Ми за мен няма значение.Сините и сивите ми изглеждат като.. ами готини, но и студени, зелените са ми интересни, кафявите са ми топли, черните ми изглеждат потайни.Всичките ми харесват.
Но, виж - една приятелка ги избира по очите.Няма да ти казвам колко безсмислено и детинско звучи от страни като я гледа човек.
Немога да разбера кои са тея момичета дато се ти "извадка за социологическо проучване", обаче, аз примерно, най-харесвам момчета с много тъмно кафеви очи - светлите очи да ми...студени...страшни...прек лено проницателни.
Попринцип съм маниак на тема очи, но , въпреки това мога да ти кажа - цвета на очите няма никакво значение и ще ти дам пример.
Имаше едно момче, което ме привличаше(само физически), с него имахме преживяване само за 1 нощ. Познавам го от много време и понеже съм маниачка на тема очи непрекъснато се опитвам да си спомня цвета на очите му и ..НЕМОГА. А най-тъпото - оказа се, че всичките ми приятели помнят какви са му очите(според тях - пъстри с преобладаващо зелено, а аз до ден днешен го помня със светло сиво-кафяви очи...)
Прави си изводите....