Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig
Естествена, в който и смисъл да го схващате. Без заучени фрази, тонове грим, кокетничене. Характер и глава, с която да мисли, предпочитам момиче да ме опровергае, отколкото да не знае една дума за финансовия дълг на Америка или положението в Либия, примерно, но да ми разправя за всяка фолк к***а и т.н. Да е точна и да си държи на думата, искрена, ако ще и да ме нарани. Една истинска и искряща усмивка с блестящи очи, а не деколте с няколко милиметра презрамка. С нормално телесложение, ако питате за външен вид, иначе всичко друго си е до човека. Много са ми тъпи тези теми с перфектните характеристики, да не Ви е каталог да си избирате. Отказвал съм на момиче със сини очи, руса, слаба и висока, защото беше празна духовно и мисловно. Но съм намерил човек, чиято усмивка и лешникови очи ме плениха от първия момент, страхотен характер и усмивка. Чак на третата среща я загледах леко в гърдите и надолу, даже сам не мога да повярвам. Ако искате нещо сериозно, за мен това е подходът, а иначе за к**ви с деколтета и къси поли, под път и над път. Очите и усмивката са олицетворение на душата, при всеки истински разговор там гледам. Много се отплесвам и повтарям, то едва ли някой ще го дочете, но просто се вълнувам толкова, докато пиша това и си мисля за човека, че мисълта ми се губи. Дано схванеш идеята, авторке. Поздрави.
Прочетох го до края и да - схванах идеята ти. Евала на теб!