- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли да съществува само приятелство между момиче и момче?
мнения моля...![]()
ми![]()
Има толкова много такива теми..
И все пак..
Най-добрият ми приятел е момче.. просто и аз си падам малко мъжко момиче(гледам футбол и ходя по мачове, обичам филми на ужасите и т.н.) и просто намирам повече общи теми с момчетата. А и понякога ми писва от женската завист и интригиТака че според мен съществува, а и когато имаш приятел от другия пол, го опознаваш и получаваш по-компетентни съвети
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Да възможно е,ако не се привличат и двамата физически.
много съжалявам щом има такава тема..заключете тази...аз лично не намерих..извинявам се![]()
Докато единия направи крачка може да има чудесно приятелство![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има най-добрият ми приятел е момче! Познаваме се от 5 години и никога не сме се карали, никога не ме е предавал.... а колко приятелки съм имала ама те са до време всичките. Според мен на момче можеш да разчиташ много повече, но може просто да не съм попаднала на свестни девойки ама съдба![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Ако единият от тях не е хетеросексуален, да.
Имаш предвид момчето, ако е хомосексуален, аз лесбийка не бих я оставил намира.Първоначално написано от HotLife
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
разбира се, че може![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма да те огрее, щом е лесбийка.Първоначално написано от Chacho
Аз ще й помогна да си убеди, че е лесбийка. Трябват редовни проверки.
Според мен не може и не съм срещала случай, в който поне едната страна не иска нещо повече от другия!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Същото мнениеПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Приятелство между момче и момиче ИМА !
Моят най-добър приятел е момче... Много го обичам, споделям му всичко. Като братче ми е. Е верно, имаше един период, в който ме харесваше и беше страшна ситуацияноо поговорихме, изяснихме работите и сега сме си както преди. Няма човек, който да прави ВСИЧКО за мен, освен той-наистина всичко! Обичам си Николайййййй
![]()
![]()
...всичко може
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да, много ясно. Пичове и пич...ове, недейте да гледате на всеки приятел/ка като на парче месо. Надявам се, че има и вегетарианци, все пак.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Да му се не събуди пак чувствотоПървоначално написано от annonimnna
. Това, че потиска и се е ориентирал в друга посока, не значи, че не би те приел на драго сърце, ако кажеш да.
+Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
awerw♥
Имай си едно наум.Първоначално написано от annonimnna
Мислиш ли, че не таи надежди за теб!?Първоначално написано от annonimnna