.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от Evie
    Има толкова много такива теми..
    И все пак..
    Най-добрият ми приятел е момче.. просто и аз си падам малко мъжко момиче(гледам футбол и ходя по мачове, обичам филми на ужасите и т.н.) и просто намирам повече общи теми с момчетата. А и понякога ми писва от женската завист и интриги Така че според мен съществува, а и когато имаш приятел от другия пол, го опознаваш и получаваш по-компетентни съвети
    +1!.. и аз съм така- или с мъжки момичета или с момчета дружа!.... ...бтв - много си ми позната от някъде - случайно да си учила в лиляната?...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Случаите са 1 на милион, което за мен е равно на нула ..

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    И все пак..
    Най-добрият ми приятел е момче.. просто и аз си падам малко мъжко момиче(гледам футбол и ходя по мачове, обичам филми на ужасите и т.н.) и просто намирам повече общи теми с момчетата. А и понякога ми писва от женската завист и интриги Така че според мен съществува, а и когато имаш приятел от другия пол, го опознаваш и получаваш по-компетентни съвети
    +1!.. и аз съм така- или с мъжки момичета или с момчета дружа!.... ...бтв - много си ми позната от някъде - случайно да си учила в лиляната?...
    Дам, там учих сега вече съм в английската..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    И все пак..
    Дам, там учих сега вече съм в английската..
    ооо , предай поздрави на николет , ако я видиш!.. ...и браво , че си влязла там!...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Докато има взаимно изгода ще го има приятелството .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Тя също е в английската, така че ще й предам(ама от кой по-добре пиши на лс да не спамим повече) иначе мерси

По темата: Хора, ужасни сте
    Сега заради вас почнах да се замислям дали това момче не ме харесва и виждам разни признаци ама сигурно просто се заблуждавам.. както и да е аз продължавам да си мисля, че съществува, защото и на майка ми например винаги най-добрите й приятели са били момчета
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на Chacho
    Тя също е в английската, така че ще й предам(ама от кой по-добре пиши на лс да не спамим повече) иначе мерси

По темата: Хора, ужасни сте
    Сега заради вас почнах да се замислям дали това момче не ме харесва и виждам разни признаци ама сигурно просто се заблуждавам.. както и да е аз продължавам да си мисля, че съществува, защото и на майка ми например винаги най-добрите й приятели са били момчета
    Без задни мисли, майка ти сигурно е красива жена

PS: Я питай майка си колко от приятелите й са направили крачка с нея..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ами тя и майка ми като мен не се смята чак за красива, а просто за симпатична. Иначе ми е разказвала, че почти е нямала приятелки момичета и често е била в мъжка компания, а момчетата са си споделяли и пред нея за всичко, а при мен е по същия начин.. иначе ще питам

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на Chacho
    Някои зрели хора не могат да се преодоляват и в напреднала възраст, дори с женени жени.

Затва на женско треа му прикааш за ебанье от ден първи, та да те разбере кат' ората кой си и за кво са бориш!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Оф веднъж имаше едно момче, дето ми разправяше как искал да сме само приятели, не ме харесвал като гадже, ала бала и като почна само някви работи за секс да ми говори направо ме разби. Или ми се прави на притятел или напрво си казвай кво искаш. Не че и в двата случая щеше да го огрее ама все тая. Поне да не се прави на интересен

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Оф веднъж имаше едно момче, дето ми разправяше как искал да сме само приятели, не ме харесвал като гадже, ала бала и като почна само някви работи за секс да ми говори направо ме разби.
    това се нарича "тактичен подход"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си