- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте съвет
Дайте ми съвет какво да правя като някое момиче почна да ме гледа в автобус,метро или просто на улицата смисъл толкова да те гледа,че да си проличи ,че си и интересен. По принцип съм доста срамежлив ,но доста пъти ми се е случвало някое момиче ,но така и не съм преодолял страха си да ходя да говоря с нея![]()
Ето това направи
http://vbox7.com/play:4c7abec3
Отиваш и й казваш здравей, и се запознаваш с нея .. и на мен ми се е случвало и ми е много приятно момчето като дойде и ми каже нещо.. току виж излезе нещо![]()
Много хубаво видео +1 .Първоначално написано от Sh@d0w
+1 подкрепям напълно ...всяко момиче би се зарадвалоПървоначално написано от Ducky
))
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
това е!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ааа това е уникално! Искам го!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Авторе, като видиш че те гледа просто стани, отиди до нея и се запознайте. Не е трудно, а и няма да те изяде, споко![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Anichkaxxwee
awerw♥
намигни й и се усмихни :после може да минеш покрай нея и съвсем леко й подай (в последния момент) бележка с телефона ти/скайп/.. правила съм го - действа безотказно
П.П. като цяло се постарай да се отпуснеш и да приключиш с притесненията - все пак не е кой знае какво .. и тя е човек, като теб![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}