- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво е мнението ви за 3D филмите?
Какво е мнението ви за 3D филмите?
..аз лично не ги харесвам.
// според мен малко или много прецакват образа,а на много малко места действително има 3D образ.
Вие какво ще кажете?Какви филми сте гледали на 3D ,харесаха ли ви и т.н ?
Hans Zimmer
Posthumus
Филмите, които наистина са на 3D са късометражните научно-популярни филми. Още когато IMAX 3D излезе в София, отидох на първия филм - Акули 3D. Филмът беше 30 минути. Е, това беше истинско 3D. Все едно се намирах под водата. После излезе Динозаври 3D - пак 30 минути беше. И то беше истинско 3D. По-късно започнаха да правят двучасови филми на 3D, които нищо не струваха, само субтитрите бяха на 3D. Оттогава не съм видяла филм, на който 3D-то да струва.![]()
Незнам какви филми си гледал/а, обаче аз ходих в варна 5-6 пъти и да ти кажа 3D Blu-ray филмите са с много добро качество и целите са на 3D, тези по 1-2 GB в замундата....![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
ами гледал съм много..Трансформърс,Капита Америка,Аватар и още доста..
// те тези от киното не свалят филмите от Замунда![]()
..те ги копуват,навсякъде са едни и същи..
явно не си ходил на истинско 3D ..както казва Бийтълс , късометражните са истинските..
обаче мисля,че не ги правят пълнометражни с пълно 3D ,защото започват да болят очите или нещо такова..
не знам,мен не ми харесавт особено.
Hans Zimmer
Posthumus
Мнението ми е "Не всеки филм трябва да е 3D". Не ги харесвам, в повечето случай просто ми се губи удоволствието от филма.
Да не говорим, че това, което ние смятаме за 3D (тук в България) е по-скоро 1,5-2D хаха
Не ги харесвам, цветовете са някак убити и бледи, поне е така, когато се гледат на компа, за в киното не знам.
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
:\\ Мен лично ме кефи и хиляди пъти предпочитам да се насладя на даден филм в 3D,за мен е удоволствие да гледам в 3D просто е по интересно,по ефектно особено когато има хвърчащи предмети и като цяло си е тръпка..
2D само у нас на плазмата в HD![]()
Toчно на тези филми съм ходил и съм съгласен с написаното. Ужким 3D, а всъщност само ти взимат повече пари за нечетящи се субтитри и не кой зане какви триизм ефекти.Първоначално написано от TheBeatles
青の祓魔師
Абсолютно. Три-де-то е една от най - големите простотии на човечеството. Само ти надуват цените така, а не получаваш абсолютно нищо в замяна.Първоначално написано от TheBeatles
Да не забравяме, че с 3Д разкрасяват "ла*на" като "Аватар", "Карибски пирати" и т.н.
ти нормален ли си?Първоначално написано от Moerder
Hans Zimmer
Posthumus
когато направиш филм за милиони долари с милиони фенове,когато седиш на снимачната площадка по 15 часа за да заснемеш една елементарна сцена,когато направиш филм с толкова известни актьори ,когато направиш филм,който да има толкова добри ефекти и невероятна актьорска игра,тогава можеш да казваш,че филм е 'лайно'.
..да, и аз мисля,че Аватар е надценен,но нямаш ни най-малка представа какъв е процеса на снимане на един такъв филм и не знаеш хората колко труд и колко пари са хвърлили за това нещо.
..по този повод най-малкото ще уважаваш труда им,защото ти си никой на тази планета,а те са едни от най-добрите в това,което правят.
//тогава,можеш да наричаш такива филми 'лайна' .
Hans Zimmer
Posthumus
Аз не ги харесвам 3D филмите и много се дразня на факта, че почти всеки нов филм излиза точно на 3D... Ква беше тая простотия Хари Потър, дето филма е 2 часа и половина минимум, да ми го пускат на 3D ?! 0.o Мен започват да ме болят и очи, и уши и глава от скапаните очила... Изобщо супер тъпо е. Да пуснат някакви е такива документални късометражни филмчета ок, ама дълги филми на 3D си е мъчение за мен... Пък и ефектите не са кой знае какви - както казаха и преди мен общо взето само субтитрите са ти на 3D...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Който знае кой филм да гледа, няма да се оплаква. Аватар и Трансформерс 3 избиха всичко живо в залата. Ей тва ти е 3d филм, не бозици като конън варварина и хари потър![]()
3D са яки, особено да е някой ужас, трилър, психо нещо от тоя род, велика тръпка е![]()
(въпреки, че като малък омрях от страх на една анимация)
![]()
![]()
аз не се оплаквам,но има някой филми които натоварват очите адски-например като излязох от Алиса в страната на чудесата очите ми бях пълни със сълзи и ме боляха поне 2-3 часа-ужасно еПървоначално написано от lisi4ety
единствения филм,който си беше добре беше Карибски пирати 4-снимали са го направо с 3D камера ,за това
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
няма такова нещо като снимали са го направо с 3Д камера.Ти какво мислиш,че аз ще те снимам е сега с такава камера и после като те пусна на компютъра ти ще си 3ДПървоначално написано от Junieee8
![]()
..филма е сниман с Red Epic
Hans Zimmer
Posthumus
Общо взето 3Dто e направено за повечето парички, да ни ограбват, само късометражните филмчета и анимациите имат истинско 3D, Аватар лично не ми хареса, но там 3D е общо взето най-доброто за игрален филм, всички други са пародия, за по-високата цена на билета, си избият по-лесно парите, защото не снимат филма на 3D, а само го конвентират (за да им излезе по-евтино разбира се)..Но вече всеки втори филм е 3D, което ме отблъсква много да давам сумати пари за 1,2 минути някаква мижава 3D сцена.В днешно време всеки гледа парите, кой знае какви още глупости ще измислят.
Хари Потър го дадох само за пример - не съм го гледала на кино именно поради тая причина, че беше на 3D, а изобщо нямам намерението да си тормозя зрението 2 часа и кусур...Първоначално написано от D12Respect
Предпочитам да го изчакам в замунда и да го изгледам на компютъра, отколкото на 3D... Та, беше просто пример за това, че почти всички нови филми ги пускат на 3D, което е адски тъпо. Не всеки филм става за 3D...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Хари Потър беше точно 2 часа не се превземайте толкова... :\\ Аз пък го гледах 3 пъти и ефекта в екшън сцените и магиите беше невероятен,струваха си парите..![]()
Не знам,какво се оплаквате от 3D-то,лошото в България е,че пускат филмите само на 3D а тук в Испания а и в повечето държави зрителя има право да избира дали да гледа на 2D или 3D![]()
![]()
![]()
Съгласна съм, супер беше. Обаче и аз мисля, че не всичко трябва да е само 3д. В другите държави можеш да избираш - тук или да, или не гледаш. А мен обикновено ме болят очите и главатаПървоначално написано от UNITED2