.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Закъсня ми.. спешно

Здравейте!Проблема ми е следния от няколко месеца ми закъснява ето ги и датите
    28,02
    27,03
    29,04
    29,05
    24,06
    01,08
    01,09
    Тук е мястото да кажа че съм на 18 и правя редовен секс с приятеля ми (без предпазни средства но много внимаваме както и да е).Този месец ми закъсня малко повече от обичайното имам болки в корема (менструални) и в гърдите + бяло течение. не искам да си мисля за нежелана бременност но все пак не е изключено, та въпросът ми е следния? Ми ако е станало нещо?Нормално ли е да ми закъснее толкова? Дайте ми съвет моля ви!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еми щом имаш признаци ,че трябва да ти дойде успокой се и почакай още малко. Ако обаче не ти дойде няма да е зле да си направиш тест или лекар. А и ако вече ти закъснява тестовете е отчетат правилно.
    maDamn

Супер фен
    И на мен ми закъснява вече 2-ри ден и аз си ги имам симптомите за ПМС, по-добре изчакай и не се панирай (знам, че е трудно ). В краен случай - тест да се успокоиш и толкова.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    направи си тест за бременност, че да си спокойна

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crazygirl13
    направи си тест за бременност, че да си спокойна
    +1 ( ако са минали 2 седмици от евентуалният рисков акт или ти закъснява със 2 - 3 дни )
    Закъснението може да е породено от ред други причини като стрес, смяна на климата, диети и тн и тн

Благодаря ви ,че ми отговорихте наистина ми олекна нямаше с кого да го споделя, но за всеки случай мисля да си правя тест )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ти закъснява, просто няма точна дата. Поне това трябваше да забележиш, след като си написала датите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

и при мене е така никога не идва на точна дата или ден два преди или де два след датата спокойно може и да е от смяната на сезоните и така ще ти дойде няма на къде иначе

Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    и при мене е така никога не идва на точна дата или ден два преди или де два след датата спокойно може и да е от смяната на сезоните и така ще ти дойде няма на къде иначе
    дъ сейм

Вие правите секс и след него само притеснения , дори и да е с преэерватив мъжа , Секса хем е удоволствие хем паника и притеснения от на жената/момичето страна.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от beceraful
    Вие правите секс и след него само притеснения , дори и да е с преэерватив мъжа , Секса хем е удоволствие хем паника и притеснения от на жената/момичето страна.
    Изказа се
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Цитирай Първоначално написано от beceraful
    Изказа се
    Не съм го каэал с лоша цел , каэах го эащото всеки след секс се притеснява и тн хем е хубаво хем и е мн притеснено на момичето/жената да не е бременна.

,,

Уважавам мнението ти beceraful но мисля че всяко едно момиче би се притеснило при такъв проблем (всяко нещо си има плюсове и минуси така че..) Напразно са били моите притеснения днеска ми дойде )

Направи си тест за да си сигурна.И следващия път с презерватив.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Щом ти е дошло, край на темата. (не че и да не беше имаше какво ние да направим по въпроса)
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си