- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли да съществува само приятелство между момиче и момче?
+1!.. и аз съм така- или с мъжки момичета или с момчета дружа!....Първоначално написано от Evie
![]()
![]()
...бтв - много си ми позната от някъде - случайно да си учила в лиляната?...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случаите са 1 на милион, което за мен е равно на нула ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дам, там учихПървоначално написано от tomboy
сега вече съм в английската..
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
ооо , предай поздрави на николет , ако я видиш!..Първоначално написано от Evie
![]()
![]()
...и браво , че си влязла там!...
![]()
![]()
![]()
Докато има взаимно изгода ще го има приятелството .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя също е в английската, така че ще й предам(ама от койпо-добре пиши на лс да не спамим повече) иначе мерси
![]()
По темата: Хора, ужасни сте![]()
Сега заради вас почнах да се замислям дали това момче не ме харесва и виждам разни признаци ама сигурно просто се заблуждавам.. както и да е аз продължавам да си мисля, че съществува, защото и на майка ми например винаги най-добрите й приятели са били момчета![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Без задни мисли, майка ти сигурно е красива женаПървоначално написано от Evie
PS: Я питай майка си колко от приятелите й са направили крачка с нея..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами тя и майка ми като мен не се смята чак за красива, а просто за симпатична. Иначе ми е разказвала, че почти е нямала приятелки момичета и често е била в мъжка компания, а момчетата са си споделяли и пред нея за всичко, а при мен е по същия начин.. иначе ще питам![]()
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Някои зрели хора не могат да се преодоляват и в напреднала възраст, дори с женени жени.
Затва на женско треа му прикааш за ебанье от ден първи, та да те разбере кат' ората кой си и за кво са бориш!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оф веднъж имаше едно момче, дето ми разправяше как искал да сме само приятели, не ме харесвал като гадже, ала бала и като почна само някви работи за секс да ми говори направо ме разби. Или ми се прави на притятел или напрво си казвай кво искаш. Не че и в двата случая щеше да го огрее ама все тая. Поне да не се прави на интересен![]()
това се нарича "тактичен подход"Първоначално написано от lovefantasy
![]()