- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли да съществува само приятелство между момиче и момче?
Първоначално написано от HotLife
Казвал ми го е ... А и така ми изглежда. Но незнам , както казвате ще си имам 1 на ум...Все пак не искам да бъде наранен ии гледаме да отбягваме темата (по-точно той я отбягва), ноо няма значение. Да не ви занимавам с моите проблеми
![]()
![]()
Още едно доказателство че между момиче и момче не може да съществува САМО приятелство...ти може и да го имаш само за приятел, но той те възприема за нещо повече...Първоначално написано от annonimnna
Е, между женствено момче и грозно момиче може и да се зароди нещо![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абсолютно вярно...амаа пак не е сигурноПървоначално написано от Chacho
![]()
Първоначално написано от martina22961
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Не е така! Не се смятам за грозна, а приятелят ми определено не е женствен, даже обратнотоа сме много добри приятели и си споделяме абсолютно всичко, така че.. съществува
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
АхахахаПървоначално написано от annonimnna
Твойте взаимоотношения още са под въпрос, все още не си категорично грозна. Току виж те оправдае съдбата, хахахахаха
![]()
![]()
![]()
Ех, пък не може да ти порасне достойнство, да видиш истинатаПървоначално написано от Evie
![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
Много банална тема.
Да, може - имам приятели момчета, с които сме само и единствено приятели и нищо повече.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най-близкия ми приятел е момче ..Страхтно приятелство е докато единия не развали всичко xD Но според мен е най-добре да си имаш гей за приятел ;dd
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
Ъъ напълно възможно е ... примерно моят най - добър прятел е момче ии се разбираме много добре ии двамата си споделяме и тнт ...Зависи от самите хора, а не от пола на човек
![]()
Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !
И ква е истината според теб?..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Преди години точно когато бях на 15-16 г и аз твърдях, че може да има приятелство между момче и момиче. Но както са ми казвали много мои гаджета, съученици и колеги момчета и както съм се обедила и сама - според мен неможе да има. И това е защото колкото и да се опитваш винаги ще се появят чувства. Тук не става дума за това дали го искаш или не. Със времето когато общуваш с един човек и той ти допада, дори само като приятел, започваш да чувстваш привързаност, която постепенно преминава в обич. Когато е приятелство между момичета например, това си е само обич, но когато е с хора от противоположния пол, вече нещата се променят, защото винаги има привличане на някакво подсъзнателно ниво. И двете неща обич и привличане като се смесят нещата отиват в друга посока. Или аз съм се влюбвала в мои приятели момчета или те в мен. И честно казано няма нищо по-хубаво от това, когато чувствата са взаимни, защото тогава се създават най-дълготрайните връзки.
Слушайте кака си lovefantasy. Ясно ми е че всичките моми си имате гушкави приятелчета, които винаги ви изслушват за всичко, ама вечерите доста душат змийчето с мисли за вас![]()
Еми истината според мен е, че не може...еми бях приятелка на две момчета, едното започна да ме харесва, а аз съм влюбена в друготоПървоначално написано от Evie
...получи се много кофти ситуация..а и до сега не съм имала "просто приятелски чувства" към някое момче...за жалост
В смисъл не че съм няква любовчийка, но или сме били приятели и после..ем сещате се или първо това и после приятелството
Еми аз пък го познавам прекалено добре, за да знам, че няма как да има чувства към мен. Знам всички момичета, които е харесвал и те нямат нищо общо с мен, така че.. а за себе си също съм сигурна, че не бих го чувствала като повече от приятел. Просто дори и да е много ама много рядко приятелството между момче и момиче съществува.. просто го приемам като брат![]()
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Много си зависи от хората.А пък и с всеки изминал ден се замислям дали съществува въобще някакво приятелство между който и да е.
много вярно казано...Първоначално написано от againstyou
Човек сам се ражда и сам умира. Много рядко се случва (ама наистина много рядко, направо като НЛО!) Някой да гледа другите преди себе си, и да мисли доброто на другите.Първоначално написано от againstyou
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от illiy
мдааааам...