме разбира да се подкрепяме да не е с мен само заради някакви нейни собствени цели(материална изгода и т.н) да не ме лъже ... Това е основното![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
+1, но да има и някои от горепосочените характеристики, които се срещат под път и над път, ако като цялостна личност е изтъкана от качествена коприна, нямаш проблеми... Сори за спама.Първоначално написано от JagAlskarDig
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
This. Странното е ,че познавам само едно такова ,макар всички да се мислят за много непукисти и 'над нещата'.По характер трябва да е: умна, да има собствено мнение и да го отстоява, да не робува на хорските приказки, да може да се говори с нея за много неща, да има богат речник и обща култура. НЕ трябва да се присмива на хората, да се подиграва, да е надменна, да се превъзнася. Да има самочувствие и да не оставя да я мачкат няк'ви утрепки.