.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Как да постъпя ???

Здравейте !
    Тук става въпрос за мен и едно момиче. Може да излежда малко глуповато, но се запознахме в и-нет и от 3 дни вече си пишем. Проблема е, че я харесвам много от дотук писаното помежду ни и изпратените снимки. Проблем с момичетата нямам, но сега е по различно. Аз съм от Казанлък тя от Видин. Аз съм на 16 тя на 15. Просто не виждам начин как да постъпя, а пък желанието ни за среща е споделено. Имаме много еднакви интереси и още много неща по който си приличаме. Единствения проблем е разстоянието между градовете в които живеем. Мисля, че връзка само с писане по скайп не става, затова поне 1 час да сме заедно, ще бъда много щастлив. Очаквам всякакви коментари от рода на - дете и тем подобни, но не съм от най-търпеливите и не мога така да харесвам някого и да знам, че може би в близките 9-10 месеца няма да мога да го видя. Това е от мен, благодаря ви предварително.

Прав си няма никакъв смисъл.Дори да си уговорите среща това ще е по-гадно,понеже няма да можете да се виждате и т.н.А връзка от разтояние не съществува

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Този тип връзки са голяма мъка . Не се тормозете пишете си като приятели или просто не си пишете за да не се мъчите а ако може да се виждате пробвайте,но трябва търпение Успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Познавате се от 3 дни и ти разбра, че имате общи интереси?! Не всичко е така, както изглежда, особено като не познаваш дадения човек. Това са временни трепети, нямате никакво бъдеще поради разстоянието, което ви разделя, и крехката ви възраст.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Първо има вероятност да е fake искай да си говорите .. Второ разберете се да се срещнете .. Трето кажи и че я харесваш ако не си го направил и на там лесно..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Това момиче просто не ми излиза от ума. При нея е същото, но поне докато не се откажа напълно, ще запазя още малко надежда. А за fake- не е. Харесваме се макар и от малкото инф. която знаем един за друг, странно е, но е така ;с

Град
    Маями,Флорида
    За мен не е странно бил съм на твое място докато не я напсувах Оговори се с нея да се видите ако трябва такси хвани и готово Малко ще ти е притеснено но после ще се отпуснеш .

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от inwaitingforu
    Това момиче просто не ми излиза от ума. При нея е същото, но поне докато не се откажа напълно, ще запазя още малко надежда. А за fake- не е. Харесваме се макар и от малкото инф. която знаем един за друг, странно е, но е така ;с
    Ще ти излезе много скоро от ума, ти се самонавиваш!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Ванка от Казанлък до Видин е доста път, а за такси трябва да тегля кредит. Разстоянието е единствения проблем.

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Знам, че е 21 век, но комуникацията очи в очи е незаменима. Аз лично стоя на компа, само когато няма наистина какво друго да се прави и убивам време до купон, да изляза навън с приятели и т.н. Но, разбира се, винаги има хубави изключения. Желая ти успех с начинанието, ако мислиш, че си допадате, но имай едно на ум за истинската среща. А и първоначалният успех ще бъде последван от много борба, заради разстоянието. Успех, отново.

Град
    Маями,Флорида
    Ванка от Казанлък до Видин е доста път, а за такси трябва да тегля кредит. Разстоянието е единствения проблем.
    О не обърнах внимание на градовете . Ами какво да ти кажа ако няма как да се видите няма нищо да се получи

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Винаги може да се срещнете, ако наистина го искате - влакове, автобуси... въпросът е, че е много вероятно това 'познанство' и 'привличане' да отшумят още по-бързо, от колкото са се появили. Сигурна съм, че около теб също има момичета, които заслужават вниманието ти.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на LeprikonA
    щом не си от най-търпеливите има ли смисъл? между двата града има бая път, така че сигурно ще се наложи бая да чакаш от среща на среща, а и нещо друго - лесно сте се харесали, лесно и ще се забравите - очи, които не се виждат се забравят.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поне още докато си в началото ,се откажи от подобен тип връзка. Пък и не можеш да се влюбиш в един човек ,само по снимки.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Hе можеш да се влюбиш в един човек ,само по снимки.
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    А като вземем предвид разстоянието, или ще пътувате често, или няма шанс. Можете и да поддържате някаква "връзка" по интернет с цел да се срещнете след години, но... вярваш ли, че това ще стане? Можете просто да си останете добри приятели.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Самоубийте се и идете заедно в рая пфф... бахти хиляда теми за връзки от разстояние има ...пък и както казаха преди мен как разбрахте,че толкова се обичате за 3 дни ;дд

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Hе можеш да се влюбиш в един човек ,само по снимки.
    оо ти ли си казал/а? :д
    awerw

Град
    Your Dreams ~
    Аз съм много скиптична относно интернет връзките...Пич излез навън и си намери момиче Просто с твойта казанлъшка мацка няма да се получи ..може да продължите за си пишете Just For Fun и някой ден да се видите..но няма да се получи ...
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Хмм.. Разбирам те .. Имам подобен проблем .. Просто трябва да ги забравим..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Карта за БДЖ си вади, правят ти 50% отстъпка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Картата не е проблем, имам такава, но до там е минимум 3 часа, а и какво да кажа на родителите ми, вярно е че трябва да направя всичко по мойте сили но надали лесно ще се съгласят да тръгна сам или с приятел на такъв път, но пък вземе че стане

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Картата не е проблем, имам такава, но до там е минимум 3 часа, а и какво да кажа на родителите ми, вярно е че трябва да направя всичко по мойте сили но надали лесно ще се съгласят да тръгна сам или с приятел на такъв път, но пък вземе че стане
    все ще измислиш, ако наистина искаш нещата да се случат. трудно ще е, защото ти се чудиш как ти ще ходиш ами тя при теб? и когато ти нямаш възможност нито тя?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

И аз съм със същия проблем, но при нас поне сме се виждали.
    Кажах и че някой ден трябва да дойдя, тя ми кажа, че щяла да намери при кога да спя. Опитай се пипитай я. Ние сме се оговорили да ходим до година заедно на море. На лагер по интернет със записване. Това е един вариант да се видите.
    Ако става за тебе и не можеш да си намериш друга в твоя град.
    Дай шанс на сърцето.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Познавате се от 3 дни и вече я харесваше леле.Няма смисъл да продължаваш в тая връзка няма да има бъдеще вие сте от различни градове.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си