Абе момчета и момичета,вашите как реагирват на това гаджето да спи у вас или вие у тях? Пускат ли ви, правят ли проблеми и т.н .. и съответно на колко сте години и колко време сте заедно
Питам,защото с приятеля ми сме заедно почти 10 месеца и кажи речи от 3 месеца (говорим за всяка вечер през това време) някъде спи в къщи.. просто работата му е на 10 мин от нас,а той живее на дрyгия край на града и дори понякога да искам да остана сама,не че ми пречи,напротив приятно ми е да си стои при мен,но съм едва на 16 и живея с родителите си.. a той на 20.. и като му кажа "що поне тая вечер не се прибереш" той ми казва " аз съм свикнал толкова време вече всяка вечер при теб да си те гушкам" и то ми става някакво гадно.. от няколко дена го няма вече това нещо ама взе пък мен да кара да спя в тях.. дори сега в момента пиша от там.Личи си че е свикнал всяка вечер да съм при него,както и аз ако зависи от мен да остане завинаги,но ми е неудобно някак си,заради нашите,не че толкова мрънкат,но и това се случва понякога.. при вас как е ?