- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към нежния пол.
Амии ссините очи са готини, но винаги когато си харесам момче е с кафяви очи...weird..
Много добре казаноПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ааа, не с лошоПървоначално написано от miminko
![]()
Авторе, според мен, момичета, които включват определен цвят на очите като "изискване" към потенциален партньор, са несериозни и не заслужават да им се обърне внимание.
Цвета на очите за мен няма никакво значение![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
На същото мнение съмПървоначално написано от granger
Humans need fantasy to be human.
За мен нямат голямо значение очите.. даже на бившия ми приятел забелязах, че очите му са светлокафяви и имат малко зелено... чак няколко месеца след като тръгнахме... Иначе харесвам много пъстри и сиви очи, но определено не е дори един от критериите по които си избирам момчетата :: ))
Факт е,че много от момичетата твърдят колко харесват момчета със светли очи.И не отричам-хубаво е,но до там.Очите никога няма да му помогнат в правенето на едно хубаво впечатление,нищо,че са сини или зелени,така че не се шашкай,това са несериозни неща.
![]()
За мен няма значение това. Той може да е с кафяви очи и пак да е хубав.Може да е хубав,но да е голям боклук така че. . . .
наистина при наличие на чувства няма значение. когато се гледа на тях с любов са най-прекрасните каквито и да са ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Обичам кафявите очи,а за черните да не говорим...![]()
Но въпреки това,приятелят ми е със зелени,а бившия беше с тъмно сини,така че...цветът на очите изобщо не е определящ![]()
За мен няма никакво значение цвета,едва ли той е определящ дали да се хареса едно момче или не.. Може и да е модерен определен цвят на днешната разхайтена младеж,но за мен няма.Моето момче е със кафяви аз също, но е без значение. Така, че ако някоя те хареса не би имало проблем цвета на очите ти,а това какъв си всъщност ти самия![]()
точноПървоначално написано от zoreto
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Тук в БГ светлите очи са по-редки и затова толкова мн се харесват, но ако отидеш в Русия на никой няма да му правят голямо впечатление.
А колкото по въпроса няма никакво значение, ако момчето е свясно очите ще са последното нещо , което ще гледам
^+
Гаджето ми в Русия обожаваше очите ми,защото са прости,светлокафяви очи![]()
За мен не е важен цвета,а какво виждам в тях![]()
момче, не се притеснявай за глупости ! стига очите ти да не са различни цветове, всичко е наред ;дд (:
Като цяло обичам цветните очи - зелени най-много, понеже и моите са такива. Иначе ако момчето си е симпатяга, те нямат чак такова значение. Пък ако не е хубаав, колкото и кофти да звучи, ако ще и характер като злато да има, няма шансове.
Очите правят впечатление, но не са най - важното. Аз лично харесвам сини (и моите са такива), но това въобще не е задължително ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
попринцип харесвам сини очи, но за момиче .. но както и на момичетата така и на момчетата не им седи на всички, ако са с тъмни коси не ме кефат сините очи, но ако са русиииии - супер![]()
Как реши, че сините или зелените непременно са по-хубави?Първоначално написано от katii
А иначе аз имам слабост към сини очи, но никога няма да взимам цвета на очите под чааак такова голямо внимание, ако харесвам даденото момче.
Първоначално написано от titinkaa
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
ами няма никакво значение-тоест ако я заговориш и с кафяви очи нама да ти забие един шамар и да си тръгнесамо ,че когато видим светли сини или зелени очи се заглеждаме....
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Ами и аз съм привърженичка на синеоките,но не отдавам особено значение на това : )) Може би някой със сиви очи би ме стреснал,но дори тогава нямаше да е проблем ако е готин и земен човек)