- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към нежния пол.
Мен най-добрия ми приятел е с сини очи и всеки ден му ги гледам и са ми писнали ...Не мисля,че очите имат голямо значение,ако момчето ми направи впечетление.А относно тези момичета-само търсят тема на разговор с него,за да ги огрее по един или друг начин
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
очите не са най-важното нещо, те не определят характера на човека! изобщо външния вид не е от голямо значение, защото според мен е по-важно човека да обича, да е честен, да е добър, да ме разбира, да ми помага в трудни ситуации и да ми дава съвети...![]()
Дойдохме си на думата. \Първоначално написано от pisenceto90
/
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Ами винаги съм казвала, 4е има зна4ение какви са. Оба4е винаги си харесвам мом4та със кафяви о4и сега го осъзнавам. Но да знаеш не о4ите правят 4овека
![]()
![]()
+1Първоначално написано от titinkaa
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не гледам очите, освен ако не са много сини и просто няма как да не ги забележа. Важно е самото момче (отношение, характер) Очите са без значение за мен.![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
++Първоначално написано от miminko
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
За мен очите нямат почти никакво значение.
Аз се кефя на синеоки момчета, не мога да го отрека. Но това не е някаква водеща линия, въобще не е определящо, а е по-скоро бонус. Нещо като бюста при момичетата - готино е да има хубав, голям и стегнат бюст, но и малък да е, а е печена и готина, няма да я върнете![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За мен няма такова значение цвета на очите, колкото погледа. Как си гледа човека, какво излъчват очите му и по този начин може да се тълкува и за това какъв е. Инак най ми харесват кафявите очи, излъчват някаква топлина и си ме кефят, но по принцип няма значение цвета.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Точно погледа! Със зелени или сини/сиви очи е много по-различен отколкото при кафявите. С кафяви най-често погледът е като на добичеПървоначално написано от tItEufFf
![]()
Аз пък лично предпочитам кафявите очи.Гаджето ми е с мноооого тъмни кафеви очи.Даже черниИ мога да си ги гледам с часове.
![]()
![]()
За мен лично няма значение какъв цвят ще са очите на някого. Той определено не е "изискване" за приятелите ми или гаджето ми. Обичам всякакъв вид очи, не само сини или зелени. Черните са толкова красиви и загадъчни, докато кафявите могат да бъдат топли и също разнообразни.
Може определени очи да ми направят впечатление, но това не означава, че са най-важното. Както беше написал някой по-горе - важен е погледа. Той говори много повече.
Да, харесвам светли очи....но повече на картинки. Особено ако са сини и вървят с руса коса става един "барби бой" тип....хич не ме привлича. Докато едни топли кафяви очи няма как да не ми харесат...
Естествено, че характера е най-важен. Но щом питаш за очите бих ти казала, че обичам сини очи.![]()
![]()
Бъди сигурен, че абсолютно никоя не гледа очите![]()
.................
Според мен си прекалено суетен..Не се обиждай де.Според мен очите нямат НИКАКВО значение![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
+Първоначално написано от crazydivane
никога не съм гледала очитепр. видях че очите на моя приятел са пъстри и често си менят цвета от зеленикави до лешникови и тъмно кафяви чак когато се загледах в тях а това не беше никак скоро след запознанството ни
![]()
За мен очите нямат особено значение, но едни сини/зелени очи могат да са плюс.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Абсолютно. Както казаха почти всички, ако едно момиче наистина те харесва няма да ти гледа очите. Примерно, моите са жълтеникаво зелени и е имало хора, на които им е било проблем. Просто всички са различни.Първоначално написано от crazydivane
Бтв, ако някоя ти направи проблем заради очите, значи не си заслужава.![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
очите нямат голямо значение просто ако са по особени са нещо като предимство,иначе никой не те съди по очите![]()
:P
Никакви претенции относно цвета на очите , за мен е важно да ме гледат по начина по който желая, били те сини , зелени или кафеви![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love