.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мен най-добрия ми приятел е с сини очи и всеки ден му ги гледам и са ми писнали ... Не мисля,че очите имат голямо значение,ако момчето ми направи впечетление.А относно тези момичета-само търсят тема на разговор с него,за да ги огрее по един или друг начин
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Фен
    Град
    София
    очите не са най-важното нещо, те не определят характера на човека! изобщо външния вид не е от голямо значение, защото според мен е по-важно човека да обича, да е честен, да е добър, да ме разбира, да ми помага в трудни ситуации и да ми дава съвети...

Цитирай Първоначално написано от pisenceto90
    Очите нямат значение, важен е погледът!
    Дойдохме си на думата. \/
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Ами винаги съм казвала, 4е има зна4ение какви са. Оба4е винаги си харесвам мом4та със кафяви о4и сега го осъзнавам . Но да знаеш не о4ите правят 4овека

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    За мен няма значение с какви очи е,важно е отношението и характера.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Не гледам очите, освен ако не са много сини и просто няма как да не ги забележа. Важно е самото момче (отношение, характер) Очите са без значение за мен.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ако едно момиче те харесва очите ти ще са последния проблем .
    Така. По принцип мразя синеоки мъже.
    ++
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    За мен очите нямат почти никакво значение .

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз се кефя на синеоки момчета, не мога да го отрека. Но това не е някаква водеща линия, въобще не е определящо, а е по-скоро бонус. Нещо като бюста при момичетата - готино е да има хубав, голям и стегнат бюст, но и малък да е, а е печена и готина, няма да я върнете
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Rousse.
    Глупав въпрос.
    Цвета на очите не е важен, а погледа.

За мен няма такова значение цвета на очите, колкото погледа. Как си гледа човека, какво излъчват очите му и по този начин може да се тълкува и за това какъв е. Инак най ми харесват кафявите очи, излъчват някаква топлина и си ме кефят, но по принцип няма значение цвета.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Обожавам светлокафеви очи!! Нак-любимите ми са.
    За мен пък не толкова очите са важни, колкото погледа. Сравнително често синеоките имат едни такива лукави, хитри погледи ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Обожавам светлокафеви очи!! Нак-любимите ми са.
    За мен пък не толкова очите са важни, колкото погледа. Сравнително често синеоките имат едни такива лукави, хитри погледи ..
    Точно погледа! Със зелени или сини/сиви очи е много по-различен отколкото при кафявите. С кафяви най-често погледът е като на добиче

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Аз пък лично предпочитам кафявите очи.Гаджето ми е с мноооого тъмни кафеви очи.Даже черни И мога да си ги гледам с часове.

За мен лично няма значение какъв цвят ще са очите на някого. Той определено не е "изискване" за приятелите ми или гаджето ми. Обичам всякакъв вид очи, не само сини или зелени. Черните са толкова красиви и загадъчни, докато кафявите могат да бъдат топли и също разнообразни.
    Може определени очи да ми направят впечатление, но това не означава, че са най-важното. Както беше написал някой по-горе - важен е погледа. Той говори много повече.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Да, харесвам светли очи....но повече на картинки. Особено ако са сини и вървят с руса коса става един "барби бой" тип....хич не ме привлича. Докато едни топли кафяви очи няма как да не ми харесат...

Естествено, че характера е най-важен. Но щом питаш за очите бих ти казала, че обичам сини очи.

Бъди сигурен, че абсолютно никоя не гледа очите
    .................

Според мен си прекалено суетен..Не се обиждай де.Според мен очите нямат НИКАКВО значение
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от crazydivane
    Според мен си прекалено суетен..Не се обиждай де.Според мен очите нямат НИКАКВО значение
    +
    никога не съм гледала очите пр. видях че очите на моя приятел са пъстри и често си менят цвета от зеленикави до лешникови и тъмно кафяви чак когато се загледах в тях а това не беше никак скоро след запознанството ни

За мен очите нямат особено значение, но едни сини/зелени очи могат да са плюс.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Цитирай Първоначално написано от crazydivane
    Абсолютно. Както казаха почти всички, ако едно момиче наистина те харесва няма да ти гледа очите. Примерно, моите са жълтеникаво зелени и е имало хора, на които им е било проблем. Просто всички са различни.

Бтв, ако някоя ти направи проблем заради очите, значи не си заслужава.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    бургас
    очите нямат голямо значение просто ако са по особени са нещо като предимство,иначе никой не те съди по очите
    :P

Мега фен Аватара на gummybear
    Мне..никоя няма да ти гледа очите

theo <333

Никакви претенции относно цвета на очите , за мен е важно да ме гледат по начина по който желая, били те сини , зелени или кафеви
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си