- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъсня ми.. спешно
Здравейте!Проблема ми е следния от няколко месеца ми закъснява ето ги и датите
28,02
27,03
29,04
29,05
24,06
01,08
01,09
Тук е мястото да кажа че съм на 18 и правя редовен секс с приятеля ми (без предпазни средства но много внимаваме както и да е).Този месец ми закъсня малко повече от обичайното имам болки в корема (менструални) и в гърдите + бяло течение. не искам да си мисля за нежелана бременност но все пак не е изключено, та въпросът ми е следния? Ми ако е станало нещо?Нормално ли е да ми закъснее толкова? Дайте ми съвет моля ви!
Еми щом имаш признаци ,че трябва да ти дойде успокой се и почакай още малко. Ако обаче не ти дойде няма да е зле да си направиш тест или лекар. А и ако вече ти закъснява тестовете е отчетат правилно.
maDamn
И на мен ми закъснява вече 2-ри ден и аз си ги имам симптомите за ПМС, по-добре изчакай и не се панирай (знам, че е трудно). В краен случай - тест да се успокоиш и толкова.
направи си тест за бременност, че да си спокойна
+1 ( ако са минали 2 седмици от евентуалният рисков акт или ти закъснява със 2 - 3 дни )Първоначално написано от crazygirl13
Закъснението може да е породено от ред други причини като стрес, смяна на климата, диети и тн и тн
Благодаря ви ,че ми отговорихте наистина ми олекна нямаше с кого да го споделя, но за всеки случай мисля да си правя тест)
Не ти закъснява, просто няма точна дата. Поне това трябваше да забележиш, след като си написала датите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вие правите секс и след него само притеснения , дори и да е с преэерватив мъжа , Секса хем е удоволствие хем паника и притеснения от на жената/момичето страна.
Изказа сеПървоначално написано от beceraful
![]()
maDamn
Не съм го каэал с лоша цел , каэах го эащото всеки след секс се притеснява и тн хем е хубаво хем и е мн притеснено на момичето/жената да не е бременна.Първоначално написано от granger
Уважавам мнението ти beceraful но мисля че всяко едно момиче би се притеснило при такъв проблем (всяко нещо си има плюсове и минуси така че..) Напразно са били моите притеснения днеска ми дойде)
Щом ти е дошло, край на темата. (не че и да не беше имаше какво ние да направим по въпроса)
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire